Tuga golema .
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
ŠUTALO za tri spale su naočale Ace Petrovica
Tuga golema .
Tuga golema .
Zna li se šta se tačno desilo
-
TripleThreat
- Kontakt:
Među najupečatljivim trenucima Edina mi je utakmica koju je prenosio par sati nakon naše u Jesenicama, mislim da je SRB-CG u pitanju bila.
Ne sjećam se da sam ga ikad čuo bezvoljnijeg, umornijeg, demotivisanijeg... nakon onog što se desilo nedavno nakon njegovog komentara BiH-LTU. To je samo jedan od mnogih pokazatelja koliko je involviran bio kada je naša reprezentacija bila u pitanju.
Ne sjećam se da sam ga ikad čuo bezvoljnijeg, umornijeg, demotivisanijeg... nakon onog što se desilo nedavno nakon njegovog komentara BiH-LTU. To je samo jedan od mnogih pokazatelja koliko je involviran bio kada je naša reprezentacija bila u pitanju.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
worchester
- Kontakt:
Rahmet mu duši.. Tesko za povjerovat...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Edine, prijatelju slobodno to mogu reci, zao mi je sto visi nisi s nama, tvoji prenosi ce ostati zauvjek sa nama. I samo da znas da nisi fer!!!!!! 
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 03 jun 2026, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Gledam BiH - Litvanija po ko zna koji put. Suze same idu..
Pocivao u miru Edine
Pocivao u miru Edine
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Hvala ti na postojanju veliki Edine Avdiću i neka ti je rahmet duši
- BenjooJutub
- Kontakt:
Knjigu čitaj, Edina pitaj
-
Helemnejse
- Kontakt:
Bozu maljkovica, mikea, aziza bekira.trmntr je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:16Nurkiću je napljuvao, ne nužno ovim redom: oca, Haruna Mahmutovića (koji je složio U16 šampione evrope), sve predsjednike saveza nakon toga (jer eto nisu ga obišli u NBA), sa bratom ne priča, nastavi red.
Po meni je on vrlo pogana ličnost. Košarkaški talenat na jednu stranu, ali ekstremni ego i seljačka umišljenost ga čine vrlo konfliktnim i jako teškim za saradnju. Još od vremena kad je ucjenjivao savez da Harun mora dati ostavku da bi on se odazvao na utakmice mi je krajnje antipatičan i gadljiv lik. Nakon Haruna se raspao savez i od tada bauljamo.
drž se lopte Nurkiću i ne pametuj kad ti Bog nije pamet dao, dao ti je da narastes 213 i da imaš fizičku snagu.
Tom liku niko ne valja