Mijesas zabe i babe. I izbacili Mladost DK a ostavili ili ubacili klub iz RS-a odnosno Radnik ili Leotar pa kako god zelis. Ako je izbacena Mladost onda je morao ako treba i 6-ti iz Federalne lige umjesto njih uci.rishovski je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:14Ušlo Posušje iz Federacije.. Iz RS ušao Rudar kao šampion i izbacili Krupu a ubacili Leotar.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:09Eto Radnik koji je ispao je ostao. Po kojoj logici? Zasto nije ako je vec izbacen klub iz Federacije upao neki drugi iz Federacije. Iz Rs-a je znao upasti i 5-6-ti sa tabele u visi rang, cak i sa 17-tog mjesta iz nize lige
Znaci Posusje kao deveto u svakom slucaju treba ostati
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
F.K. SARAJEVO
- LondonBlues
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:20Ali nista se ne mijenja bio ti Rudar u ligi ili Bsk..RS ce imati opet isti broj klubova..Samo sto oni imaju pravo izgleda da posalju koga hoce u premijer ligu sa podrucja svog entiteta...tabela ne igra ulogu..LondonBlues je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:10Ma treba wwin ligu isto sad rastavit federacija i rs i lagano. Cuj Posusje ce ispast kao 9 a Rudar ce ostat kao deseti jer eto ne moze ispast klub iz rs a da udje klub iz federacije.
Sta ako imamo scenu 7-10 mjesta sva 4 kluba iz RS-a jel onda u federaciju ispada najlosije rangirana ekipa iz federacije pa malar bila na sestom mjestu? Daj onda na startu sezone pravilnik da znamo najlosije rangiran klub oz rs ispada, najlosije rangiran klub iz federacije ispada. Cirkus dantejebo. Iducu sezonu samo od kuce pratim pfeninga jednog necu da dadnem da gledam taj cirkus.
Zato kazem rastavit onda i premier ligu ko ih J**+. Islo bi se u europu preko nase zajednicke lige a vamo bi razdvojili jer znaju ako sastave kroz 5 godina Borac bi bio jedini klub iz RS u wwin, ko zna kad bi europe vidjeli kad bi ostali jedini iz RS.
Nego bojkot lige kompletne. Svi ne samo grupe. 5 kola za redom kad svaki stadion bude potpuno prazan klubovi ce sami krenut u promjene jer im trebaju navijaci.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Najbolje da uzmu i odrede tipa od sezone 2027/28 da bude zatvorena liga kao u MLS-u. Niko ne ispada, niko ne ulazi. Nize lige rekreativno igraju. Dzaba cirkus rade sa ovim.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma samo sam napisao koga su ubacili...Znam da je mućka bila od kad im se Mušija zamjerio i zato su ih i izbacili. Isto kao sto im se Hasić zamjerio i odmah ga suspendovali.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:26Mijesas zabe i babe. I izbacili Mladost DK a ostavili ili ubacili klub iz RS-a odnosno Radnik ili Leotar pa kako god zelis. Ako je izbacena Mladost onda je morao ako treba i 6-ti iz Federalne lige umjesto njih uci.rishovski je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:14Ušlo Posušje iz Federacije.. Iz RS ušao Rudar kao šampion i izbacili Krupu a ubacili Leotar.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:09
Eto Radnik koji je ispao je ostao. Po kojoj logici? Zasto nije ako je vec izbacen klub iz Federacije upao neki drugi iz Federacije. Iz Rs-a je znao upasti i 5-6-ti sa tabele u visi rang, cak i sa 17-tog mjesta iz nize lige
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne igra se ova liga radi navijaca.. A ovdje i kad se išlo ka tom da se pokazu zubi savezu ismijavao se Mirvic pa i onaj Azmir iz Tuzle City. Kakvi god da su,ne bi sigurno bio ovakav cirkus da ih se podržalo..al eto.. Trazili ste,gledajte.LondonBlues je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:27rishovski je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:20Ali nista se ne mijenja bio ti Rudar u ligi ili Bsk..RS ce imati opet isti broj klubova..Samo sto oni imaju pravo izgleda da posalju koga hoce u premijer ligu sa podrucja svog entiteta...tabela ne igra ulogu..LondonBlues je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:10Ma treba wwin ligu isto sad rastavit federacija i rs i lagano. Cuj Posusje ce ispast kao 9 a Rudar ce ostat kao deseti jer eto ne moze ispast klub iz rs a da udje klub iz federacije.
Sta ako imamo scenu 7-10 mjesta sva 4 kluba iz RS-a jel onda u federaciju ispada najlosije rangirana ekipa iz federacije pa malar bila na sestom mjestu? Daj onda na startu sezone pravilnik da znamo najlosije rangiran klub oz rs ispada, najlosije rangiran klub iz federacije ispada. Cirkus dantejebo. Iducu sezonu samo od kuce pratim pfeninga jednog necu da dadnem da gledam taj cirkus.
Zato kazem rastavit onda i premier ligu ko ih ****. Islo bi se u europu preko nase zajednicke lige a vamo bi razdvojili jer znaju ako sastave kroz 5 godina Borac bi bio jedini klub iz RS u wwin, ko zna kad bi europe vidjeli kad bi ostali jedini iz RS.
Nego bojkot lige kompletne. Svi ne samo grupe. 5 kola za redom kad svaki stadion bude potpuno prazan klubovi ce sami krenut u promjene jer im trebaju navijaci.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- LondonBlues
- Kontakt:
Problem je taj sto niti jedan klub ne moze uperit prstom u drugi klub a da i u njih neko ne uperi prstom. Titule, kupovi, ostanci, europa… svatko je sa svakim u zadnjih 10 godina svakakve malverzacije radio.rishovski je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:58Ne igra se ova liga radi navijaca.. A ovdje i kad se išlo ka tom da se pokazu zubi savezu ismijavao se Mirvic pa i onaj Azmir iz Tuzle City. Kakvi god da su,ne bi sigurno bio ovakav cirkus da ih se podržalo..al eto.. Trazili ste,gledajte.LondonBlues je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:27
Zato kazem rastavit onda i premier ligu ko ih ****. Islo bi se u europu preko nase zajednicke lige a vamo bi razdvojili jer znaju ako sastave kroz 5 godina Borac bi bio jedini klub iz RS u wwin, ko zna kad bi europe vidjeli kad bi ostali jedini iz RS.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zato što je tad to moglo i što su to bila jedina moguća i normalna riješenja. Dolaskom Vice na čelo saveza to više neće biti moguće i teško da će se desiti da jedan klub iz federacije zamjeni klub iz rs-a. Gurat će se na silu, bio to Rudar ili Leotar jer vidiš koliko bodova donose Borcu. Vidiš da je sad ostavljena mogućnost da bilo koji klub iz entitetskih liga može ući u Wwin ligu.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:26Mijesas zabe i babe. I izbacili Mladost DK a ostavili ili ubacili klub iz RS-a odnosno Radnik ili Leotar pa kako god zelis. Ako je izbacena Mladost onda je morao ako treba i 6-ti iz Federalne lige umjesto njih uci.rishovski je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:14Ušlo Posušje iz Federacije.. Iz RS ušao Rudar kao šampion i izbacili Krupu a ubacili Leotar.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:09
Eto Radnik koji je ispao je ostao. Po kojoj logici? Zasto nije ako je vec izbacen klub iz Federacije upao neki drugi iz Federacije. Iz Rs-a je znao upasti i 5-6-ti sa tabele u visi rang, cak i sa 17-tog mjesta iz nize lige
Na isti naćin na koji je Posušje ostalo prošle godine tako može i Rudar sad.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Promijenjen je pravilnik odnosno propozicije prije 2-3 godine.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:09Eto Radnik koji je ispao je ostao. Po kojoj logici? Zasto nije ako je vec izbacen klub iz Federacije upao neki drugi iz Federacije. Iz Rs-a je znao upasti i 5-6-ti sa tabele u visi rang, cak i sa 17-tog mjesta iz nize lige
Stara pravila koja su tad važila su davala prednost klubu iz PL, a nova daju prednost ekipama iz nižeg ranga.
Upravo je ss na portalu pisao ono o cemu ja pricam cijelo vrijeme. I ako su prednosti klubova iz nizeg ranga po tom novom oravilu na snazi koliko vidim niko iz RS-a nece dobiti licencu tako da je sve drugo osim ostanka Posusja u ligi skandalozno. Da smo odmah nacisto nema skoro nikakve razlike izmedju Rudara i Posusja jer ako moraju sklonit ce se i jedni i drugi tako da je to svakako smijesno. Kriminal koji su klosari i lopovi iz saveza napravili i prave u nasoj ligi se nece dugo,dugo iskorijeniti jer je u pitanju jako velika lova u privatnim djepovima.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 16:48Promijenjen je pravilnik odnosno propozicije prije 2-3 godine.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:09Eto Radnik koji je ispao je ostao. Po kojoj logici? Zasto nije ako je vec izbacen klub iz Federacije upao neki drugi iz Federacije. Iz Rs-a je znao upasti i 5-6-ti sa tabele u visi rang, cak i sa 17-tog mjesta iz nize lige
Stara pravila koja su tad važila su davala prednost klubu iz PL, a nova daju prednost ekipama iz nižeg ranga.
F.K. SARAJEVO
Ali ako nitko ne uđe iz nižeg ranga, a Rudar ostane ispred Posušja, to je onda cirkus.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 16:48Promijenjen je pravilnik odnosno propozicije prije 2-3 godine.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:09Eto Radnik koji je ispao je ostao. Po kojoj logici? Zasto nije ako je vec izbacen klub iz Federacije upao neki drugi iz Federacije. Iz Rs-a je znao upasti i 5-6-ti sa tabele u visi rang, cak i sa 17-tog mjesta iz nize lige
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
- LondonBlues
- Kontakt:
Celik da udje a Rudar i Posusje nek igraju majstoricu.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Rudar ne ostaje nego ispada u 1.ligu RS. U slučaju da niko iz 1.lige RS ne bi mogao ući, onda se Rudar vraća kao jedini član 1.lige RS koji ispunjava uslove.Ledara je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:03Ali ako nitko ne uđe iz nižeg ranga, a Rudar ostane ispred Posušja, to je onda cirkus.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 16:48Promijenjen je pravilnik odnosno propozicije prije 2-3 godine.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:09Eto Radnik koji je ispao je ostao. Po kojoj logici? Zasto nije ako je vec izbacen klub iz Federacije upao neki drugi iz Federacije. Iz Rs-a je znao upasti i 5-6-ti sa tabele u visi rang, cak i sa 17-tog mjesta iz nize lige
U praksi je isto, ali se može napraviti ovakva akrobacija s obzirom na rupu koja postoji u propozicijama.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Imaš situaciju od prošle godine gdje je Posušje ostalo iz razloga što niko iz prve lige federacije nije imao licencu, tako bi sad po tom pravilu Rudar mogao ostati.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:02Upravo je ss na portalu pisao ono o cemu ja pricam cijelo vrijeme. I ako su prednosti klubova iz nizeg ranga po tom novom oravilu na snazi koliko vidim niko iz RS-a nece dobiti licencu tako da je sve drugo osim ostanka Posusja u ligi skandalozno. Da smo odmah nacisto nema skoro nikakve razlike izmedju Rudara i Posusja jer ako moraju sklonit ce se i jedni i drugi tako da je to svakako smijesno. Kriminal koji su klosari i lopovi iz saveza napravili i prave u nasoj ligi se nece dugo,dugo iskorijeniti jer je u pitanju jako velika lova u privatnim djepovima.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 16:48Promijenjen je pravilnik odnosno propozicije prije 2-3 godine.senad82 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:09Eto Radnik koji je ispao je ostao. Po kojoj logici? Zasto nije ako je vec izbacen klub iz Federacije upao neki drugi iz Federacije. Iz Rs-a je znao upasti i 5-6-ti sa tabele u visi rang, cak i sa 17-tog mjesta iz nize lige
Druga situacija imaš Leotar koji može u zadnjem momentu dobiti licencu ili neki drugi klub, kao što je to prošle godine bilo sa Rudarom.
Doktor za retardaciju.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
ne znam da bi moglo jer Rudar nije bio član prve lige rs-a za sezonu 25/26Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:12Rudar ne ostaje nego ispada u 1.ligu RS. U slučaju da niko iz 1.lige RS ne bi mogao ući, onda se Rudar vraća kao jedini član 1.lige RS koji ispunjava uslove.
U praksi je isto, ali se može napraviti ovakva akrobacija s obzirom na rupu koja postoji u propozicijama.
Doktor za retardaciju.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nema puno price zadnji mora ispast , i to je to ,… Sjecam se kad je bila prica za nekog a ne znam ko je bio u pitanju , receno je zadnji ispada i nema opcija da ostane …
Al rudar nije dobio pravo nastupa za PL na licenciranju za istuDoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:19ne znam da bi moglo jer Rudar nije bio član prve lige rs-a za sezonu 25/26Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:12Rudar ne ostaje nego ispada u 1.ligu RS. U slučaju da niko iz 1.lige RS ne bi mogao ući, onda se Rudar vraća kao jedini član 1.lige RS koji ispunjava uslove.
Dize se prasina ⚫️🔴
Nigdje i ne piše da mora biti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:19ne znam da bi moglo jer Rudar nije bio član prve lige rs-a za sezonu 25/26Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:12Rudar ne ostaje nego ispada u 1.ligu RS. U slučaju da niko iz 1.lige RS ne bi mogao ući, onda se Rudar vraća kao jedini član 1.lige RS koji ispunjava uslove.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ćini mi se da piše, prvak lige ili najbolje plasirana ekipa koja ispunjava uslove, jbg sad ne znam ali mislim ako Rudar ostane to može samo na osnovu onog kako je i Posušje ostalo prošle godine. Iz lige nema nikog sa licencom i to je to.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:24Nigdje i ne piše da mora biti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:19ne znam da bi moglo jer Rudar nije bio član prve lige rs-a za sezonu 25/26Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:12
Rudar ne ostaje nego ispada u 1.ligu RS. U slučaju da niko iz 1.lige RS ne bi mogao ući, onda se Rudar vraća kao jedini član 1.lige RS koji ispunjava uslove.
Doktor za retardaciju.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kako sada objasniti neutralnom covjeku kako 9.ispada a 10.ostaje.Nista protiv Rudara ispast ce svakako odmah ali nevidjenu sprdnju su napravili od lige sve zbog navlacenja da udje ko im odgovara.Da je Bozije pravde Krupa bi usla jos prije 5 godina i idalje bi bili premijerligas.Ustvari oni nisu nikada ni ispali nego su brutalno izbaceni bas kao i Mladost
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne lupaj, Krupa je sama napustila PL iako su dobili licencu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:32Kako sada objasniti neutralnom covjeku kako 9.ispada a 10.ostaje.Nista protiv Rudara ispast ce svakako odmah ali nevidjenu sprdnju su napravili od lige sve zbog navlacenja da udje ko im odgovara.Da je Bozije pravde Krupa bi usla jos prije 5 godina i idalje bi bili premijerligas.Ustvari oni nisu nikada ni ispali nego su brutalno izbaceni bas kao i Mladost
https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-kr ... /210612084
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Combattente87 i 21 gost.

.png)