KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Kako sam i najavio Miralem Halilovic karijeru nastavlja u Francuskoj, u pitanju je ekipa Choleta.
Ne znam jel kod nas ima da se dresovi sa odredjenim brojevima umirove... Ali mislim da bi trebali pokrenuti peticiju da se dres Bosne sa brojem 7 umirovi u cast Edinu Avdicu... To bi bila jedna velika gesta od Bosne, a Edin je tako nesto zasluzio
7 Avdić
-
bordobijeli
- Kontakt:
Halilovic se vraca u Francusku prvu ligu a rekoše stručnjaci nije za orlovik.
Ne znam sta bi mislio o ovome.. koliko god je Miralem ofanzivno podbacio ove sezone, dosta velik doprinos je dao defanzivno. Ogromna razlika je bila kada je tu Đoko a kada je Miralem na terenu u odbrambenom dijelu.DirkNowitzki je napisao/la: ↑05 jun 2026, 08:26Kako sam i najavio Miralem Halilovic karijeru nastavlja u Francuskoj, u pitanju je ekipa Choleta.
Ima li kakvih drugih informacija o ostatku ekipe, ko bi mogao ostati?
Pozdrav!
-
enterofuryl
- Kontakt:
Potpisujem, ostaje zal sto je Miki bio povrijedjen dobar dio sezone. Uhvatio je ritam ovaj zadnji dio sezone, uhvatio je sasvim pristojnu konstantu.daka1010 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 08:53Ne znam sta bi mislio o ovome.. koliko god je Miralem ofanzivno podbacio ove sezone, dosta velik doprinos je dao defanzivno. Ogromna razlika je bila kada je tu Đoko a kada je Miralem na terenu u odbrambenom dijelu.DirkNowitzki je napisao/la: ↑05 jun 2026, 08:26Kako sam i najavio Miralem Halilovic karijeru nastavlja u Francuskoj, u pitanju je ekipa Choleta.
Ima li kakvih drugih informacija o ostatku ekipe, ko bi mogao ostati?
Pozdrav!
sve i da hoces da igras s mladima i da pravis za buducnost, bolje igrati ABA kad si vec obezbijedio da mozes, pa ispadni dogodine, nego ne igrati nikako...
a realno, ABA se moze igrati i sa 3 amerikanca i ostalo domacim igracima i mladima i da se opstane
a realno, ABA se moze igrati i sa 3 amerikanca i ostalo domacim igracima i mladima i da se opstane
Sa Dubravkom stalno neko preseravanje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ja se divim ljudima koji ga pozovu za izjavu ili u emisiju da da intervju, pa onda moraju slusati njegova prenemaganja. Bas je naporan...
Ako uspije izvuci i izmusti sve kao prosle godine (a trebao bi jer je izborna godina), halal mu sve
ZELJEZNICAR 1921!
-
Helemnejse
- Kontakt:
Hamelj otisao, bajram danas
-
Pametnomdosta
Prijedlog je super ali je ostvariv samo kad ego trip Dubravko ode iz kluba. Degutantno i bezobrazno je saopćenje koje je dao povodom preselenja Edina kao njemu je žao i sl. , a pred početak lige Edin se ponudio lično Dubravku oko pomoći za Bosnu u svakom smislu. Dobio je odgovor od košarkaškog maga, znalca i perjanice da on ne zna ko je Edin i čime se bavi. Prejadno od bolida.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Pokusavam vec par dana da napisem jedan duzi post na temu Bosne, ali od Avdijine smrti nemam snage jednostavno. U nedjelju smo pricali sat ipo kada je krenuo za Beograd, zadnji put se culi u utorak.
Ne zamjerite mi, prazan sam totalno. Od najvece radosti nakon 18 godina i titule, do tragedije u srijedu.
Hvala svima koji salju privatne poruke podrske.
Ne zamjerite mi, prazan sam totalno. Od najvece radosti nakon 18 godina i titule, do tragedije u srijedu.
Prijatelju, ako si tako bio dobar sa Edinom, pretpostavljam da se onda i znamo. Vidim da pratiš, da znaš, da si lud za Bosnom i košarkom i siguran sam da se poznajemo.DirkNowitzki je napisao/la: ↑05 jun 2026, 22:32Pokusavam vec par dana da napisem jedan duzi post na temu Bosne, ali od Avdijine smrti nemam snage jednostavno. U nedjelju smo pricali sat ipo kada je krenuo za Beograd, zadnji put se culi u utorak.
Plačem i ja 3 dana. Nikad nisam ovoliko.
Sve najbolje i pozdrav.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Nemas od plača nista, spremaj se za ahireta. Jaciju klanjaj, sabah, podne, ikindiju, aksam.
Petkom dzumu.
Post ramazanom ako si u mogućnosti.
Zekat isto.
Hadz isto.
Ali namaz nema opravdanja, sjedeci lezeci u mislima.
Svaka dusa ce osjetiti smrt
Odi na farz kifaje.
Petkom dzumu.
Post ramazanom ako si u mogućnosti.
Zekat isto.
Hadz isto.
Ali namaz nema opravdanja, sjedeci lezeci u mislima.
Svaka dusa ce osjetiti smrt
Odi na farz kifaje.
Sto se tice Miralema, vjerujem da bi ga percepcija njegove szeone bila bolja da je bio manje placen.
Ovako je stvarno bio veliki underachiever
Ovako je stvarno bio veliki underachiever
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ako nekad skupis snage, napisi koju anegdotu, sigurno ce ljudima biti drago procitati i s osmijehom na licu sjetiti se Edina AvdicaDirkNowitzki je napisao/la: ↑05 jun 2026, 22:32Pokusavam vec par dana da napisem jedan duzi post na temu Bosne, ali od Avdijine smrti nemam snage jednostavno. U nedjelju smo pricali sat ipo kada je krenuo za Beograd, zadnji put se culi u utorak.
NON MOLLARE MAI
Imam ja anegdotu. Proganja me 25 godina za jednu malu nepravdu prema njemu. To je malo sa ove tacke gledišta kad si odrastao čovjek ali u tom periodu to je nama djeci bilo ogromno.Alen Škoro je napisao/la: ↑06 jun 2026, 11:32Ako nekad skupis snage, napisi koju anegdotu, sigurno ce ljudima biti drago procitati i s osmijehom na licu sjetiti se Edina AvdicaDirkNowitzki je napisao/la: ↑05 jun 2026, 22:32Pokusavam vec par dana da napisem jedan duzi post na temu Bosne, ali od Avdijine smrti nemam snage jednostavno. U nedjelju smo pricali sat ipo kada je krenuo za Beograd, zadnji put se culi u utorak.
Išli smo u Drugu gimnaziju. Edin je igrao za Bosnu a ja za Cenex.
Druga gimnazija je imala takmicenje u košarci gdje su se takmičili razredi izmedju sebe. Edin je bio 3 a ja drugi razred. Moj razred je u polufinalu izgubio od 4 razreda gdje je igrao Bajrovic, tadašnji košarkaš prvog tima Bosne. I u finalu su se sastali taj 4 razred i 3 razred u kom je igrao Edin. Ja sam sudio tu utakmicu. Edin je imao šut za pobjedu. Ona njegova ljevica ubitačna. Fulio je Edin šut i svi su se izderalali faul faul. Ja nisam vidio situaciju jer sam jedini sudio i nije moguće bilo vidjeti. Svi iz Edinovog razreda tužni a meni Edin prilazi i kaže bio je faul ali kaže nema veze, prije si u nekoj situaciji dao nama loptu a nije bila naša. Tako da je 1:1 u greškama a i takva je košarka. Sto je i tada, iako još kao dijete bio veličina od čovjeka. Bili smo djeca, talenti.. proganjalo me to poslije. Djecije jbg. Rekao sam mu to par puta.
Izgubili smo dobrog čovjeka, najboljeg komentatora i poznavaoca košarke. Izgubili smo, mahhh da ne nabrajam šta sve.
Hvala ti prijatelju, saborcu, školski i u osnovnoj i srednjoj za sve.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.