Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Dream big, samo da Kimi nastavi ovako, hladnokrvnost je tu, borbenost, top tier potencijal.
Ni Noris ni Pojastri nisu materijal sampiona osim kada imaju ultra dominantran bolid.
Antoneli je pravo osvjezenje i agresija na maximumu.Mislim da ova nova pravila je najbrze svario i shvatio kako i gdje da koristi bateriju.Evidentno brzi od Rusela za kojeg generalno smatram da je odlican vozac.
Fali jos RB jedno 5% napretka kao i Ferrari i ovo ce biti vrhunske utrke.
RB i Ferari kvalitetni ali ipak u race pace-u ne mogu jos uvijek da nadju nacin da se priblize.Mclaren je najblizi tehnicki i bolidom Mercedesu.Vozacki najlosiji tim.
Antoneli je pravo osvjezenje i agresija na maximumu.Mislim da ova nova pravila je najbrze svario i shvatio kako i gdje da koristi bateriju.Evidentno brzi od Rusela za kojeg generalno smatram da je odlican vozac.
Fali jos RB jedno 5% napretka kao i Ferrari i ovo ce biti vrhunske utrke.
RB i Ferari kvalitetni ali ipak u race pace-u ne mogu jos uvijek da nadju nacin da se priblize.Mclaren je najblizi tehnicki i bolidom Mercedesu.Vozacki najlosiji tim.
Nemojte tako, Mercedes mu je prvi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ja sam zadovoljan RB-ovim učinkom do sada. Kada se uzme u obzir da su prošle godine razvijali skoro isključivo bolid za Maxovu titulu, onda odlasci iz tima, nova pravila i novi projekat sa Fordom, to je sve odlično i dobro je pa se vrte u vrhu. Ferrari me je isto tako iznenadio dobrim pace-om jučer. Uvjeren sam da će do kraja sezone makar jednu ili dvije utrke se neko iz Ferrarija ili Max boriti za pobjedu, pa i bez toga da se dva Mercedesa izbace.
U McLarenu izgleda jedino što valja od tima su inženjeri bolida. Da im nije bilo one rakete u prethodne dvije sezone, ne bi pobjede vidjeli. Baš skroz upropastiše obojici utrku, i to ne da se prvi put dešava, već negdje jedno 3-4. put od Monze.
U McLarenu izgleda jedino što valja od tima su inženjeri bolida. Da im nije bilo one rakete u prethodne dvije sezone, ne bi pobjede vidjeli. Baš skroz upropastiše obojici utrku, i to ne da se prvi put dešava, već negdje jedno 3-4. put od Monze.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Na pomolu veliki potres u Formuli 1: Russell između redaka optužio Mercedes za sabotažu!?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mislim da mu se prije svega desio peh, svima se desi, vratit će se Russellu negdje drugo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Historijski podijum za RedBul. Prvi podijum sa njihovim pogonskom jedinicom DM01, jeste da nije bilo Meklarena i Rasela, ali podijmu se ne gleda u zube.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
5 trka 5 pobjeda Mercedesa i ne nazire se kraj njihovoj dominaciji. Jedino sad u Monte Carlo da uspije neko kvale bolje odvesti i onda i pobjediti jer tu preticanja nema, osim ako neki tim nesto ne zajebe kroz boksove. Vjerovatno jedna od najdisadnijij trka u kalendaru.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Cirkus...FIA je odlučila zabraniti korištenje pokretnih aerodinamičkih pomagala u narednoj F1 utrci u Monte Carlu. Razlozi su sigurnosne prirode: FIA smatra da bi bolidi na nekim dijelovima staze razvijali prevelike brzine (za oko 20 km/h) i tako se nekim zavojima ‘’približavali prebrzo’’.
Odluka se, u najmanju ruku, čini apsurdnom jer u Formuli 1 voze 22 najbolja vozača na svijetu, pa bi bilo logično za očekivati da se odluka o tome vozi li se u zavojima prebrzo ili ne prepusti njima i samo njima.
Međutim, FIA ostaje pri svojoj odluci, pa tako u Monte Carlu nećemo vidjeti niti atraktivna rotirajuća stražnja krila na Ferrariju i Red Bullu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zanimljivo.Ministarstvo dalo zeleno svjetlo – Hrvatska bi uskoro mogla dobiti stazu sposobnu ugostiti i Formulu 1!
Međunarodni autodrom Croatia Ring trebao bi postati novo središte hrvatskog motosporta, ali i značajna turistička atrakcija kontinentalne Hrvatske. Kompleks se planira graditi sjeverno od Slunja, na području Karlovačke županije, a prema dostupnim informacijama projekt je zamišljen kao jedan od najvećih infrastrukturnih zahvata te vrste u regiji.
Investitor je tvrtka Automotodrom Plitvice Ante Bušića. Prema elaboratu zaštite okoliša, koji je nedavno dobio odobrenje nadležnog ministarstva, projekt će se prostirati na oko 50 hektara zemljišta. Od toga će približno 40 hektara zauzimati zona automotodroma s glavnom trkaćom stazom, paddockom, servisnim objektima i pratećom infrastrukturom.
Preostalih 10 hektara predviđeno je za turističke i ugostiteljske sadržaje, čime bi Croatia Ring mogao postati cjelogodišnja destinacija za ljubitelje automobilizma i posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva. Postojeći stambeni objekti i vikendice na području zahvata već su otkupljeni ili će biti obuhvaćeni postupkom izvlaštenja.
Ako projekt bude realiziran prema planu, Hrvatska bi prvi put mogla dobiti autodrom međunarodnog ranga, sposoban za organizaciju najvećih svjetskih automobilističkih natjecanja.
Može li Croatia Ring jednog dana zaista dovesti Formulu 1 u Hrvatsku ili je riječ o preambicioznom projektu?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Russell jednostavno mora početi biti ispred Kimija, ne smije dopustiti dodatno odvajanje. I ovako zaostaje već sada dosta
Ocekivano, ovdje je Ferari liga za sebe. Sutra je pitanje u kvalifikacijama samo Lecler ili Hamilton.
Staza na kojoj su Mercedesovi motori inferiorni totalno.
Staza na kojoj su Mercedesovi motori inferiorni totalno.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Dobar Ferkan. LEC ima sansu da prestigne RUS u poretku, nerealno to zvuci. Ma da, ne bih ja bio siguran ni da ce PP uzeti. Max je opasan, a mozda neko i iznenadi. 
Ne sumnjam da će taktičari iz boxa Ferrarija to nekako zajebati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pa de ljudi, nace ferari nacin da ushita sve , zar to iko sumnja
-
Matterhorn22
- Kontakt:
Ide double pole ferrarija i neke greske u mijenjanju guma na utrci
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja vec vidim kako Lewis uzima pole i Leclerc ih obojicu izbacuje u prvoj krivini. 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kvale su drugo, svašta nešto može danas biti, neka crvena zastava, gužva na stazi, bit će svega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)