Ajmo Damas tuci bh. klauna.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
- BiHSportman
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
+1BiHSportman je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:29Znam da se svi razočaramo porazom našeg Damira i možda njegovim ponašanjem na terenu i izvan njega, ali on nastupa pod zastavom reprezentacije Bosne i Hercegovine i uvijek ću ga podržavati, a tako bi trebao i ti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Tea pobjedil u prvom kolu
**** me onaj ko me navrati da gledam Damira.
Dobar Damir danas.......za penzije.
Meni je nevjerovatno to da čovjek odigra 3 dobra gema na početku i posle toga se ugasi totalno i to stalno radi. Odigra najgori forehand koji sam ikada vidio i okreće se gleda u trenera
Ne razumijem tu naviku, kao da reket nije u njegovim rukama nego u rukama ljudi iz njegove ekipe.
Meni je nevjerovatno to da čovjek odigra 3 dobra gema na početku i posle toga se ugasi totalno i to stalno radi. Odigra najgori forehand koji sam ikada vidio i okreće se gleda u trenera
Ne razumijem tu naviku, kao da reket nije u njegovim rukama nego u rukama ljudi iz njegove ekipe.
Nazalost, juce potpuno dekoncentriranNeznam55 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:31Dobar Damir danas.......za penzije.
Definitivno pao ispod top 100, sada ga nema ni u jednom atp turniru, niti u kvalama. Ostaje mu Wimbledon, da pokusa nesto da se vrati, ali tesko
Uzivanje je pratiti raspad propalog trpaca plasticarki.hm59 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 07:55Nazalost, juce potpuno dekoncentriranNeznam55 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:31Dobar Damir danas.......za penzije.
Ne razumijem tu naviku, kao da reket nije u njegovim rukama nego u rukama ljudi iz njegove ekipe.![]()
Definitivno pao ispod top 100, sada ga nema ni u jednom atp turniru, niti u kvalama. Ostaje mu Wimbledon, da pokusa nesto da se vrati, ali tesko![]()
Njemu i jeste vakat za penzije. Na kraju karijera odlična obzirom na fiziku koju ima i na glavu koja je medju najludjim na touru. Ono sto djeca od njega trebaju usvajati je radna etika.hm59 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 07:55Nazalost, juce potpuno dekoncentriranNeznam55 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:31Dobar Damir danas.......za penzije.
Ne razumijem tu naviku, kao da reket nije u njegovim rukama nego u rukama ljudi iz njegove ekipe.![]()
Definitivno pao ispod top 100, sada ga nema ni u jednom atp turniru, niti u kvalama. Ostaje mu Wimbledon, da pokusa nesto da se vrati, ali tesko![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Milioni igrača sanjaju, pišaju krv i liju znoj da nekad zaigraju na slemu, da budu blizu top 100, a vi igrača koji je u top 100 a u penziju tjerate.
Ima on još par godina tenisa na ovom nivou.

Ima on još par godina tenisa na ovom nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.