Jovo Lukić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

PSV
Kontakt:

Re: Jovo Lukić

Post Postao/la PSV » 03 jun 2026, 11:22

insimadop je napisao/la:
03 jun 2026, 11:16
PSV je napisao/la:
03 jun 2026, 11:12
Micron je napisao/la:
02 jun 2026, 23:42

Pa i ne bi bilo fer da se sastavljaju kad je sam Edin jedno 3x bolji od njega. A i to što je Mario otišao u Bayern kad ih je Edin odbio i nije neka pljačka. Sve u svemu bez zajebancije dobar je Mandzo, tu negdje kao Dema.
Nikad Bauern nije htio Dzeka. I sreca za njiha. :yawn:

Mandzo : Bauern, Atletico M., Juventus, AC Milan
Dzeka : City, Roma, Internazionale, Fenerbahce, Schalke. :rol:

Mandzo : UCL 🏆, SP 🥈🥉
Dzeka : UCL 1x F , SP 2x plasman. :rol:
Edin je za Mandzukica - DZEKO

Meni je ovo kao poredenje Suareza i Benzeme, oba su VRH igrači, Benzema je uzeo više LP čak i Ballon D'or ali ko se IMALO razumije u fudbal, zna da je Suarez DALEKO ISPRED, tako je isto i Džeko DALEKO ISPRED Mandžukića, iako je i Mandžukić VRHUNSKI fudbaler

Namjerno sam poredio Barca-Real iako sam mogao X drugih primjera, jer je i ovdje BiH-Hr
Dzeka da je taj materijal dogurao bi dalje od prosjecnih klubova. + bi osvojio neko vece takmicenje. :yawn:

Dzeka je isto sjajan, ali ne kao Mandzara. Vise kao Pantelic, Vucinic, Klasnic, Pandev, Milos Krasic, itd. :yawn:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 jun 2026, 11:27

Ronaldo i Ibrahimovic nisu nikad osvojili ligu prvaka, Ibra ni na svjetskom nema medalju
Dani Alves drugi najbolji igrac u historiji, jbg nakon Messija ima najvise trofeja haha
Kvica smijesan igrac igra za Gruziju koja nije ni na mundijalu
Dzaba ovima pricat Dzeko vise golova nego Mandzukic i Suker zajedno i vise asistencija od Modrica :zviz: :shhh:

Suker i Mandzukic su iz BiH kao i Dzeko, Ibrahimovic, Sesko, Ibisevic, Barbarez, Jovic, Milosevic, Armautovic, Seferovic Budimir, Matanovic, Ilicic….
Znaci iz BiH su najbolji napadaci, a vi mirni buditie
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jun 2026, 11:53

De ba ne citirajte tog degenerika PSV, vidite da namjerno provocira i baljezga.
J3bem ga u usta, na FOE mi je i opet ga moram citati radi vas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2026, 11:56

Beduin je napisao/la:
03 jun 2026, 11:53
Pecaju se ljudi na jeftine fore.
Koševo Zapad

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 03 jun 2026, 12:21

Beduin je napisao/la:
Ma jbga moraš malo debilu na trollanje odgovoriti sa trollanjem haha. Pogotovo kad je ovo glupo urađeno kad nekoga staviš na ignore listu i dalje pokazuje da je on post-ao, samo ne vidiš post.

A najtužnije je što je i sam Mandzukić svjestan da je puno bliži igrac Demirovicu nego Dzeki.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2026, 12:25

Micron je napisao/la:
03 jun 2026, 12:21
Beduin je napisao/la:
Ma jbga moraš malo debilu na trollanje odgovoriti sa trollanjem haha. Pogotovo kad je ovo glupo urađeno kad nekoga staviš na ignore listu i dalje pokazuje da je on post-ao, samo ne vidiš post.

A najtužnije je što je i sam Mandzukić svjestan da je puno bliži igrac Demirovicu nego Dzeki.
Nema ti to efekta.

slika
Koševo Zapad

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 03 jun 2026, 13:00

Liga šampiona i titule najboljeg strijelca:

Edin Džeko, Mario Mandžukić.

Golovi u Ligi šampiona 29 golova - 21 gol.

Titule najboljeg strijelca 4 puta - 2 puta.

Osvojene zlatne kopačke• 1x Bundesliga (2009./10. – 22 gola za Wolfsburg) • 1x Serie A (2016./17. – 29 golova za AS Romu) • 1x Europska liga (2016./17. – 8 golova za AS Romu) • 1x Češki kup (2006./07. za Teplice)• 1x Hrvatska liga (2008./09. – 16 golova za Dinamo Zagreb) • 1x Europsko

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 jun 2026, 13:04

Druze yebo vas i Dzeko i Mandzo sta se pecate na troll postove, koji qrac vise. Tema je Jovo Lukic, odyebite sa glupostima.

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 03 jun 2026, 13:10

viKK je napisao/la:
03 jun 2026, 13:04
Druze yebo vas i Dzeko i Mandzo sta se pecate na troll postove, koji qrac vise. Tema je Jovo Lukic, odyebite sa glupostima.
Ima ti i ta mjesta, kakav je Jovo glavom ?

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 03 jun 2026, 13:16

Ma nije to samo troll, nego on to stvarno tako misli, to je najgore u svemu. To samo govori o nepoznavanju fudbala.

Ne mogu ja reci da je Modric gori od Pjanica kad nije, ali da su obojica klase jesu, samo sto je Modric klasa iznad.

Nego sto se tice Jove Lukia, 28 je njemu godina, tesko je ocekivati da on ode u neki sad perspektivan klub. Moze zavrsit eventualno sad u Veroni, ili ako se dokaze na SP, da ode u tipa Bolognu. Kako god, u koji god klub lige petice da ode ili solidan klub liga 15ke da tako kazem, dobra je stvar za nas i moze posluziti kao C opcija.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 03 jun 2026, 13:17

Halix131 je napisao/la:
03 jun 2026, 13:10
viKK je napisao/la:
03 jun 2026, 13:04
Ima ti i ta mjesta, kakav je Jovo glavom ?
Ja sam ga gledao par put u Rumuniji. Dao je gol ili dva glavom to što sam gledao. Nisam vidio da ide naloptu i spusta je saigracima kao Dzeko, hocu reci radi to, ali ne tako dobro kao Dzeko. Što je raumljivo, svakako.
Mislim bas njegov zadnji gol prije povrede koji je dao bio je glavom, i to majstorija, nakon nekakvog čupanja.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 jun 2026, 13:31

dedo26 je napisao/la:
03 jun 2026, 13:16
Ma nije to samo troll, nego on to stvarno tako misli, to je najgore u svemu. To samo govori o nepoznavanju fudbala.

Ne mogu ja reci da je Modric gori od Pjanica kad nije, ali da su obojica klase jesu, samo sto je Modric klasa iznad.

Nego sto se tice Jove Lukia, 28 je njemu godina, tesko je ocekivati da on ode u neki sad perspektivan klub. Moze zavrsit eventualno sad u Veroni, ili ako se dokaze na SP, da ode u tipa Bolognu. Kako god, u koji god klub lige petice da ode ili solidan klub liga 15ke da tako kazem, dobra je stvar za nas i moze posluziti kao C opcija.
Ma moze on to i stvarno mislit, ali ima nesto u nacinu na koji se pise koji je ocigledno takav da isprovocira naivne i da se pokrene neka totalno sporedna diskusija na nekoj temi. Dovoljno je da pogledas sve ostale postove na forumu i odmah je sve jasno. Nema smisla pokusavat ista raspravljat s takvim, samo stavit na ignore listu i dovidjenja. Ljudi nepotrebno trose vrijeme i zivce.

Sto se tice Jove, nije njemu kasno za neki transfer, nije realno da ce otic u neke top klubove Europe ali neki solidan Bundesligas (tu je jedino malo problematicno koliko Bundesligaski skauti imaju interesa za igrace iz Rumunske lige) ili neki dobar tim iz top 10 liga nije nimalo nerealno, ako uspije dat gol ili dva na svjetskom + sezona koju ima iza sebe bi ga mogle pogurat dalje.

On u novembru puni 28 godina, ozbiljne su to godine, ali za napadaca njegovog profila nije to toliko staro, bez ozbiljnih ozlijeda moze jos 5 godina igrat na istom nivou. Samo uzmite u obzir da je u njegovim godinama Tabakovic igrao u 2. austrijskoj ligi i tek sa 30 presao u 1. Bundesligu, a tek ove sezone imao znacajnije brojke u istoj.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2026, 13:52

viKK je napisao/la:
03 jun 2026, 13:31
dedo26 je napisao/la:
03 jun 2026, 13:16

Ma moze on to i stvarno mislit, ali ima nesto u nacinu na koji se pise koji je ocigledno takav da isprovocira naivne i da se pokrene neka totalno sporedna diskusija na nekoj temi. Dovoljno je da pogledas sve ostale postove na forumu i odmah je sve jasno. Nema smisla pokusavat ista raspravljat s takvim, samo stavit na ignore listu i dovidjenja. Ljudi nepotrebno trose vrijeme i zivce.

Sto se tice Jove, nije njemu kasno za neki transfer, nije realno da ce otic u neke top klubove Europe ali neki solidan Bundesligas (tu je jedino malo problematicno koliko Bundesligaski skauti imaju interesa za igrace iz Rumunske lige) ili neki dobar tim iz top 10 liga nije nimalo nerealno, ako uspije dat gol ili dva na svjetskom + sezona koju ima iza sebe bi ga mogle pogurat dalje.

On u novembru puni 28 godina, ozbiljne su to godine, ali za napadaca njegovog profila nije to toliko staro, bez ozbiljnih ozlijeda moze jos 5 godina igrat na istom nivou. Samo uzmite u obzir da je u njegovim godinama Tabakovic igrao u 2. austrijskoj ligi i tek sa 30 presao u 1. Bundesligu, a tek ove sezone imao znacajnije brojke u istoj.
Ima takvih jedno 5-6 i svi na isti kalup pišu. Možda je i ista osoba.
Koševo Zapad

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 03 jun 2026, 14:00

Kaže mu agent da ima ponude iz Saudijske Arabije, Rusije, i Azije.

https://www.primasport.ro/jovo-lukic-si ... v-22465886

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2026, 14:04

Prave ponude i transferi će biti nakon SP.
Bude li imao priliku da pokaže koliko može, raste interesovanje i mogao bi upasti u kakav bolji klub i bolju ligu.
Koševo Zapad

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 jun 2026, 14:16

Zglavkar je napisao/la:
03 jun 2026, 14:00
Kaže mu agent da ima ponude iz Saudijske Arabije, Rusije, i Azije.

https://www.primasport.ro/jovo-lukic-si ... v-22465886
Sumnjam da će moći odbit ove financijski bas jake ponude.

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 03 jun 2026, 14:28

insimadop je napisao/la:
03 jun 2026, 11:16
PSV je napisao/la:
03 jun 2026, 11:12
Micron je napisao/la:
02 jun 2026, 23:42

Pa i ne bi bilo fer da se sastavljaju kad je sam Edin jedno 3x bolji od njega. A i to što je Mario otišao u Bayern kad ih je Edin odbio i nije neka pljačka. Sve u svemu bez zajebancije dobar je Mandzo, tu negdje kao Dema.
Nikad Bauern nije htio Dzeka. I sreca za njiha. :yawn:

Mandzo : Bauern, Atletico M., Juventus, AC Milan
Dzeka : City, Roma, Internazionale, Fenerbahce, Schalke. :rol:

Mandzo : UCL 🏆, SP 🥈🥉
Dzeka : UCL 1x F , SP 2x plasman. :rol:
Edin je za Mandzukica - DZEKO

Meni je ovo kao poredenje Suareza i Benzeme, oba su VRH igrači, Benzema je uzeo više LP čak i Ballon D'or ali ko se IMALO razumije u fudbal, zna da je Suarez DALEKO ISPRED, tako je isto i Džeko DALEKO ISPRED Mandžukića, iako je i Mandžukić VRHUNSKI fudbaler

Namjerno sam poredio Barca-Real iako sam mogao X drugih primjera, jer je i ovdje BiH-Hr
ili da predis Batistutu i Inzagija....

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 03 jun 2026, 16:41

Menadžer otkrio gdje Lukić nastavlja karijeru nakon Mundijala. Žele ga i tri tima u Rusiji. Bilo je interesa i iz Kine, ali tamo se ne plaćaju transferi osim u iznimnim slučajevima. Saudijska Arabija, tu će najvjerovatnije završiti.”
Zadnja izmjena: random11, dana/u 03 jun 2026, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jun 2026, 16:42

random11 je napisao/la:
03 jun 2026, 16:41
Žele ga i tri tima u Rusiji. Bilo je interesa i iz Kine, ali tamo se ne plaćaju transferi osim u iznimnim slučajevima. Saudijska Arabija, tu će najvjerovatnije završiti.”
:eh: :damn:
U njegovom slucaju je to opravdano. Nije igrao u jakim ekipama, a vjerovatno nece nikad. Logicno je da ide da se obezbijedi. Opet mi je bolje i Arabija nego yebena Turska. Traume imam od te lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 03 jun 2026, 16:52

Za igrača koji je u njegovim godinama a nije se obezbijedio, pametna opcija.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adicrnac, Hazre, jasmin10, Maverick, mukydesign, soccerfan, ZgemboNr1 i 58 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []