Nemoj tako, nisu ih uopšte demolirali danasVanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:03Na telefonskoj sjednici NSBiH, koja je odrzana 03.06. 2026 g. u 18 h. donesena je odluka ,
U narednih 5 godina, sve utakmice omladinskih selekcija, U-15,U-17 i U-19 Fk Sarajevo i Fk Zeljeznicar, nece se igrati i bice registrovane rezultatom 1-0 za Fk Sarajevo...
Ova odluka je donijeta zbog pravilnog razvoja omladinskih selekcija Fk Zeljeznicar i kako bi se sprijecilo rapidno popravljanje gol razlike Fk Sarajevo...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
To vise nije ni derbi.Svakom dijetetu sa Grbavice je zelja da bude pozvan i postane clan akademije FK SarajevoVanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:03Na telefonskoj sjednici NSBiH, koja je odrzana 03.06. 2026 g. u 18 h. donesena je odluka ,
U narednih 5 godina, sve utakmice omladinskih selekcija, U-15,U-17 i U-19 Fk Sarajevo i Fk Zeljeznicar, nece se igrati i bice registrovane rezultatom 1-0 za Fk Sarajevo...
Ova odluka je donijeta zbog pravilnog razvoja omladinskih selekcija Fk Zeljeznicar i kako bi se sprijecilo rapidno popravljanje gol razlike Fk Sarajevo...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma bjezi ba, nije u redu vise...mire971 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:06Nemoj tako, nisu ih uopšte demolirali danasVanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:03Na telefonskoj sjednici NSBiH, koja je odrzana 03.06. 2026 g. u 18 h. donesena je odluka ,
Ova odluka je donijeta zbog pravilnog razvoja omladinskih selekcija Fk Zeljeznicar i kako bi se sprijecilo rapidno popravljanje gol razlike Fk Sarajevo...![]()
Presli su svaku mjeru i granicu i neka im je NSBiH ogranicio...
NoDi, like this...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:29To vise nije ni derbi.Svakom dijetetu sa Grbavice je zelja da bude pozvan i postane clan akademije FK SarajevoVanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:03Na telefonskoj sjednici NSBiH, koja je odrzana 03.06. 2026 g. u 18 h. donesena je odluka ,
To je vjerovatno bila naša posljednja pobjeda protiv njih.sada dolaze svi talentovani igrači iz Njemačke, Austrije itd. svi žele igrati za Željo jer odavde mogu ući u top 5 liga.Nodi ih nije bez razloga tražio.
Ja ti govorim o trenutnoj spremi i sposobnostima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Strasno
Prava ljudina i raja.
Bruku puta smo bili zajedno na jugu nase Grbavice..E moj stari druze,vjecni ti rahmet zelim...Volio si ovaj grad kao malo ko i gdje god da si bio sa ponosom si govorio odakle si i koliko volis svoj grad...Falices stari druze..Forza Zeljo
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jel ovo istina ba? Ne mogu da vjerujem, Edin Avdic ??
Daj druzeeee
Jako sumnjivo ovo, nadam se da nije nesto drugo..
Neki dan gledao njega i Nurku, laka ti zemlja Bosanska
Daj druzeeee
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
A vidi @GrbavicuKarammm poceo pisati BA
E jebbem ti nikola majjku sto izmisli struju

E jebbem ti nikola majjku sto izmisli struju
Legenda čovjek. Laka mu zemlja.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:12Jel ovo istina ba? Ne mogu da vjerujem, Edin Avdic ??
Daj druzeeee
Izvini drug,šta je sumnjivo ?
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Zigazaga je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:43Legenda čovjek. Laka mu zemlja.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:12Jel ovo istina ba? Ne mogu da vjerujem, Edin Avdic ??
Daj druzeeee
Ma sta ja znam buraz, samo valjda ne prihvatam da tako neko ode u 47oj godini.. Dusa me boli
Nema šta drug biti sumnjivo,niti ima razloga.Srčani udar.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:52Zigazaga je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:43Legenda čovjek. Laka mu zemlja.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:12Jel ovo istina ba? Ne mogu da vjerujem, Edin Avdic ??
Daj druzeeee
Ma sta ja znam buraz, samo valjda ne prihvatam da tako neko ode u 47oj godini.. Dusa me boli
Tuga baš,dobar čovjek i uz Slavka Cvitkovića najbolji košarkaški komentator u istoriji ex YU
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vidi se da nije bio u BiH od korone, čuj sumnjivo mu da neko ode u 47.
Rozman u Zrinjskom bit ce interesantno, hocel i zuto seljace dovesti sa sobom
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije Beus tolika naivčina kao Mirvić da nepismenom čovjeku da cijeli klub na upravljanje.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hoce u qurcu.Zrinjski je preozbiljan klub da bi pustili onom seljaku da kroji transfer politiku.
Rozman je profesionalac kakav treba Zrinjskom i vjerujem da ce im donijeti titulu ako igraci ispostuju a natjerat ce ih uprava jer u njoj sjede sposobni ljudi a ne Ajle,Azre,Poture itd.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

.png)