Holandjani treniraju odvojeno, ako je prva ekipa na pomocnom oni treniraju na glavnom na onom plavom dijelu, ako je prva ekipa na glavnom onda oni rade na pomocnom. Tu su bili trupe, konings, mhand, rakic i ne mogu se sjetiti je li bio jos nekodubioza144 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:16Meni nije jasno ako je Konings pod ugovorom zasto onda nije sa ekipom i ne trenira pa makar sat trco samo krugove bez prestanka na treningu, cuj placas mu vjv finu svotu svaki mjesec a on drka negdje
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
VicaGrba1921
Re: FK Željezničar
Sretno Suljo.
Sest igraca zavrseno, a sto se tice trenera pojavila su se i nova imena. Naredne sedmice trebao bi klub ozvaniciti i trenera
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
NODI drug moj, volim sto ovi hejteri kao onaj boy sto sve zna, rece Huskovic raskid ugovora. Ja dan danas cekam na taj raskid. Gdje zapelo
-
12tiigrac21
- Kontakt:
https://****/sport/fudbal/revoluci ... car/255760
Oplakah tekstu. Revolucija na Grbavici hahah a u tekstu Željeznicar traži krila i bekove.
Oplakah tekstu. Revolucija na Grbavici hahah a u tekstu Željeznicar traži krila i bekove.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Jos da se kutarisat Ismaila, Rakica, Koningsa, Troupea, Huskovica i Sabica. Ima jos kandidata al ovi su definitivno prioritet, slavit cu ko pobjedu u derbiju kad odu.
Vedo bombarder Ibisevic
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Samo ne frizuricu, plakaće nam HazreManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 16:25Jos da se kutarisat Ismaila, Rakica, Koningsa, Troupea, Huskovica i Sabica. Ima jos kandidata al ovi su definitivno prioritet, slavit cu ko pobjedu u derbiju kad odu.
-
perodeformero
- Kontakt:
Znaci sve ovo za mjesec i pol plus otjerati jos 5-6 komada, pronaci trenera, pomocnike, upravu, sve ugajguliti i poslozitiIgrači koje traži Željezničar su golman(i), desni bek(ovi), stoper, najmanje dva veznjaka, najmanje jedan centralni napadač te vrlo izvjesno dvojicu krilnih fudbalera.
Samo da ne odu u neki drugi premijerligaški klub jer će nam garantovano sljedeće sezone svojim golovima izbiti jedno deset bodovaManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 16:25Jos da se kutarisat Ismaila, Rakica, Koningsa, Troupea, Huskovica i Sabica. Ima jos kandidata al ovi su definitivno prioritet, slavit cu ko pobjedu u derbiju kad odu.
PS: Ovo za sada stvarno djeluje kao ozbiljna čistka i baš me zanima na šta će izaći na kraju. Ovakvi potezi generalno nikada nisu bili baš dobri ali eto vidjet ćemo. Najgore je što ćemo opet promijeniti pola tima i opet sve ispočetka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Lijepo. Ostavicu ti i veceras petaka na stolu, a njoj prenesi ono sto sam ti rekao
hulahopkapusikurac
Valja uigrati 10 igraca za dva mjeseca, bice bas veselo. Jos ako dodje novi Rakic, Huskovic top
Jedini veci cirkus od ovog Prelaca bio bi Stimac koji se od jednom spominje kao moguca opcija. 
Brko iz druge galaksije!
Dobro su Dervisija nagradila djeca Sarajeva. 5 2
Spremni malci za Premijer ligu
Spremni malci za Premijer ligu
Važno je požurit jizzovat na neke rezultate i pisati glupe tekstove pohvale. Realnost je nešto sasvim drugo. Dokaz da niko nije spreman za prve ekipe i da opet valja docesti U21 igrača.
Umro je nas navijac i kosarkaski komentator, Edin Avdic. Vidjao sam ga na istoku. Rahmet mu dusi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.