Nema nikakve potrebe, čelikovci su odradili svoje iskupljenje, sve čisto, sve kako treba, sve čestitke na urađenom.
Ipak, malo zezanja sa Zenicom nije na odmet svakome.
Nema nikakve potrebe, čelikovci su odradili svoje iskupljenje, sve čisto, sve kako treba, sve čestitke na urađenom.
Eto nema mostaraca koji žive u BL...Vama tamo u Vrapčićima kao da je vjetar mozak oduvaoBalorda je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:19...i što sam više u Mostaru, mislim da bih mogao živjeti ovdje...Combattente87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:08Ti se od BL nisi ni očešao, a to mediteranski je malo degutantno![]()
Evo malo pogledaj šta kaže osoba koja je cijeli svijet obišla uzduž i poprijeko !
Haj sad nađi nekog mostarca koji će reći da bi živio u Banjaluci. Jaštaćeš.
Reci nam da nisi bio u Mostaru bez da nam kažeš da nisi bio u Mostaru, slikovito.Marokanci58 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:23Jel se to kamen već zagrijao pa ti mozak prokuhao?
Čuj poredi mali Mostar i Banja Luku za život![]()
U Mostaru dva sata malo stani na stari most kao svi turisti i bježi gdje te noge nose. Da nema starog mosta grad u rangu Nevesinja.
Lupaš!Combattente87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:23Ponavljam očešao se nisi od BL !Balorda je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:19...i što sam više u Mostaru, mislim da bih mogao živjeti ovdje...Combattente87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:08
Ti se od BL nisi ni očešao, a to mediteranski je malo degutantno![]()
Evo malo pogledaj šta kaže osoba koja je cijeli svijet obišla uzduž i poprijeko !
Haj sad nađi nekog mostarca koji će reći da bi živio u Banjaluci. Jaštaćeš.
Dobro si rekao, samo je u tom kontekstu Mostar = Nis (poprilična ciganija).Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:29Mostar je u vrhu evropskih gradova po sunčanim danima u godini. Mediteranska klima sa blagim zimama i dugim suhim ljetima. Sada to uspoređivati sa onim hladnim, mračnim, snježnim zabitima stvarno nema smisla. Mislim fina je Bosna par mjeseci u proljeće i ljeto ali je depresivna sljedećih pola godine. Mostar i Trebinje su najljepši gradovi ove države i to je isto kao da uspoređujete Niš sa Nicom ili Napuljom. Uozbiljite se
Ovako ćemo se pomiriti i sa željezničarima kad i oni odrade ono što će morati odraditi. Malo su mahnitiji pa će trajati duže ta patnja.
Jedini čestitali rođendane i povratak Čelika. Kada je Osim bio trener došli na prijateljsku za rođendan. Slali par igrača na posudbu Pucu i Nanića da vam rasteretimo budžet. Velež vam je veći prijatelj sto puta od obadva sarajevska kluba koji se nisu udostojili ni da vam čestitaju povratak i koji će vam najveće uvrede pisati čim ih Čelik prvi naguzi. Do tada će vas par puta pokrast po običaju. Jašta nego ih pljuvat pogotovo te što si ih spomenuo zaslužili su
Da li je to tvoj konačni upis?
U kojem si ti Mostaru bio? Lijep grad ali da je uredan i prijatan daleko od toga. Vjetar smece raspuhuje po gradu, ciganija i prosjaci te oblijecu gdje god krenes, salijecu turiste na svakom koraku itd. Da ne govorim za tenzije nacionalne i da tamo ljudi nece otic u piceriju ako je drzi frajer iz suprotnog nacionalnog taboraKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:47Cisto poredjenja radi, lijep gradic, uredan i prijatan za boravak, al ga obidjes za 20ak minuta i manje vise vidis sve sto treba.
Svaki put u isto vrijeme dodju