Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026

We are 26
dena24
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026

Post Postao/la dena24 » 03 jun 2026, 13:02

HeavyBassBlues je napisao/la:
03 jun 2026, 11:32
dena24 je napisao/la:
03 jun 2026, 08:16
HeavyBassBlues je napisao/la:
03 jun 2026, 07:14

Covjek priča o profesionalizmu, a ne toliko o lokaciji. Obzirom da zna kakav smo narod, ispravno pretpostavlja da bi bilo najbolje da smo se negdje izolovali. I ja sam istog misljenja. Okupljanje reprezentacije spada u obaveze, a ne u godišnji odmor.

kao broj 1, nesta sam nasao za vas: "U okviru zvanične FIFA-ine inicijative pod nazivom "Community Training Sessions", svih 48 reprezentacija učesnica Svjetskog prvenstva 2026. mora otvoriti najmanje jedan trening za javnost."
Ljudi su normalno trenirali i onda imali 1,5 dana slobodno? gdje vidis tu odmor ili neprofesionalizam?

a za ovo drugo.....evo ti izolacije, kako to kod drugih izgleda

slika

slika
A ja cu opet ponoviti; radi se o profesionalizmu.
Obzirom na tvoje ukupne postove, pretpostavljam da si realna osoba. No, da bi zadrzao takav diskurs, u jednacinu također moras uzeti da mi niti smo Turska, a jos manje Brazil, te da kod nas okupljanja sluze za obilazak rodbine.
Ja razumijem sto ti zelis reci i sa te strane jesi u pravu, ali sa strane profesionalnog odnosa nase reprezentacije - nisi. Ako se sta nije znacajno promijenilo u zadnjem periodu. Sam Barbarez moze, iz vlastitog iskustva, reci kako su njega kaznili kada je pio sok od narandze u 22h u kafani dok je igrao za Borussiju D.
S trece strane, a slijedeci tvoj realan pogled, mi od Kipra, ili Lihtenstajna nismo nikoga pobjedili. I sa Walesom i sa Italijom smo odigrali nerijeseno, da eto Makedoniju ne brojim. Koliko god treba cestitati igracima i SŠ, treba reci da smo imali ponešto i srece. Sve je to u fudbalu normalno. Velike reprezentacije poput Turske, Brazila, Portugala... nastoje faktor srece smanjiti na najmanji moguci nivo, jer je ista vise nego varljiva. Mi nemamo taj luksuz. Zato se ovoj smotri mora pristupiti maksimalno ozbiljno, a ne teferičli načinom.
Uglavnom, nek nam je sretno.
Dobro druže, ali ja moram prvo vidjeti neprofesionalizam prije nego što ću ga kritikovati. Jednostavno, nisam vidio ništa neprofesionalno.

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 03 jun 2026, 13:05

Sindikat12 je napisao/la:
03 jun 2026, 12:31
Prognoza za Toronto, bit ce zestoko igrat u 15:00

slika
Temperatra nije toliko strasna za ovo doba negdje je prognoza da ce biti 25 negdje 28 , veca je problem vlaznost zraka djelovat ce kao da je 38 , al kako nama tako svima .

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 03 jun 2026, 13:08

Dolazilo se na okupljanje kad ko hoće (u skladu sa prethodnim navikama i običajima) dok SS nije rekao da ko zakasni ne mora ni dolaziti. Sada se dolazi i prije roka (osim u situaciji više sile).

Vjerujem da ako se izađe na večeru/piće/provod, da je to uz dozvolu SS. Čak šta više, Barbarez je sam izjavio da potiče igrače da izađu među ljude i da se "napune" pozitivnom energijom. Ovo se ne može nazvati neprofesionalizmom.

Da je prije bilo javašluka, jest, ali mislim da je to sada sve pod konac.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 jun 2026, 13:10

edvaE2 je napisao/la:
03 jun 2026, 13:08
Vjerujem da ako se izađe na večeru/piće/provod, da je to uz dozvolu SS. Čak šta više, Barbarez je sam izjavio da potiče igrače da izađu među ljude i da se "napune" pozitivnom energijom. Ovo se ne može nazvati neprofesionalizmom.
Kad se Pjanke punio energijom po nargilhanama, tad su ga svi kritikovali. :D
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 03 jun 2026, 13:13

Hajde hvala Bogu odmor i ozbiljnost trenutno, bravo sš, dosta i naroda više. Pa ćemo slavit kasnije akoBogda :D
Walk on

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 03 jun 2026, 13:17

19vendetta87 je napisao/la:
03 jun 2026, 13:10
edvaE2 je napisao/la:
03 jun 2026, 13:08
Kad se Pjanke punio energijom po nargilhanama, tad su ga svi kritikovali. :D
Ma ja, to je to. Pjanke duva, Edin se opija, potom idu igrati finale LP. Ali u našim očima, sram ih bilo neprofesionalni :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 jun 2026, 13:22

dena24 je napisao/la:
03 jun 2026, 12:50
invincible1921 je napisao/la:
03 jun 2026, 11:05
dena24 je napisao/la:
03 jun 2026, 09:48

niko realan nije ocekivao, zato smo se i radovali ovoliko.
Ima nešto između euforije i pesimizma, zove se realnost. A realnost ti govori da ni Kanada, ni Katar, ni mi nismo velesile
Sta znaci niko realan :crazy: evo prvi ja i svi ljudi koje znam, kao i dosta raje ovdje na forumu je vjerovalo svim srcem u prolaz....jbt ako ces pratit na nacin da se samo pesimisticno prica tipa "ubice nas kipar, ubice nas ovi, ubice nas oni,,,mi smo rang lukesmubrga" ...nemoj onda svijuti ni pratit.

Cuj niko realan ja i protiv velsa i italije uplatio po 50 maraka prolaz na penale, i 50 strijelac + bih,...protiv velsa esmira protiv italije demirovica, more raje znam koja je trpala i jos vise.....eto bas se ljudima bacale pare...

Kad prodjemo grupu slavices kao da je to normalno, ako ispadnemo prvi ces doc da pametujes....jbt kakva logika :crazy:
Normalno da ću slaviti, ali jedno je očekivati nešta, a drugo ponadati se. Evo da ti objasnim: Očekujem pobjedu protiv Katara, nadam se pobjedi protiv Švicarske... Eto, mi se ponadali kvalifikaciji za SP, pa nas bude 150.000 pred Vječnom vatrom. Francuzi očekuju kvalifikaciju na SP, pa ne mogu skupiti 30 ljudi pred Ajfelovim tornjem. jel jasno sada
Pa zato sto se njima plasman podrazumijeva....ko da kazes nije nas se skupilo 30 jer smo pobjedili san marino....naravno da smo se svi nadali i ocekivali prolaz i vjerovali da mozemo proc...isto tako ko sto sad ocekujem i vjerujem da prodjemo ovu grupu.

Ne ocekujes ti nikakvu pobjedu,,,po tvom pisanju ti ocekuejs da uzmemo bod protiv katara i izgubimo prve dvije....

Da niko nije ocekivao ne bi ni slavio nego bi bio sokiran sto smo prosli ...niti bi se ko nervirao za vrijeme utakmice, jer ako cemo po tvom, posto nista ne ockeujes zasto se nerivrati ? Odgledas ravnodusno pa pobjedili ili izgubili....prosli ili ispali....
=\_1921_/=

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 jun 2026, 13:37

Sindikat12 je napisao/la:
03 jun 2026, 12:31
Prognoza za Toronto, bit ce zestoko igrat u 15:00

slika
Pa nije 38. Isto je svima.
4-IN-A-ROW

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 03 jun 2026, 13:56

03 jun 2026, 13:22
dena24 je napisao/la:
03 jun 2026, 11:05

Sta znaci niko realan :crazy: evo prvi ja i svi ljudi koje znam, kao i dosta raje ovdje na forumu je vjerovalo svim srcem u prolaz....jbt ako ces pratit na nacin da se samo pesimisticno prica tipa "ubice nas kipar, ubice nas ovi, ubice nas oni,,,mi smo rang lukesmubrga" ...nemoj onda svijuti ni pratit.

Cuj niko realan ja i protiv velsa i italije uplatio po 50 maraka prolaz na penale, i 50 strijelac + bih,...protiv velsa esmira protiv italije demirovica, more raje znam koja je trpala i jos vise.....eto bas se ljudima bacale pare...

Kad prodjemo grupu slavices kao da je to normalno, ako ispadnemo prvi ces doc da pametujes....jbt kakva logika :crazy:
Normalno da ću slaviti, ali jedno je očekivati nešta, a drugo ponadati se. Evo da ti objasnim: Očekujem pobjedu protiv Katara, nadam se pobjedi protiv Švicarske... Eto, mi se ponadali kvalifikaciji za SP, pa nas bude 150.000 pred Vječnom vatrom. Francuzi očekuju kvalifikaciju na SP, pa ne mogu skupiti 30 ljudi pred Ajfelovim tornjem. jel jasno sada
Pa zato sto se njima plasman podrazumijeva....ko da kazes nije nas se skupilo 30 jer smo pobjedili san marino....naravno da smo se svi nadali i ocekivali prolaz i vjerovali da mozemo proc...isto tako ko sto sad ocekujem i vjerujem da prodjemo ovu grupu.

Ne ocekujes ti nikakvu pobjedu,,,po tvom pisanju ti ocekuejs da uzmemo bod protiv katara i izgubimo prve dvije....

Da niko nije ocekivao ne bi ni slavio nego bi bio sokiran sto smo prosli ...niti bi se ko nervirao za vrijeme utakmice, jer ako cemo po tvom, posto nista ne ockeujes zasto se nerivrati ? Odgledas ravnodusno pa pobjedili ili izgubili....prosli ili ispali....
Ma ne, problem si ti i takvi ko ti. Hajd da to ostane samo na navijačima, ali to prelazi i na novinare. Utakmica s Italijom se nije ni završila, a već se laprda o prolaznoj grupi.
Neki dan novinar pita Spahića, pazi ovo, kako će mu biti belaj u osmini finala protiv Hrvatske i šta misli o tome. Jarane, prođi prvo grupu pa onda seri. Jednostavno volim malo realnije sagledati situaciju....znaš bio sam u dvorani lično kad su 'navijači' opsovali majku Teletoviću, pa mi se od tad ogadio taj mentalni sklop, samo znaju za dvije ekstreme i nekakva science fiction očekivanja. A to da ću se ponadati da osvojimo SP i da jedna tekma može otići u milion pravaca, to je sasvim druga stvar.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 03 jun 2026, 14:25

Može li mi neko objasniti kako planiraju prijaviti Malića i onda naknadno ubaciti Tabakovića za 2. i 3. meč?

Po FIFA pravilima koja sam pročitao, ako se napravi izmjena igrača 24h prije prve utakmice ona je trajna za cijeli turnir, ne može se naknadno izbaciti Malić i dovesti neko drugi za drugu/treću utakmicu. Isto tako ako se neko (osim golmana) povrijedi nakon nastupa 24h prije prve utakmice (dakle svejedno u 1, 2 ili 3. utakmici) nema nikakvih zamjena.

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 03 jun 2026, 14:27

Ako završimo 1. idemo na 3. iz grupe E/F/G/I/J
Ako završimo 2. idemo na 2. iz grupe A
Ako završimo 3. idemo na 1. iz grupe D/E

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2026, 14:28

kovacic je napisao/la:
03 jun 2026, 14:25
Može li mi neko objasniti kako planiraju prijaviti Malića i onda naknadno ubaciti Tabakovića za 2. i 3. meč?

Po FIFA pravilima koja sam pročitao, ako se napravi izmjena igrača 24h prije prve utakmice ona je trajna za cijeli turnir, ne može se naknadno izbaciti Malić i dovesti neko drugi za drugu/treću utakmicu. Isto tako ako se neko (osim golmana) povrijedi nakon nastupa 24h prije prve utakmice (dakle svejedno u 1, 2 ili 3. utakmici) nema nikakvih zamjena.
Najvjerovatnije cekaju 24h prije Kanade da donesu odluku na koga ce racunati za prvenstvo.
Ako kod Tabakovica sljedeci cetvrtak ne vide sansu da nastupi ni protiv Katara, sigurno da ce Malic upasti na spisak, i to je onda i finalni spisak.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 jun 2026, 15:05

dena24 je napisao/la:
03 jun 2026, 13:56
03 jun 2026, 13:22
dena24 je napisao/la:

Ma ne, problem si ti i takvi ko ti. Hajd da to ostane samo na navijačima, ali to prelazi i na novinare. Utakmica s Italijom se nije ni završila, a već se laprda o prolaznoj grupi.
Neki dan novinar pita Spahića, pazi ovo, kako će mu biti belaj u osmini finala protiv Hrvatske i šta misli o tome. Jarane, prođi prvo grupu pa onda seri. Jednostavno volim malo realnije sagledati situaciju....znaš bio sam u dvorani lično kad su 'navijači' opsovali majku Teletoviću, pa mi se od tad ogadio taj mentalni sklop, samo znaju za dvije ekstreme i nekakva science fiction očekivanja. A to da ću se ponadati da osvojimo SP i da jedna tekma može otići u milion pravaca, to je sasvim druga stvar.
Brate mozes sad izac iz kuce i da te meteor spuca....naravno da se moze svasta desit, ali VISE NEGO REALNO je da prodjemo ovu grupu, zato ne vidim zasto ulaziti sa takvom rezervom i pseimizmom. Da smo tako isli u baraz ispali bi od velsa....al fino je Muharemovic objasnio...nikog se osim Boga ne bojimo...daj ih vamo ko je daje.

Protiv Katara smo poprilicni favoriti, a i sasvim je realno ocekivati makar bod iz ove ostale dvije utakmice....dakle nerealno je ocekivati da necemo proci grupu, a ti se postavljas u fazonu da smo u grupi sa ekipama od kojih je svaka jaca od nas pet puta...ili u fazonu da sve sto je 50-50 ce otici kontra nas.
=\_1921_/=

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jun 2026, 15:13

viKK je napisao/la:
02 jun 2026, 18:59
Potpisujem sve od A do Ž i dodat ću specifično što kažeš za jumbo plakate - to imaš svugdje, evo lično ti mogu reći da su u Austriji na pola plakata polijepljeni fudbaleri reprezentacije jer svako hoće da kapitalizira na uspjehu fudbalske reprezentacije i to je tako uvijek. Sumnjam da je u drugim državama ista drugačije. To što narod pravi AI navijačke pjesme, majice, slične gluposti isto nema nikakve veze sa igračima i njihovim pristupom, to je produkt vremena u kojim živimo i činjenica je da danas spram 2014 sve živo, svaki video, slika, objava se širi brže i dalje nego prije 12 godina.

Uglavnom, ne znam, cijela ova diskusija mi samo odiše onaj naš hronični pesimizam i spremanje optužbi za moguće rano ispadanje iz turnira. A "rano" je relativno, uvijek možeš reći da smo mogli dalje dogurat, samo da je neko pojeo koju baklavu manje, da je ovaj ili onaj dao manje autograma ili nesto slično.

Samo ću podsjetit evo, jer mi je palo na pamet: noć prije utakmice protiv Italije, ako me sjećanje dobro služi, igrači hodaju po Sarajevu, specifično Tarik, Esmir i Kerim se slikaju u nekom shisha baru. Eh da smo izgubili, znam tacno da bi krenula priča o javašluku i neozbiljnosti i posjećivanju shisha barova.
Ma naravno, ja i napisah da smo mi previše istraumirani prijašnjim generacijama i tom pričom o neozbiljnosti na pripremama. Jedino se kod nas i Srba najviše komentarišu stvari van terena i za skoro svaki neuspjeh na terenu uvijek je krivac bilo nešto što se desilo van terena. Rijetko kad je protivnik bolji od nas, rijetko kada smo mi imali loš dan, rijetko kada eto nismo imali sreće, rijetko kada smo prosto promašili taktiku i loše stajali na terenu, obično je su uvijek "vanterenske aktivnosti" neki krivac za loš rezultat. Ako nisu najveći krivac, definitivno snose dio krivice u svakom slučaju. To je tako kod nas jbg. Sjeti se Brazila, te loše pripreme, te pobili se Spahić i Ibišević, te komentar Velida Spahe o smetljaru (valjda Spahiću)... A realnost je da smo protiv Argentine odigrali vrlo solidnu, da ne kažem odličnu utakmicu jer smo ipak zijanili, Iran smo rutinirali a razlog neuspjeha protiv Nigerije je bio 50 posto sudijske odluke i 50 posto Papetove taktičke zamisli bez lijevog beka i ona neka 3-6-1 formacija. Ali eto kod nas se u javnosti dosta vukla ta priča o lošim pripremama, sukobima igrača i slično. Isto kao i kod Srba za ono prvenstvo u Kataru, nije toliko do Piksijeve užasne taktike u pojedinim tekmama (Kamerun) i rovitih glavnih igrača koji su bili ili povrijeđeni ili tek izašli iz povreda nego je razlog loših rezultata to što je Vlahović yebo ženu golmanu ili nešto tako :D

To što si napisao za noć pred Italiju, ili možda nije bila noć možda je bilo dvije noći ali nebitno, toga se i ja sjećam. I vjeruj mi da sam pomislio "pa kud baš sada u kafanu pred ovako važnu tekmu", ali eto ispostavilo se da to ništa nije značilo. Mislim čak i da je pred Vels izašla neka slika reprezentativaca iz nekog restorana u Sarajevu, koliko se sjećam da su bili Džeko i Tahirović (možda još neko od igrača), i to je naravno bila drama kao i uvijek.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 jun 2026, 15:26

Raonffa je napisao/la:
03 jun 2026, 15:13
viKK je napisao/la:
02 jun 2026, 18:59
Potpisujem sve od A do Ž i dodat ću specifično što kažeš za jumbo plakate - to imaš svugdje, evo lično ti mogu reći da su u Austriji na pola plakata polijepljeni fudbaleri reprezentacije jer svako hoće da kapitalizira na uspjehu fudbalske reprezentacije i to je tako uvijek. Sumnjam da je u drugim državama ista drugačije. To što narod pravi AI navijačke pjesme, majice, slične gluposti isto nema nikakve veze sa igračima i njihovim pristupom, to je produkt vremena u kojim živimo i činjenica je da danas spram 2014 sve živo, svaki video, slika, objava se širi brže i dalje nego prije 12 godina.

Uglavnom, ne znam, cijela ova diskusija mi samo odiše onaj naš hronični pesimizam i spremanje optužbi za moguće rano ispadanje iz turnira. A "rano" je relativno, uvijek možeš reći da smo mogli dalje dogurat, samo da je neko pojeo koju baklavu manje, da je ovaj ili onaj dao manje autograma ili nesto slično.

Samo ću podsjetit evo, jer mi je palo na pamet: noć prije utakmice protiv Italije, ako me sjećanje dobro služi, igrači hodaju po Sarajevu, specifično Tarik, Esmir i Kerim se slikaju u nekom shisha baru. Eh da smo izgubili, znam tacno da bi krenula priča o javašluku i neozbiljnosti i posjećivanju shisha barova.
Ma naravno, ja i napisah da smo mi previše istraumirani prijašnjim generacijama i tom pričom o neozbiljnosti na pripremama. Jedino se kod nas i Srba najviše komentarišu stvari van terena i za skoro svaki neuspjeh na terenu uvijek je krivac bilo nešto što se desilo van terena. Rijetko kad je protivnik bolji od nas, rijetko kada smo mi imali loš dan, rijetko kada eto nismo imali sreće, rijetko kada smo prosto promašili taktiku i loše stajali na terenu, obično je su uvijek "vanterenske aktivnosti" neki krivac za loš rezultat. Ako nisu najveći krivac, definitivno snose dio krivice u svakom slučaju. To je tako kod nas jbg. Sjeti se Brazila, te loše pripreme, te pobili se Spahić i Ibišević, te komentar Velida Spahe o smetljaru (valjda Spahiću)... A realnost je da smo protiv Argentine odigrali vrlo solidnu, da ne kažem odličnu utakmicu jer smo ipak zijanili, Iran smo rutinirali a razlog neuspjeha protiv Nigerije je bio 50 posto sudijske odluke i 50 posto Papetove taktičke zamisli bez lijevog beka i ona neka 3-6-1 formacija. Ali eto kod nas se u javnosti dosta vukla ta priča o lošim pripremama, sukobima igrača i slično. Isto kao i kod Srba za ono prvenstvo u Kataru, nije toliko do Piksijeve užasne taktike u pojedinim tekmama (Kamerun) i rovitih glavnih igrača koji su bili ili povrijeđeni ili tek izašli iz povreda nego je razlog loših rezultata to što je Vlahović yebo ženu golmanu ili nešto tako :D

To što si napisao za noć pred Italiju, ili možda nije bila noć možda je bilo dvije noći ali nebitno, toga se i ja sjećam. I vjeruj mi da sam pomislio "pa kud baš sada u kafanu pred ovako važnu tekmu", ali eto ispostavilo se da to ništa nije značilo. Mislim čak i da je pred Vels izašla neka slika reprezentativaca iz nekog restorana u Sarajevu, koliko se sjećam da su bili Džeko i Tahirović (možda još neko od igrača), i to je naravno bila drama kao i uvijek.
Ovo nisu Medunjanin, Dzeko, Pjanic, Ibricic i ostala mahalska ekipa...ja ovima vjerujem da su 100% spremni za tekmu sve da ih vidim na jutro tekme kako izlaze iz kafane

Eo ti ovdje pola foruma vec nasiljeno da se po.sere po svima pa taman u finalu da izgubimo nace razlog zbog kojeg nismo osvojili
=\_1921_/=

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2026, 15:44

Jel sletio najveci medju nama u Ameriku,od prolaska na SP,frajer se ne skida sa internet platformi,jos samo pjesmu nije snimio za potpuni ugodjaj,al et otvorio je yt kanal,da malo uzme i on kolaca od prolaska na SP,najveci Baho :bih:

Cuo sam da se i Enes Begovic previse trpa medju igrace,kazu da je naporan.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Kizo886
Kontakt:

Post Postao/la Kizo886 » 03 jun 2026, 15:46

Lijepa objava od osoblja u hotelu, gdje odsjedaju.

https://www.facebook.com/share/p/1BaGpUdz7n/

slika

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jun 2026, 15:53

Eto jesu li zadovoljni oni seratori, nema druzenja sa vanjskim svijetom na pripremama...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 jun 2026, 15:59

harry_90 je napisao/la:
03 jun 2026, 15:44
Jel sletio najveci medju nama u Ameriku,od prolaska na SP,frajer se ne skida sa internet platformi,jos samo pjesmu nije snimio za potpuni ugodjaj,al et otvorio je yt kanal,da malo uzme i on kolaca od prolaska na SP,najveci Baho :bih:

Cuo sam da se i Enes Begovic previse trpa medju igrace,kazu da je naporan.
Ne znam pratis li podcast inkubator, al kakvu je samo socijalu brat bacio, doslo meni da mu uplatim put :D
=\_1921_/=

Matterhorn22
Kontakt:

Post Postao/la Matterhorn22 » 03 jun 2026, 16:04

Kizo886 je napisao/la:
03 jun 2026, 15:46
Lijepa objava od osoblja u hotelu, gdje odsjedaju.

https://www.facebook.com/share/p/1BaGpUdz7n/

slika
Svi na slici imaju hrvatski pasoš :urnebes:

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, klasik, Mostarska i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []