FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad ce Rozman biti dobar pitarima
Mogao bi Beganović ostat i ponovo proigrat kako treba igrati.
Evo i zvanicno za Marija objavio klub,
Hvala Mario, sve najbolje za dalje
Hvala Mario, sve najbolje za dalje
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mario hvala na svemu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Mario hvala ti za sve i hvala ti sto si uradio ono sto nasi domaci strucnjaci nisu mogli
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Cinjenica je da nas je covjek izvadio iz govana. To se ne zaboravlja. Hvala Super Mario i puno srece ti zelim.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Kako ti dva "insana" mogu još više zgaditi Maria, nevjerovatno.
Mario hvala ti i sretno !
Mario hvala ti i sretno !
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Hvala Mariju na svemu, profesionalac prije svega, ali patnja je bila od igre, pogotovo ovaj drugi dio.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Hajde Zekicu fataj se posla, dosta si ghuzove hladio po Hrvatskoj... 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Govorim samo da se ne trebamo baviti prošlim stvarima i da trebamo gledati prema naprijed.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:04To svakako, naravno da se pričalo na temu igračkog kadra, i generalno mislim da će Zekić sada biti puno zadovoljniji po pitanju komunikacije u vezi igračkog kadra. Realno je imao dosta opravdanih kritika u prvom mandatu po pitanju transfera.DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:59Vjerovatno su i malo razgovarali (Mamić-Zekić) oko igračkog kadra i kakvi su planovi nije baš ni Zekić tu uletio "s neba pa u rebra" pa da mu uvale neke amatere pa da pravi "pitu od govana". Mislim da je Mamić glavni u svoj toj prići i neka je, mora biti neko iznad trenera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:35
A ybg, idu Gojković, Krdžalić, Bralić(?) definitivno, plus Renan otišao, Turkeš ide(nije ni imao minutažu pa hajde okej ). Plus računaj da će uvijek neka ponuda izletiti pa kao što i sam kažeš Mujkić, Maroodza..
Generalno je najbitnije da zadržimo Elezija i eto može se reći Kuprešaka.
Što se tiče igračkog kadra
Odbrana, pored Ristovskog i Ivaniševića volio bi d aostane još jedan dali Gojković ili Bralić svjedno mi je samo zbog kontinuteta.
Bekovi
Imaš Beganovića, Hujbera i sad ovaj Kosi, taman.
Vezni red
Cimirot, Adem, Elezi, Ignjatkov, Meite, Telalović taman.
Napad
Keremeh, Živković, Karlos, Menalo i ako je ovaj Mikić završen super.
Ja bi volio kad bi mogli mu dovesti Hamzu umjesto ovog influensera i to je to.
Imali bi dovoljno igrača za kontinuitet a odlazci ne bi toliko uticali na sam kvalitet uz to vjerujem da će Mehmedović i Dizdarević dobiti veću minutažu i biti spremni za sezonu iza.
Znamo svi zbog ćega je Zekić otišao tj zbog koga i njegov povratak je definitivan dokaz da tog problema više nema.
Opet ću ponoviti, najpozitivnija stvar u klubu je Mamić i garancija da nam se neće više dešavati Jovići, Ristići, Rockovi, Matanovići, Turkeši, Butići, Unušići...itd. naravno da če i on nekad fulat ili gurati svog igrača ali to više neće biti ni blizu dosadašnjim praksama.
Nadati se još da će biti dovoljno novca za narednu sezonu bez da se mora prodati Elezi.
Doktor za retardaciju.
Ima li neko da udalji s teme sve ove fascinirane svinjskim, borcem, željom?
Na osnovu cega si zakljucio da smo fascinirani njima?
Zrinjski je najbolje poslozen klub u ligi,volio ti njih ili ne.
Na Index sportu , od prije dva dana pise da je Zekic odbio nekoliko ponuda...
Jel to u Hrvatskoj nije bilo uređenih klubova? Nisam vidio da je tamo bio Murinjo?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
ma jok brate, treba ga slajfat na zrinjski, oni su posteno od bijeljine 2018te sve izgradili, niko ih nije gurao i nemaju protekciju.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Je.bo vas Zrinjski i uredjen sistem sve koji svrsavate na njih. Koliko trofeja su osvojili prije a koliko poslije ulaska Beusa u savez? Aktuelizirao se Zoran Zekic ovih dana, jel se ne sjecate kako su dosli do gola na Kosevu dok nas je vodio? Mislim da je i te sezone bila i ona ruka Bilbije protiv Veleza ako se dobro sjecam. I osvojili su titulu tu sezonu. Treba li dalje nabrajati?
I onda dodjete sa pricama uredjen sistem, jedino vrijedno pomena u toj ustaskoj prciji je Sergej Jakirovic o kojem je suvisno govoriti. Uredio ih Beus i niko vise.
I onda dodjete sa pricama uredjen sistem, jedino vrijedno pomena u toj ustaskoj prciji je Sergej Jakirovic o kojem je suvisno govoriti. Uredio ih Beus i niko vise.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Cuj uredjen klub
Treba izdvojiti 10 miliona i kupiti ligu do 2030, mozda bi za 15 godina ljudi govorili da smo i mi uredjeni
ne bi burazeru, samo bosnjaci ne pamte dalje od 2 hefte unazad, S i H bi ti se sjecali svakog faula za 30 godinaErosViverosViv je napisao/la: ↑04 jun 2026, 10:35
Cuj uredjen klub![]()
Treba izdvojiti 10 miliona i kupiti ligu do 2030, mozda bi za 15 godina ljudi govorili da smo i mi uredjeni
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ovo je samo dokaz da nije bitno šta se napiše - bubneš neku glupost i prst u uho.plisek je napisao/la: ↑04 jun 2026, 10:26ma jok brate, treba ga slajfat na zrinjski, oni su posteno od bijeljine 2018te sve izgradili, niko ih nije gurao i nemaju protekciju.![]()
![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: MSOZ101, prisonbreak i 30 gostiju.

.png)