Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
General505
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Greška, pogrešno sam se izrazio, "kakvog sam nam talenta doveo" ispravnije rečeno.
Teško je tu još o igracu pricati , ponajvise zbog mentaliteta ali vjerujem da ce biti izuzetak i u tom smislu.
A ne mozemo svi na baustelu, dovoljni smo ja i vi, mora neko i fudbal igrati.
P.s. ali ovaj talenat jos nista kakvog tek sad dovodim
Teško je tu još o igracu pricati , ponajvise zbog mentaliteta ali vjerujem da ce biti izuzetak i u tom smislu.
A ne mozemo svi na baustelu, dovoljni smo ja i vi, mora neko i fudbal igrati.
P.s. ali ovaj talenat jos nista kakvog tek sad dovodim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Reci nam zadnje slovo prezimena.General505 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:34P.s. ali ovaj talenat jos nista kakvog tek sad dovodim
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- superFrankie
- Kontakt:
Novi talenat pod kondim imenom “Ć”, jedva cekam da vidim koga nam je brigada sad sredio..19vendetta87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:48Reci nam zadnje slovo prezimena.General505 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:34P.s. ali ovaj talenat jos nista kakvog tek sad dovodim![]()
-
General505
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:48Reci nam zadnje slovo prezimena.General505 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:34P.s. ali ovaj talenat jos nista kakvog tek sad dovodim![]()
P
Rory Delap
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
A mozda je to ipak prvo slovo prezimenaGeneral505 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:0519vendetta87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:48Reci nam zadnje slovo prezimena.General505 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:34P.s. ali ovaj talenat jos nista kakvog tek sad dovodim![]()
![]()
![]()
P
Sta se desava, je li moguce da nije otisao s repkom?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Hah sad sam tamo na drugoj temi pitao za njega, dobro je
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sad vidim da je Spahic bio upravo sto je ovog zvao sinom bosanskim, pjaniceva tehnika a pozicija misimovica, prejebo je vec ESMIRA, presisace i Alajbegovica.
On ce pitat Kerima harisa i demira loptama..
Spaha nisi guzicu dao bez veze..
Mali sretno u repci
Jel onaj zeljin gostitelj Hajradinovic se zali sto je Mahmic pozvan ili radi onog iz Hull City
Mali sretno u repci
Jel onaj zeljin gostitelj Hajradinovic se zali sto je Mahmic pozvan ili radi onog iz Hull City
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Koliko si glup. Ja ti se divim.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 05:26Sad vidim da je Spahic bio upravo sto je ovog zvao sinom bosanskim, pjaniceva tehnika a pozicija misimovica, prejebo je vec ESMIRA, presisace i Alajbegovica.
Mali sretno u repci
Ermin Mahmić je izabran u tim sezone Češke lige od strane Žongl magazina.
Poznati češki portal Žongl Magazin uvrstio je novog reprezentativca Bosne i Hercegovine u idealni tim sezone češkog prvenstva, nakon odlične godine u dresu svog kluba.
Ermin je ove sezone odigrao 25 od mogućih 35 utakmica u prvenstvu, te postigao sedam golova i dodao tri asistencije.
Prema informacijama koje su do sada dospjele do nas, za njegove usluge interes pokazuju i veliki klubovi poput austrijskog Salzburga te njemačkog Leipziga, koji navodno pomno prate razvoj bh. reprezentativca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sinoc gledam Tribina podkast, gdje odlicno rade analize, kazu Kanadjani igraju visoki presing. Znaci mozemo ocekivati nesto slicno Austriji, a na to mi najslabije reagujemo.
A kao najveca slabost koju su izdvojili jeste da ako im se napada dubina iza ledja moze nam jako puno koristi donijeti.
Eh sad, jedini nas igrac za sada koji je pokazao da moze slati takve lopte jeste upravo Mahmic. Mozda bi on mogao ili trebao biti faktor iznenadjenja protiv Kanade i krenuti sa njim umjesto Demirovicem.
Ono bi najbolje bilo da krenemo sa svima
(Mahmic, Demirovic, Dzeko, Memic), ali ipak je mozda najbezbolnije izostaviti Demirovica jer ipak je tu Memic koji je pokazao da sjajno napada dubinu i da ga mozemo koristiti u tim situacijama.
Da imamo veznjaka koji to moze raditi u prvih 11 koji to moze raditi sve bi drugacije bilo.
A kao najveca slabost koju su izdvojili jeste da ako im se napada dubina iza ledja moze nam jako puno koristi donijeti.
Eh sad, jedini nas igrac za sada koji je pokazao da moze slati takve lopte jeste upravo Mahmic. Mozda bi on mogao ili trebao biti faktor iznenadjenja protiv Kanade i krenuti sa njim umjesto Demirovicem.
Ono bi najbolje bilo da krenemo sa svima
Da imamo veznjaka koji to moze raditi u prvih 11 koji to moze raditi sve bi drugacije bilo.
Barba halali sto smo sumnjali.
Problem predstavlja tu onda Dzeko, jer kad se spustimo na Pola terena i onda iz neke tranzicije ili kontra napada i da Mahmic posalje neku super loptu ona moze samo na stranu jer Dzeko to ne moze ispratiti.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:43Sinoc gledam Tribina podkast, gdje odlicno rade analize, kazu Kanadjani igraju visoki presing. Znaci mozemo ocekivati nesto slicno Austriji, a na to mi najslabije reagujemo.
Ono bi najbolje bilo da krenemo sa svima(Mahmic, Demirovic, Dzeko, Memic), ali ipak je mozda najbezbolnije izostaviti Demirovica jer ipak je tu Memic koji je pokazao da sjajno napada dubinu i da ga mozemo koristiti u tim situacijama.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Istina Dzeko nije najbrzi ali ipak covjek ima elitne napadacke kretnje. On bi bas mogao profitirati od toga.GG3 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:48Problem predstavlja tu onda Dzeko, jer kad se spustimo na Pola terena i onda iz neke tranzicije ili kontra napada i da Mahmic posalje neku super loptu ona moze samo na stranu jer Dzeko to ne moze ispratiti.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:43Sinoc gledam Tribina podkast, gdje odlicno rade analize, kazu Kanadjani igraju visoki presing. Znaci mozemo ocekivati nesto slicno Austriji, a na to mi najslabije reagujemo.
Ono bi najbolje bilo da krenemo sa svima(Mahmic, Demirovic, Dzeko, Memic), ali ipak je mozda najbezbolnije izostaviti Demirovica jer ipak je tu Memic koji je pokazao da sjajno napada dubinu i da ga mozemo koristiti u tim situacijama.
A nije sad ni da je Demirovic neki brzac, naravno brzi od Dzeke ali i dalje overall bolje imati Dzeku nego njega (ako mora biti jedan). A te brze lopte bas neka kupi Memic. Zato i jesam njega naveo.
Klasični 4 2 3 1 sistem sa Mahmićem kao desetkom i Demirovićem u špicu. To najčešće igra u Slovanu, a djeluje da je i većina ostalih startera kompatibilna sa tim sistemom.GG3 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:48Problem predstavlja tu onda Dzeko, jer kad se spustimo na Pola terena i onda iz neke tranzicije ili kontra napada i da Mahmic posalje neku super loptu ona moze samo na stranu jer Dzeko to ne moze ispratiti.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:43Sinoc gledam Tribina podkast, gdje odlicno rade analize, kazu Kanadjani igraju visoki presing. Znaci mozemo ocekivati nesto slicno Austriji, a na to mi najslabije reagujemo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Joj kakvi strucnjaci J*** ti sudija majku
Ne moras pred svima pokazati da si bolestan. Neka, samo redovno terapija i bice bolje. Ne gubi nadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.