Ja nisam htio pisati dok malo vremena ne prodje, ali ovo je sramotan odnos u utakmici protiv najvećeg rivala i još pritom utakmici za neki trofej. Zašto se osloniti na maše juniore u idućoj sezoni? Ja ne znam ko vodi te momke, ko su im roditelji ili menadžeri, ali valjda neko priča sa njima. Ako išta, dres Želje u bilo kojoj kategoriji zahtjeva ozbiljan pristup. I to kažem:”… ako išta.”
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ZeljoBezSuplje
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- BiHSportman
- Kontakt:
Do kraja slijedeće godine…
@ZeljoBezSuplje, samo da znaš da je @MukiBek naš dežurni pitarski klaun na ovoj temi.ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:35Ja nisam htio pisati dok malo vremena ne prodje, ali ovo je sramotan odnos u utakmici protiv najvećeg rivala i još pritom utakmici za neki trofej. Zašto se osloniti na maše juniore u idućoj sezoni? Ja ne znam ko vodi te momke, ko su im roditelji ili menadžeri, ali valjda neko priča sa njima. Ako išta, dres Želje u bilo kojoj kategoriji zahtjeva ozbiljan pristup. I to kažem:”… ako išta.”
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Čini mi se da je i ovaj drugi, čuj nije htio pisati a sad kao pišeLevin je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:46@ZeljoBezSuplje, samo da znaš da je @MukiBek naš dežurni pitarski klaun na ovoj temi.ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:35Ja nisam htio pisati dok malo vremena ne prodje, ali ovo je sramotan odnos u utakmici protiv najvećeg rivala i još pritom utakmici za neki trofej. Zašto se osloniti na maše juniore u idućoj sezoni? Ja ne znam ko vodi te momke, ko su im roditelji ili menadžeri, ali valjda neko priča sa njima. Ako išta, dres Želje u bilo kojoj kategoriji zahtjeva ozbiljan pristup. I to kažem:”… ako išta.”
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
ZeljoBezSuplje
- Kontakt:
Hahahaha nisam znao. Nema veze, ja sam svoje rekao i sada još tužniji. Sjedim na poslu i tipkam o Želji.Levin je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:46@ZeljoBezSuplje, samo da znaš da je @MukiBek naš dežurni pitarski klaun na ovoj temi.ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:35Ja nisam htio pisati dok malo vremena ne prodje, ali ovo je sramotan odnos u utakmici protiv najvećeg rivala i još pritom utakmici za neki trofej. Zašto se osloniti na maše juniore u idućoj sezoni? Ja ne znam ko vodi te momke, ko su im roditelji ili menadžeri, ali valjda neko priča sa njima. Ako išta, dres Želje u bilo kojoj kategoriji zahtjeva ozbiljan pristup. I to kažem:”… ako išta.”
- BiHSportman
- Kontakt:
Sve znam i sve si u pravu na žalost. Piši češće...ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:49Hahahaha nisam znao. Nema veze, ja sam svoje rekao i sada još tužniji. Sjedim na poslu i tipkam o Želji.Levin je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:46@ZeljoBezSuplje, samo da znaš da je @MukiBek naš dežurni pitarski klaun na ovoj temi.ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:35
Ja nisam htio pisati dok malo vremena ne prodje, ali ovo je sramotan odnos u utakmici protiv najvećeg rivala i još pritom utakmici za neki trofej. Zašto se osloniti na maše juniore u idućoj sezoni? Ja ne znam ko vodi te momke, ko su im roditelji ili menadžeri, ali valjda neko priča sa njima. Ako išta, dres Želje u bilo kojoj kategoriji zahtjeva ozbiljan pristup. I to kažem:”… ako išta.”
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Dobro si brate da radis, ja na birou 21 godinu nigdje posla. Jedino pratim nas klub, malo pronalazim talente iz omladinskog pogona i tako. Pa ću jedan dan dati sud o kvaliteti mladih igrača. I vjeruj ovi sto ti repliciraju sve su u pravu, oni su glas razuma ove teme.ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:49Hahahaha nisam znao. Nema veze, ja sam svoje rekao i sada još tužniji. Sjedim na poslu i tipkam o Želji.Levin je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:46@ZeljoBezSuplje, samo da znaš da je @MukiBek naš dežurni pitarski klaun na ovoj temi.ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:35
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
hulahopkapusikurac
Ehet
-
ZeljoBezSuplje
- Kontakt:
I ja mogu da se zezam ovdje i lagano, ali bi volio da shvatite svi koliko je bitna reputacija kluba. Ne može i ne smije nam se juniorska ekipa onako prije svega ponašati i odnosti prema utakmici. Ne kažem ja da oni nemaju fudbalskih kvaliteta, ali ti kvaliteti se ugase sa onakvim odnosom i ponašanjem. Prelagano se gubi fokus na igru i sve drugo je bitnije. Zato smo i izgubili kako smo izgubili. Velika šteta, jer smatram da smo kvalitetniji. Kvalitet možeš pokazati samo ako je pristup kako treba. Svi danas trče i bez toga ne možeš ništa.MukiBek je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:52
Dobro si brate da radis, ja na birou 21 godinu nigdje posla. Jedino pratim nas klub, malo pronalazim talente iz omladinskog pogona i tako. Pa ću jedan dan dati sud o kvaliteti mladih igrača. I vjeruj ovi sto ti repliciraju sve su u pravu, oni su glas razuma ove teme.ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:49Hahahaha nisam znao. Nema veze, ja sam svoje rekao i sada još tužniji. Sjedim na poslu i tipkam o Želji.
2016:
NAČELNIK OPĆINE NOVO SARAJEVO
Načelnik Koldžo: Neriješeni imovinski odnosi koče obnovu stadiona Grbavica
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Samo sabura. Dinamika je odlična radova na tribini, bice završena do kraja godine samo se ne zna koje.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ja sam izgleda bio optimističan kad sam rekao da očekujem završetak radova na tribini za rođendan Kluba. Izgleda da su političari to produžili na kraj godine. Dakle za prvi dio sezone da ne očekujemo tribinu, valjda će završiti do početka drugog dijela sezone. Tako je to kad politika gradi tribinu, Bog samo zna kakve oni kanalizacione mreže nalaze ispod juga i šta tu oni petljaju kad su morali još milion maraka da plate izvođaču radova…. Nek nam je Bog na pomoći.
Nemojte biti skeptični nema razloga. Čekamo da se oglasi elita foruma, njihov sud o ovome neka vam bude vodilja.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kad objavljujes konkurs za posao direktora kluba po klix oglasima zavrsis sa ovakvim kadrom
Don't believe the hype.
Ja kad sam čuo da kadar iz kluba pise na ovom forumu, shvatio sam koliko su oni besposleni. Sjebo sam se, al neću da ih imenujem. Posao u Zelji je iz snova. Jedina referenca da pises po forumima, i da mislis da si pametan nema veze sto si glup.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:19kad objavljujes konkurs za posao direktora kluba po klix oglasima zavrsis sa ovakvim kadrom
Jarane moj,hebem ja i Dzo Kola,plave,zelene,crvene,sive,roze,sarene,Magodu,Bakira,Niksica,Denisa,sve moguce stranke natakarim na belegiju.I jebla vas ta retorika vise ako pljujes jedne odma si za druge.Ovo je sramota.Zaboli me neka stvar sto je dzaba tribina,sto prosli nisu cigle jedne zazidali,ovo je sramota.Vi se radujte i svrsavajte na Benjaminu,Magodu,sdp,dzabnu tribinu ovo je S R A M O T A i tacka.Pet hebeni radnika radi i to treba slavit jer Koldzo nije cigle sazido.Vau.Jos Isakovic dobio tender.Cirkus.Opet kazem,ako vam se ovo slavi,vi slavite,ja necu i hebem svakog ko pokusava Zelju uvuc u politicko blato,navlacit za jedne,druge,trece taman da novi stadion iz temelja sazidaju.Zbog te i takve politike su nas i dovukli u ovo blato kad se nista nepitamo u nasoj drzavi.
Slato je olicenje ovog hodajuceg cirkusa.
Brko iz druge galaksije!
Kad je vama to čuveni hulohaopka pisao na ovoj temi. Tek sad vidim da je dečko sve u pravu. Ko god da si kapa do poda hulahopka.