Pa jel' trebamo cekati kraj ugovora pa da nam ga neko hapi sljedece godine? A i ne zaboravi da je finale LP na AA. Trebaju nam sve raspolozive snage.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Gle'aj jest Klare skrtica.
Pa jel' trebamo cekati kraj ugovora pa da nam ga neko hapi sljedece godine? A i ne zaboravi da je finale LP na AA. Trebaju nam sve raspolozive snage.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Imas li kakvih skripti iz Farmaceutske 2 ?Omerbavarac je napisao/la: Uzgred, studiram farmaciju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cekaj ba, jel' Farmaceutske botanike ili hemije?HzBvB je napisao/la:
Imas li kakvih skripti iz Farmaceutske 2 ?![]()
Ako je ovo prvo nemam, ako je ovo drugo to mi tek predstoji sljedece godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde malo angazujte se. Tema iz dana u dan sve manje i manje posvecivana.
Ponovo se suska oko Boatenga i kako javlja jedan Njemacki medij Bayern je s njim sve dogovorio. Eh sad, da li je opet neka patka ili ovaj put ima istine?
Ponovo se suska oko Boatenga i kako javlja jedan Njemacki medij Bayern je s njim sve dogovorio. Eh sad, da li je opet neka patka ili ovaj put ima istine?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zadnjih godina, mnogi velikani pokušavaju dovesti Sergia Agüera. Do sada, napadač je uvijek ostajao vjeran Atletico Madridu. Ipak, sada svi znakovi upučuju na njegov odlazak. Savjetnik igrača navodi nekoliko zanimljivih destinacija, uključujući i Bayern München.
Atletico Madrid je i ove godine izgubio plasman u Ligu Prvaka zaostajući čak 10 bodova od četvrtog mjesta - sve to utječe na napadača Sergia Aguera. Argentinac sa 17 postignutih golova je ponovno najbolji strijelac svog kluba, te se želi pokušati dokazati i u Europskoj elitnoj klasi.
Savjetnik igrača Bruno Satin navodi mogućnost odlaska 22-godišnjaka. "Bilo da će to biti na ljeto, ne znamo. Igrača kao što je on prati mnogo klubova, kao što su: Chelsea, Manchester United, Real Madrid, Bayern München, Inter Milan i Barcelona", izjavio je Satin za 'Daily Mirror'.
Kako je Aguro zadnjih nekoliko godina klubu odavao vjernost, tako sada Satin dolijeva ulje na vatru: "Ovaj dečko želi igrati nogomet na najvišoj razini. Ali, za sad nema ništa konkretno, ostaje sve kako i jeste do ljeta."
Svi znakovi upućuju na odlazak. Međutim, ostaje pitanje da li se Bavarci spremaju dovesti Nils Petersena - pogotovo nakon što je odštetna cijena koju je Atletico postavio za Aguera negdje oko 45. miliona eura...btw utrci smo sa Liverpoolom za potpis Gervinha iz Lila..
Atletico Madrid je i ove godine izgubio plasman u Ligu Prvaka zaostajući čak 10 bodova od četvrtog mjesta - sve to utječe na napadača Sergia Aguera. Argentinac sa 17 postignutih golova je ponovno najbolji strijelac svog kluba, te se želi pokušati dokazati i u Europskoj elitnoj klasi.
Savjetnik igrača Bruno Satin navodi mogućnost odlaska 22-godišnjaka. "Bilo da će to biti na ljeto, ne znamo. Igrača kao što je on prati mnogo klubova, kao što su: Chelsea, Manchester United, Real Madrid, Bayern München, Inter Milan i Barcelona", izjavio je Satin za 'Daily Mirror'.
Kako je Aguro zadnjih nekoliko godina klubu odavao vjernost, tako sada Satin dolijeva ulje na vatru: "Ovaj dečko želi igrati nogomet na najvišoj razini. Ali, za sad nema ništa konkretno, ostaje sve kako i jeste do ljeta."
Svi znakovi upućuju na odlazak. Međutim, ostaje pitanje da li se Bavarci spremaju dovesti Nils Petersena - pogotovo nakon što je odštetna cijena koju je Atletico postavio za Aguera negdje oko 45. miliona eura...btw utrci smo sa Liverpoolom za potpis Gervinha iz Lila..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kratko i jasno.
Nakon ovakve utakmice FABIA COENTRAA ( po mom mišljenju prosječna utakmica od njega i ništa više) mogu reći samo jedno:
DOVEDITE GA KAKO ZNATE I UMIJETE JER OVAJ MALAC VRIJEDI SVAKOG CENTA KOJI ZAHTEVA BENFICA!
Nakon ovakve utakmice FABIA COENTRAA ( po mom mišljenju prosječna utakmica od njega i ništa više) mogu reći samo jedno:
DOVEDITE GA KAKO ZNATE I UMIJETE JER OVAJ MALAC VRIJEDI SVAKOG CENTA KOJI ZAHTEVA BENFICA!
Stara raja je ovdje bila dobra:Neutral, bisrikboy, Moderator @ribery, a ne kao ovaj naš predstavnik
Slabo iko piše, valjda obaveze, vidiš Omo nemamo šta drugima reći, kad ni mi nismo bolji. Neki bi mogli biti aktivniji, ali šta je, tu je
@Neutral bi nam leg'o k'o budali šamar.
Valjda ne pišu zbog dosadnog izgleda ove stranice. Gero urgiraj Adminu, redakciji SportSport.ba, ako je ikako moguće da unaprijede forum, da nam ovu stranicu oboje u boje Bayerna. Pa ja, malo crvene, bijele i pozadina može svijetlo plava. Znaš kako bi super bilo.
Coentrao u odbrani kao beton, a kad krene u napad brz k'o strijela i promjena pravca ala Robben. Vjerujem da će baš njega dovesti. Ako bi bilo moguće uključiti i Brenu u taj transfer(kad već hoće da ide), ali teško, taj hoće nazad u Brazil. Cijena 25 miliona, vrlo isplatljivo.
EDIT:Već 4 moja posta na jednoj stranici, reće neki:Evo ga k'o šećer, cilj mu da nabija postove

Slabo iko piše, valjda obaveze, vidiš Omo nemamo šta drugima reći, kad ni mi nismo bolji. Neki bi mogli biti aktivniji, ali šta je, tu je
@Neutral bi nam leg'o k'o budali šamar.
Valjda ne pišu zbog dosadnog izgleda ove stranice. Gero urgiraj Adminu, redakciji SportSport.ba, ako je ikako moguće da unaprijede forum, da nam ovu stranicu oboje u boje Bayerna. Pa ja, malo crvene, bijele i pozadina može svijetlo plava. Znaš kako bi super bilo.
Coentrao u odbrani kao beton, a kad krene u napad brz k'o strijela i promjena pravca ala Robben. Vjerujem da će baš njega dovesti. Ako bi bilo moguće uključiti i Brenu u taj transfer(kad već hoće da ide), ali teško, taj hoće nazad u Brazil. Cijena 25 miliona, vrlo isplatljivo.
EDIT:Već 4 moja posta na jednoj stranici, reće neki:Evo ga k'o šećer, cilj mu da nabija postove
radil ovaj nas elber sta po brazilu
imal kakvih talenata?
imal kakvih talenata?
Thomas Müller - Fußballgott
sta reci za pojacanja na ljeto ocekivati samo najbolje ali citam bajern ponudio za noera gustava i i 15 miliona to nam je prioritet od svih pojacanja boateng je otpisan na moje zadovoljstvo jer navodno ga celnnici man citya nezele pustiti imaju velike planove sa njim po meni ima puno boljih i kvaltetnijih provjereniji koju su za bajern,vezano za coentra nesto je se sve zasutkalo niko vise o tome ni ne prica ja bi najsrtetniji bio kada bi on dosao ali nista manje nebi bio sretan ni da vander vil dodje.umalo da zqaboravim navodono je bajern zinteresovan i za groskrojca iz dortmunda.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa on.don_burza je napisao/la:kad bi groskojc doso ko bi sjeo na klupu?
Omerbavarac je napisao/la:Pa on.don_burza je napisao/la:kad bi groskojc doso ko bi sjeo na klupu?![]()
haha
pa dobro
osim odbrane ja smatram da Baernu treba ako back up krilo koje ce igrati kad se povrede rob ili rib
muller desno (mada može i lijevo) a pranja je rođen za krilo (na lijevoj strani).don_burza je napisao/la: osim odbrane ja smatram da Baernu treba ako back up krilo koje ce igrati kad se povrede rob ili rib
dobro, to je od ovoga što imamo (može postati tanko) i radi se na tome da se dovedu neki koje će biti zadovoljni sa klupom (a i ona sa njima) i gdje neće (nažalost) čekati dugo da im se ukaže prilika.
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:muller desno (mada može i lijevo) a pranja je rođen za krilo (na lijevoj strani).don_burza je napisao/la: osim odbrane ja smatram da Baernu treba ako back up krilo koje ce igrati kad se povrede rob ili rib
dobro, to je od ovoga što imamo (može postati tanko) i radi se na tome da se dovedu neki koje će biti zadovoljni sa klupom (a i ona sa njima) i gdje neće (nažalost) čekati dugo da im se ukaže prilika.
e ovako
nemos` ti ici na titule sa pranjicem na beku ili krilu
jednostavno neide
to je igrac za frankfurt ili gladbah za Bayern sigurno nije
Kako si to brojaoKlare je napisao/la: Već 4 moja posta na jednoj stranici, reće neki:Evo ga k'o šećer, cilj mu da nabija postove![]()
![]()
I ti kao šećer (bacio se u arhivu i čitao naše hrvanje sa Neutralom
Uskoro ćeš dobiti je'nu poruku, gdje ćeš (ako prihvatiš) biti komplet obojen u crveno-bijelo.
@burza - sve oke, samo želim reći da pranju (ako ga već imamo i ako se nekad mora ubaciti) moraju koristiti na toj poziciji ili nikako.
Vom Jäger zum Gejagten
[youtube][/youtube] crna mamba - tehnika,brzina,realizacija sve je tu.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
por quegeronimo je napisao/la:Svašta pročitati u tvom postu (Valencia bek)
ako ti neki sumnjiv covjek donese neku vijest onda je dobro provjeri.
u moje se postove ne sumnja, ali se ipak smijes
ljencugo, zasto nisi provjerio pa barem da imas razloga za smijeh.
por que
e, jesi li gledao sta je taj isti valencija radio protiv salkea i s kojom je lakocom zaustavljao brzog jurada kad god se ovaj odlucio izvuci na krilo? da, njega i eskudera je pojeo
e, sada spektakl
yebayi ga druze, ponekad moras zatvoriti jedno ili oba oka na jednu stvar ako imas neku drugu koja je super-kvalitetna. on je prznica, on je los covjek, ali je tata-mata na poziciji koju igra.kritike na jedne te iste igrače i totalni preokret kod Vidala.
tesko ali ne i nemoguceNasri jeste mašina, ali neću da mislim na takve. Jer je zaista teško da mi njega dopeljamo. Barem u ovom trenutku.
flop nojer je ponajbolji primjer
da, to je taj igrac, mr. ´primam sa 80+ metara´
dobro je sto vam je butko produzio da moze stati na gol kad ova kanta u-serre
da, butko ce ga gurnuti na klupu
nego, evo ti formacije pa gledaj. gledaj i placi sto vam secko nije menadzer
-------------------muler--------------------
riberi-------------nasri--------------roben
----------gustavo--------vidal--------------
lam------hovedes----badst.------valencia
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
Pobrk'o si smaje, ja se uopšte nisma smijao (
) možda sam se malo začudio.
Istina, pratio sam ga protiv Schalkea i odmah si mi naumpao, kada je imao par bravuroznih intervencija u odbrani.
Znači Vidal kao zamjena za Bastiana. Basti ostaje, Vidal suvišan! Kratko i jasno.
Osim ako ode Tymo i Gustu bude planirao negdje drugo (bek, stoper).
Istina, pratio sam ga protiv Schalkea i odmah si mi naumpao, kada je imao par bravuroznih intervencija u odbrani.
Znači Vidal kao zamjena za Bastiana. Basti ostaje, Vidal suvišan! Kratko i jasno.
Osim ako ode Tymo i Gustu bude planirao negdje drugo (bek, stoper).
Vom Jäger zum Gejagten
znos, neidje ti toj fozongeronimo je napisao/la:Pobrk'o si smaje, ja se uopšte nisma smijao () možda sam se malo začudio.
![]()
znodem i jo njesta o fudbolugeronimo je napisao/la:Istina, pratio sam ga protiv Schalkea i odmah si mi naumpao, kada je imao par bravuroznih intervencija u odbrani.
jah, ja vam predlazem igrace koji bi vas pojacali te bi imali ekipu s glavom i repomgeronimo je napisao/la:Znači Vidal kao zamjena za Bastiana. Basti ostaje, Vidal suvišan! Kratko i jasno.
upamti sta ti tvoj drug kaze, basti i nojer ce vas syebati i kostati kad vam bude najteze
basti ali i nojer su poznati po blek autima koje imaju par puta u svakoj sezoni tako ne treba da se cudis ako odluce neko cetvrt ili polufinale ali u korist protivnika.
vidal je bolji u odbrani, vidal je brzi, vidal je eksplozivniji.
dakle, vidal bi se odlicno uklopio te bi on i gusta cinili idealan par.
zapamti, ako bi kraft presao u salke, opet ce salke imati boljeg golmana od vas kao sto je i sada nojer bolji od butka
100 - 120 miliona za howu, nasrija, vidala i valenciju i imacete ekipu koja bez ikakvog straha moze uci u duel sa barcom. prodati svinju i gov-njeza za 60 mil., vec imate na raspolaganju 60 i to je to.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
po nasoj tradiciji sutra je dan za kiks utakmicu,,st.pauli se bori za opstanak bojim se da bi nam mogli stvoriti problemcica,,ali ako se nasi puleni postave na terenu kao i prosle dvije domace utakmice slijedi jos jedna golijada,,
,,
sve je ovo divno i krasno sto se tice pomenutih igraca o kojima bayern razmatra ali ja se bojim da ce mo mi dopeljati Nouera i mozda jos 2 igraca defanzivna i da ce to biti to za ovu sezonu,,,
sve je ovo divno i krasno sto se tice pomenutih igraca o kojima bayern razmatra ali ja se bojim da ce mo mi dopeljati Nouera i mozda jos 2 igraca defanzivna i da ce to biti to za ovu sezonu,,,
VOLIM BAYERN