Nije Luis Enrique, ali za nas je Luis EnriqueMaroon1946 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:47Hus je no.1 trener u historiji FKS ali njegovo je proslo, sto smo i vidjeli u njegovom zadnjem mandatu. Ne vjerujem da ga iko prizeljukuje. Medjutim prica da je Zekic Luis Enrique sto neki ovdje pisu nema veze s vezom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
rimljanin90
- Kontakt:
Za husrefa je Luis Enriqueinsimadop je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:51Nije Luis Enrique, ali za nas je Luis EnriqueMaroon1946 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:47Hus je no.1 trener u historiji FKS ali njegovo je proslo, sto smo i vidjeli u njegovom zadnjem mandatu. Ne vjerujem da ga iko prizeljukuje. Medjutim prica da je Zekic Luis Enrique sto neki ovdje pisu nema veze s vezom.
Ološ koji vlada klubom + ološ koji sjedi u Savezu mi ne daju nikakav razlog za optimizam. Al' eto...SamoTi4000 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:31Dobar je Zekić u odnosu na one koje možemo dovesti ali nije ni on sveta krava.
Da je imao dosta propusta imao je.
Svakako su treneri najmanji problem u odnosu na ološ koji vlada klubom.
Sretno Zekiću i svakom budućem, valja se sa idiotima hrvati .
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ne odgovarajte ovom thrilleru svega vam, zagadi temu samo
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako to da je na kraju imao isto bodova kao kmeljo, koji se evo godinama bori da prezivi? Je li to napredak? Je li to vrhunac svemira? Mario dosao kao vatrogasac i s velikim zaostatkom, na kraju zavrsimo 3 na tabeli sa isto bodova kao i prosle godine.nokee je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:49Dovoljno si rekao da se zaključi da ti pojma nemas o fudbalu.
Eto rekao si misljenje, svi smi debili samo ti znas, veliki fudbalski znalce.
Dovoljno je reci da bi ti ostavio ovaj horor od igre sa Mariom umjesto ZZ koji je jedini uspio da se priblizi prve 2 ekipe i kojeg su direktno ostetili za 20 bodova. O igri na terenu je suvišno pricati, valjda imamo oči.
Uspio da se priblizi drugi 81 bod imao, zvekic 65, bas se priblizio, nema sta. Mario od kad je preuzeo, borac mu je samo 5 bodova bjezao, da je bilo postenije sudjenje, imao bi vise bodova od borca.
Stvarate mit i legendu o prosjecnom treneru, to je problem.
1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jos da napomenem da je Mario bio trener u sezoni kada borac slavi 100 godina kluba, tako da cak ni prica o kradji ne ide na vas mlin. Mozda u najtezoj/najneregularnijoj sezoni od kad se igra liga, covjeku je taj isti borac bjezao samo 5 bodova 
Mario hvala ti.
Mario hvala ti.
1946~
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Jel ista zvanicno od ovog?
Ako je tacno Mario jedno veliko hvala, dosao si kad mislim niko drugi nije htio, izvukao ono sto si mogao. Bodove osvojili, nijedan kup odvojen i nije majstore bilo neke igre, osim ono protiv Posusja tad sam mislio da ce ici ka tome al nije jbg. Bez obzira na sve jedan veliki respect i hvala.
Nikad prije od kako je Mirvic nisam bio optimista za titulu ali ako se ZZ vrati sada jesam, jer nije valjda dosao i doveden da bude treci (cvita jeftinija opcija). Samo majstore ne pravi gresku ko prosle godine kada nisu mogli meda nakon 60 minute jer onda dzaba sve ovo.
Ako je tacno Mario jedno veliko hvala, dosao si kad mislim niko drugi nije htio, izvukao ono sto si mogao. Bodove osvojili, nijedan kup odvojen i nije majstore bilo neke igre, osim ono protiv Posusja tad sam mislio da ce ici ka tome al nije jbg. Bez obzira na sve jedan veliki respect i hvala.
Nikad prije od kako je Mirvic nisam bio optimista za titulu ali ako se ZZ vrati sada jesam, jer nije valjda dosao i doveden da bude treci (cvita jeftinija opcija). Samo majstore ne pravi gresku ko prosle godine kada nisu mogli meda nakon 60 minute jer onda dzaba sve ovo.
Znači trebamo biti ponosni jer smo s Mariom bili u igri za tri trofeja i nismo osvojili nijedan, ali smo zato na -5 od Borca otkako je on došao??? Pa je li moguće ovo???ThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:17Jos da napomenem da je Mario bio trener u sezoni kada borac slavi 100 godina kluba, tako da cak ni prica o kradji ne ide na vas mlin. Mozda u najtezoj/najneregularnijoj sezoni od kad se igra liga, covjeku je taj isti borac bjezao samo 5 bodova
Mario hvala ti.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Na titulu zaboravi, ne znam kako ste tako naivni..misstianopenaldo je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:22Jel ista zvanicno od ovog?
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Ma brate da sam neki realan objektivan covjek ne bi nikad trebao gledat Sarajevo a kamoli se nervirat. Znao sam doci na stadion i prvo gledat gdje je hitna da nisam daleko ako zatreba. Nije to naivnost to je ljubav... a malo i inat mamu im lopovsku.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:25Na titulu zaboravi, ne znam kako ste tako naivni..misstianopenaldo je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:22Jel ista zvanicno od ovog?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pošteno sasvimmisstianopenaldo je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:32Ma brate da sam neki realan objektivan covjek ne bi nikad trebao gledat Sarajevo a kamoli se nervirat. Znao sam doci na stadion i prvo gledat gdje je hitna da nisam daleko ako zatreba. Nije to naivnost to je ljubav... a malo i inat mamu im lopovsku.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:25Na titulu zaboravi, ne znam kako ste tako naivni..misstianopenaldo je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:22Jel ista zvanicno od ovog?
Kako ovaj GalileoGalilei govori da zaboravimo na titulu sljedeće sezone, poprilično sam uvjeren da smo pred vječnom vatrom na proslavi za godinu dana.
Finale juniorskog Kupa Kantona Sarajevo
Zeljo - FKS 2-5
Zeljo - FKS 2-5
Za njega je Kapelo.ThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:13Kako to da je na kraju imao isto bodova kao kmeljo, koji se evo godinama bori da prezivi? Je li to napredak? Je li to vrhunac svemira? Mario dosao kao vatrogasac i s velikim zaostatkom, na kraju zavrsimo 3 na tabeli sa isto bodova kao i prosle godine.nokee je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:49Dovoljno si rekao da se zaključi da ti pojma nemas o fudbalu.
Eto rekao si misljenje, svi smi debili samo ti znas, veliki fudbalski znalce.
Dovoljno je reci da bi ti ostavio ovaj horor od igre sa Mariom umjesto ZZ koji je jedini uspio da se priblizi prve 2 ekipe i kojeg su direktno ostetili za 20 bodova. O igri na terenu je suvišno pricati, valjda imamo oči.
Uspio da se priblizi drugi 81 bod imao, zvekic 65, bas se priblizio, nema sta. Mario od kad je preuzeo, borac mu je samo 5 bodova bjezao, da je bilo postenije sudjenje, imao bi vise bodova od borca.
Stvarate mit i legendu o prosjecnom treneru, to je problem.
A je li realno da je toliko glup da mu chat gpt sastavlja ove postove?

-
bordobijeli
- Kontakt:
Sramota citati kakve gadosti jedni drugim pisete ,bas odvratno. Umjesto da ide prica u pravcu da malo skupimo glave da pojacamo posjetu vi vredjate jedni druge zato sto je neko za Zekica,Maria ili Husrefa . Ko djeca od 12 godina.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobro, Cvitanović je Bog sa 0 trofeja kako u svom mandatu tako i generalno.
Zeka je qurac na biciklu, čovjek koji nam je donio trofej nakon 4 godine suše.
A nakav Zoran Mamić, neznalica fudbalska, na pravdi Boga otjera maestra Marija, šta zna levat, konta Zekić bolji..
Zeka je qurac na biciklu, čovjek koji nam je donio trofej nakon 4 godine suše.
A nakav Zoran Mamić, neznalica fudbalska, na pravdi Boga otjera maestra Marija, šta zna levat, konta Zekić bolji..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mario nije imao ni 1/3, ma ni 1/4 maltretiranja od strane sudija, kakve je Zekic dozivljavao.
Ne treba polarizirani situaciju uopste. Hvala Mario na uradjeno, Zorane dobro dosao (dobro se vratio).
Idemo jako, i dalje.
Ne treba polarizirani situaciju uopste. Hvala Mario na uradjeno, Zorane dobro dosao (dobro se vratio).
Idemo jako, i dalje.
- FKS -
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne obracam se nikome, procitam dvije stranice sramota koliko bljuvotina.FksOtokaHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:19Obrati se ovoj stoki gorebordobijeli je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:13Sramota citati kakve gadosti jedni drugim pisete ,bas odvratno. Umjesto da ide prica u pravcu da malo skupimo glave da pojacamo posjetu vi vredjate jedni druge zato sto je neko za Zekica,Maria ili Husrefa . Ko djeca od 12 godina.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Opet tvrdim da bi se hladno borili za titulu prosle sezone sa Zekicem da je prvenstvo bilo kako treba regularno.Znaci da su sudile strane sudije koje veze nemaju sa BiH svaku utakmicu Sarajevo bi bilo ubjedljivo prvo a da su ovi nasi kreteni barem s vremena na vrijeme bili korektni bili bi u bod-dva.Prvi mu pobjegao 17 bodova a pokradeni smo barem 20,znaci iz kola u kolo izivljavanje.I to ne pikam ove utakmice pred kraj npr Siroki i Radnik na Kosevu kad smo bezveze kombinovali tim i kiksali jer nas je bolio qurac.
Cvitanovic nas je vodio u najkorektnijoj sezoni sto se tice sudjenja od kad je Vico tu.Ne pamtim nijednu lakrdiju,samo Prijedor na Kosevu gdje vodimo 2-0 protiv zadnje ekipe i sami sebi komplikujemo zivot i ovi to iskoriste da im izmisle penal.Da se njemu sudilo kao Zekicu od prve do zadnje utakmice prvo sto u Posusju i Bijeljini ne bi dobili,jedan derbi bi izgubili a ovaj drugi X,Borac i Zrinjski sve porazi itd.Vjerovatno ni Evropu ne bi izborili
Cvitanovic nas je vodio u najkorektnijoj sezoni sto se tice sudjenja od kad je Vico tu.Ne pamtim nijednu lakrdiju,samo Prijedor na Kosevu gdje vodimo 2-0 protiv zadnje ekipe i sami sebi komplikujemo zivot i ovi to iskoriste da im izmisle penal.Da se njemu sudilo kao Zekicu od prve do zadnje utakmice prvo sto u Posusju i Bijeljini ne bi dobili,jedan derbi bi izgubili a ovaj drugi X,Borac i Zrinjski sve porazi itd.Vjerovatno ni Evropu ne bi izborili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!