Cuj preskocio, ja se davim filovanim kad nana napraviJimmy from the hood je napisao/la:Evo sad sam se vratio kuci, prvo u 18:00 gledao fast five 5. Prejak film![]()
![]()
Film traje 182 minute ili ti ga 3h i 2'Nakon toga par pivica u parku i kao slag na tortu filovane paprike za veceru
Ovaj zadnji dio sam preskocio i trenutno jedem kikiriki
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Davi se ti brate, meni pored gljiva nea mrze hrane. Valjda me u djetinjstvu neko silovao dok je jeo paprike. Sta ja znam
Prodajem @asylum profil, jednom banovan, preko 700 postova
Prodajem @asylum profil, jednom banovan, preko 700 postova
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Video ja jednog danas na Romaniji da nije gore otis'o.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko se svadja taj se voli![]()
![]()
Nestao mi macak prije 3 dana nigdje ga nema
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Taman si ga naucio da zivi bez hrane i vode ,a on nestaoSamo F.K.S !! je napisao/la:Ko se svadja taj se voli![]()
![]()
Nestao mi macak prije 3 dana nigdje ga nema
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja maloprije vruce pogace i sira olesio se 
Stefane i Marko jedete **** mnogo
Bas mi neobicno bez macka u pm 
Stefane i Marko jedete **** mnogo
Bitno da si se ti nazdrao,a siroti macak morao da emigrira.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja maloprije vruce pogace i sira olesio se
Stefane i Marko jedete **** mnogoBas mi neobicno bez macka u pm
Lepo ti covek reko da je na Romaniji
Onaj tvoj sa pajtos sa FB ima 4 psa ,ispred njegove kapije bar troje ljudi lupio infarkt
Mene znaju pa me ne diraju i ne laju na mene
Cijene?Jimmy from the hood je napisao/la:Prodajem @asylum profil, jednom banovan, preko 700 postova
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa ja ne bi svoj na svogaTribalian je napisao/la:Bitno da si se ti nazdrao,a siroti macak morao da emigrira.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja maloprije vruce pogace i sira olesio se
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lepo ti covek reko da je na Romaniji![]()
Onaj tvoj sa pajtos sa FB ima 4 psa ,ispred njegove kapije bar troje ljudi lupio infarkt![]()
![]()
![]()
Mene znaju pa me ne diraju i ne laju na mene
- Megamon
- Kontakt:
Ima li neko od ovih neutralnih da planira ici na derbi ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja danas u lift kad ono - pčela..... Mrzim insekte.....
Neces ne brini,kod njega je ta alergija jaka,nije tolko crno sto daje 300 evra nego sto samo moze da ga nabavi u USA i Kanadi.Ja sam mu se cak jednom preko moje familije cimao za to.Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa ja ne bi svoj na svogaTribalian je napisao/la:Bitno da si se ti nazdrao,a siroti macak morao da emigrira.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja maloprije vruce pogace i sira olesio se
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lepo ti covek reko da je na Romaniji![]()
Onaj tvoj sa pajtos sa FB ima 4 psa ,ispred njegove kapije bar troje ljudi lupio infarkt![]()
![]()
![]()
Mene znaju pa me ne diraju i ne laju na menePrica mi danas kako kupuje nekii lijek od 300 ojra iz kanade :S Valjda necu docekat isto sto i on
- neutralan__
- Kontakt:
@Edin TM87 Zar ti ne rece da neces vise pisati na forumu? 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne znam brate sta da ti kazem evo sad kao mali vec imam problema sa ocima svrbe me nenormalno , a i ponekad napade gusenja imam 
Rek'o pa porek'o!neutralan__ je napisao/la:@Edin TM87 Zar ti ne rece da neces vise pisati na forumu?
Nije jedini koji je porekao.neutralan__ je napisao/la:@Edin TM87 Zar ti ne rece da neces vise pisati na forumu?
FK Pjetlovi
- neutralan__
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Rek'o pa porek'o!neutralan__ je napisao/la:@Edin TM87 Zar ti ne rece da neces vise pisati na forumu?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Brate nezgodno je to,ja ovog naseg prijatelja znam ceo zivot,mucio se on brate sa tim mnogo.Nadji ti pravog doktora za to.Resavaj to kako znas i umes.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne znam brate sta da ti kazem evo sad kao mali vec imam problema sa ocima svrbe me nenormalno , a i ponekad napade gusenja imam
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa nema tu doktora brate to ti citav zivot traje ja sam sad na nekim tableticama i na nekim kapima za nosTribalian je napisao/la:Brate nezgodno je to,ja ovog naseg prijatelja znam ceo zivot,mucio se on brate sa tim mnogo.Nadji ti pravog doktora za to.Resavaj to kako znas i umes.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne znam brate sta da ti kazem evo sad kao mali vec imam problema sa ocima svrbe me nenormalno , a i ponekad napade gusenja imam
Alergije?Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa nema tu doktora brate to ti citav zivot traje ja sam sad na nekim tableticama i na nekim kapima za nosTribalian je napisao/la:Brate nezgodno je to,ja ovog naseg prijatelja znam ceo zivot,mucio se on brate sa tim mnogo.Nadji ti pravog doktora za to.Resavaj to kako znas i umes.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne znam brate sta da ti kazem evo sad kao mali vec imam problema sa ocima svrbe me nenormalno , a i ponekad napade gusenja imam
Mene je danas uhvatilo jbt sav sam pocrvenio cijelo lice me svrbi,teže dišem ma čisti užas došlo mi da se ubijem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Onda brate ne znam sta da ti kazem. U subotu se nakljukaj pa pravac derbi 
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 2 gosta.