Znaci Katic, Vasilj, Dzeko i Kolasinac su nebitni igrac jer nisu na slici, a karinas Burnic, Malic i Hadzikic su bitni jer su u grupi na slici i cine ekipu boljom..eleGancy je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:54Pa na tvom licnom poslu postoje pojedinci koje ne volis, koji se jedenostavno ne uklapaju u tim. Sto jezicka barijera, sto njihov karakter. Ali opet mislim, vidi se na slikama, da ovi koji su problem se ne uklapaju u ekipu, ne cine ekipu boljom. Radeljic, Mujakic, Hadzikic, Sunjic, Hadzikadunic, Basic, Zlomislic, pa cak eto i Gigovic i Bazdar. Niko od njih nije s ostalima na slikama, vec u sjeni.
Emir Karić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Emir Karić
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Re: Emir Karić
Hajd izvuci iz konteksta i da mi se ne svidja boja teksta na majici I am from Bosnia take me to America pa sam zato spomenuo Burnica. Lijep pozdrav!19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:06Znaci Katic, Vasilj, Dzeko i Kolasinac su nebitni igrac jer nisu na slici, a karinas Burnic, Malic i Hadzikic su bitni jer su u grupi na slici i cine ekipu boljom..eleGancy je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:54Pa na tvom licnom poslu postoje pojedinci koje ne volis, koji se jedenostavno ne uklapaju u tim. Sto jezicka barijera, sto njihov karakter. Ali opet mislim, vidi se na slikama, da ovi koji su problem se ne uklapaju u ekipu, ne cine ekipu boljom. Radeljic, Mujakic, Hadzikic, Sunjic, Hadzikadunic, Basic, Zlomislic, pa cak eto i Gigovic i Bazdar. Niko od njih nije s ostalima na slikama, vec u sjeni.![]()