Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

omanovski
Kontakt:

Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

Post Postao/la omanovski » 03 jun 2026, 17:30

Nemojte se previše sikirati za Bubamaru. Sigurno da nije lako nadomjestiti Borku, ali već se pregovara s nekoliko ozbiljnih trenerskih imena.
Ono što je najvažnije jeste da Bubamara traje od 2008 , dok su se neki instant klubovi u međuvremenu osnivali, gasili i ponovo pokretali. Bubamara ima kontinuitet ima, nije od jučer.
Nije realno očekivati da se svake godine osvaja titula. Mislim da je najbitnije zadržati status premijerligaša i stabilnost kluba, ali vjerujem da će Bubamara i ove sezone biti u samom vrhu i borbi za naslov evo klub se pojačavai u Upravi a danas su ušla i dva ozbiljna biznismena u klub.
Što se tiče igrača, čeka se imenovanje novog trenera koji će slagati ekipu prema svojim preferencijama. Luka Perić je pod ugovorom i ukoliko bude odlazio, neko će morati platiti odštetu Bubamari. Čeh ostaje, Osredkar, Deko i Bundavica odlaze a kao jedno od mogućih pojačanja mogao bi biti Lima sa kojim su u kontaktu. 👀

Zanimljivo ljeto se očekuje, u subotu je proslava titule biće i Borko prisutan da se navijači, grad i klub adekvatno oproste od njega.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jun 2026, 19:33

mislio sam da Osredkar i Bundavica ostaju? Milanovic je svakako 50-50...u padu je ali i dalje top 3 u BiH.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 03 jun 2026, 23:03

Lima ide u Osijek. Mali off jer je neko iznad napisao da je u kontaktu sa Bubamarom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jun 2026, 00:20

Igi se ne smije izgubiti, nenadoknadiv

Za Deka ce se najlakse naci zamjena
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 jun 2026, 00:50

omanovski je napisao/la:
03 jun 2026, 17:30
Nemojte se previše sikirati za Bubamaru. Sigurno da nije lako nadomjestiti Borku, ali već se pregovara s nekoliko ozbiljnih trenerskih imena.
Ono što je najvažnije jeste da Bubamara traje od 2008 , dok su se neki instant klubovi u međuvremenu osnivali, gasili i ponovo pokretali. Bubamara ima kontinuitet ima, nije od jučer.
Nije realno očekivati da se svake godine osvaja titula. Mislim da je najbitnije zadržati status premijerligaša i stabilnost kluba, ali vjerujem da će Bubamara i ove sezone biti u samom vrhu i borbi za naslov evo klub se pojačavai u Upravi a danas su ušla i dva ozbiljna biznismena u klub.
Što se tiče igrača, čeka se imenovanje novog trenera koji će slagati ekipu prema svojim preferencijama. Luka Perić je pod ugovorom i ukoliko bude odlazio, neko će morati platiti odštetu Bubamari. Čeh ostaje, Osredkar, Deko i Bundavica odlaze a kao jedno od mogućih pojačanja mogao bi biti Lima sa kojim su u kontaktu. 👀

Zanimljivo ljeto se očekuje, u subotu je proslava titule biće i Borko prisutan da se navijači, grad i klub adekvatno oproste od njega.
Šuška se po Mostaru da vam ni Gosto nije ni malo siguran :wtf:
Max Allegri

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 04 jun 2026, 12:47

Ma pun **** Spekulacija, tesko je tu biti pametan bit ce sigurno svasta, Mislim da je Bubi najvaznije trenera rijesit na vrijeme, zadrzat Osredkara, Gostu i Perica.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []