Hrvatski narod kroz povijest je uvijek bio dobar sluga ali loš vladar
#sve izgubili
Nije to nista, kod nas je Karlsruhe, Salzburg, Hamburg, Bern, Toronto, Wisconsin, Malmö, Sjenica, Novi Pazar...Shategabri je napisao/la: ↑19 nov 2024, 14:13Nameće se pitanje: Igra li se iko lopte u Hrvatskoj?GoskGabela je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:35Zanimljivo sinoć
Borna Sosa - Posušje/Grude
Josip Šutalo - Čapljina
Marko Pjaca - Hercegovina (ne znam točno mjesto)
Mateo Kovačić - Kotor Varoš
Petar Sučić - Bugojno
Luka Sučić - Bugojno
Igor Matanović - Kotor Varoš/Derventa
Ante Budimir - Žepče
Bruno Petković - majka iz Ljubuškog
Marin Pongračić - Jajce
Mario Pašalić - porijeklo Tomislavgrad( selo Sarajlije)
To više nije popularno?!
Malo se gubis s podacima. Sta uzimas za mjerilo? Mjesto rodjenja igraca,mjesto rodjenja roditelja, mjesto rodjenja bake i djeda,porijeklo? Pomijesao si lonce i poklopce. Sosa,Pjaca rodjeni purgeri, Kovavic rodjen u Linzu,Pongracic rodjen u Njemackoj. Sutalo je rodjen u Bosni.Shategabri je napisao/la: ↑19 nov 2024, 14:13Nameće se pitanje: Igra li se iko lopte u Hrvatskoj?GoskGabela je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:35Zanimljivo sinoć
Josip Šutalo - Čapljina
Petar Sučić - Bugojno
Luka Sučić - Bugojno
Ante Budimir - Žepče
Marin Pongračić - Jajce
To više nije popularno?!
To si trebao fakturisati GoskGabela, ja sam replicirao na njegov post.Mocvara1991 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 18:02Malo se gubis s podacima. Sta uzimas za mjerilo? Mjesto rodjenja igraca,mjesto rodjenja roditelja, mjesto rodjenja bake i djeda,porijeklo? Pomijesao si lonce i poklopce. Sosa,Pjaca rodjeni purgeri, Kovavic rodjen u Linzu,Pongracic rodjen u Njemackoj. Sutalo je rodjen u Bosni.Shategabri je napisao/la: ↑19 nov 2024, 14:13Nameće se pitanje: Igra li se iko lopte u Hrvatskoj?GoskGabela je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:35Zanimljivo sinoć
Josip Šutalo - Čapljina
Petar Sučić - Bugojno
Luka Sučić - Bugojno
Ante Budimir - Žepče
Marin Pongračić - Jajce
To više nije popularno?!
Pa vise mi imamo igraca u repki koji nisu rodjeni u BiH,nego Hrvati onih koji nisu rodjeni u Hrvatskoj.
Svima im je zajedničko da su im roditelji ili bar jedan roditelj iz BiH, a ne dede i bake tako da ne riseMocvara1991 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 18:02Malo se gubis s podacima. Sta uzimas za mjerilo? Mjesto rodjenja igraca,mjesto rodjenja roditelja, mjesto rodjenja bake i djeda,porijeklo? Pomijesao si lonce i poklopce. Sosa,Pjaca rodjeni purgeri, Kovavic rodjen u Linzu,Pongracic rodjen u Njemackoj. Sutalo je rodjen u Bosni.Shategabri je napisao/la: ↑19 nov 2024, 14:13Nameće se pitanje: Igra li se iko lopte u Hrvatskoj?GoskGabela je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:35Zanimljivo sinoć
Josip Šutalo - Čapljina
Petar Sučić - Bugojno
Luka Sučić - Bugojno
Ante Budimir - Žepče
Marin Pongračić - Jajce
To više nije popularno?!
Pa vise mi imamo igraca u repki koji nisu rodjeni u BiH,nego Hrvati onih koji nisu rodjeni u Hrvatskoj.
Ovu utakmicu je i spretna.
Livaković se stručno popišao po Feneru i Mourinhu. On, Šutalo i Perišić su večeras odigrali bez greške.
Gledao sam samo prvo poluvrijeme, bez ozbira na vodstvo Belgije meni je Hrvatska izgledala bolje na terenu. Vidim doduše da javnost dosta kritikuje od sinoć, ali nije lako Daliću jer imam utisak da ovu formaciju sa tri nazad koristi kako bi pogodovao svim igračima, a opet je Hrvatska meni najbolje izgledala sa četiri nazad mada sada je tu problem sa nedostatkom krila iako ja mislim da se to može pokrpiti čak i u ovakvom rosteru.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:40Hrvatska danas dosta loša, mora se dosta toga popraviti za SP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.