kakvi mi i shop. Vec 8-9 mjeseci oni nemaju djeciju majicu bilo kakvu. Kad god pitam kaze ne zna se kad ce biti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ali zato kad porastes moci ces birati...KarloIvandic je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:21kakvi mi i shop. Vec 8-9 mjeseci oni nemaju djeciju majicu bilo kakvu. Kad god pitam kaze ne zna se kad ce biti
Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Rahmanović mogao bi i naredne sezone nositi dres ruskog kluba Krila Sovjetov.
Prema informacijama ****, Rahmanović je u pregovorima s ruskim klubom oko nastavka saradnje.
Iskusni veznjak već četiri sezone ima važnu ulogu u ekipi Krila Sovjetov, a postoji realna mogućnost da i u narednom periodu ostane dio ovog tima.
Prema informacijama ****, Rahmanović je u pregovorima s ruskim klubom oko nastavka saradnje.
Iskusni veznjak već četiri sezone ima važnu ulogu u ekipi Krila Sovjetov, a postoji realna mogućnost da i u narednom periodu ostane dio ovog tima.
zar nije vec sletioTuro je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:50Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Rahmanović mogao bi i naredne sezone nositi dres ruskog kluba Krila Sovjetov.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Hvala Bogu. Neka ga u Rusiji.Turo je napisao/la: ↑05 jun 2026, 10:50Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Rahmanović mogao bi i naredne sezone nositi dres ruskog kluba Krila Sovjetov.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Rozman ostaje
4-2-3-1 blindiran Rahman i Cimi , vidjeti gdje je Dulja i mozda Bekica aa?
i ostale dnevne nebuloze

4-2-3-1 blindiran Rahman i Cimi , vidjeti gdje je Dulja i mozda Bekica aa?
i ostale dnevne nebuloze
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Rahman uopste nije kontaktiran.Ostat ce u Rusiji najvjerovatnije.Samo zatvorite tu temu ne treba nam poslije u 35.Hvala mu za mandat u klubu i daj po tome da ga pamtimo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Idu novi dresovi, desetka slobodna... 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Postovanje.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2026, 05:43Druze fulio si kontekst.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:50Prije svega, izvini molim te. Nemam zelju ni za svađom, a ni za jalovom raspravom, ali me bas interesuje; koji je to nas nivo? Sta ti mislis na kojem smo mi nivou, pa Mario nije mjera za nas? Koja smo to mi i kome mjera i za sta?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 jun 2026, 19:55Upravo to. Sasvim korektan i normala lik,odnos,pristup i ponasanje za svaku pohvalu.
Struka i znanje u fudbalskom smislu nije nivo za FKS.
I to je sve.
Hvala Mario i sretno dalje u svakom smislu.
Ti mozes reci i bices u pravu: kolju nas, kradu... i sve je to tacno..., ali ko nas u europi kolje? Zasto su Milsami, Slovan i slicne ekipe godinama nepremostiva prepreka za nas? Zasto poslije svakog zrijeba mi kazemo: e jjebiga... Je li to jjebiga nivo FKS?
Hajde da budemo iskreni prije svega prema sebi, pa cemo lako onda naci ko je za nas, a ko nije. Sigurno si svjestan da nas na svakom granicnom prelazu sa EU skeniraju kao stoku. Nakon trideset godina nismo u stanju sebi osigurati dostojanstveno putovanje i kretanje. Ima to itekakve veze sa nogometom. Po toj logici, nasa mjera i nivo su srpski, albanski i crnogorski treneri.
Ja razumijem tvoju poentu i ne zelim joj protivrjeciti, ali sigurno si svjestan da tesko mi imamo kome pravo postavljati letvicu i govoriti je li za nas ili ne. Prvo od sebe krenuti i sebi postaviti standarde kojih cemo se striktno pridrzavati, pa tek onda pricati o struci i znanju koje kod nas uopste ne postoje.
Iako sam.protiv Mamiceve involviranosti u klub, nadam se da ce postaviti upravo te standarde po kojima cemo moci sutra sa pokricem reci ko je za FKS, a ko nije.
Nadam se da mi nisi zamjerio zbog moje opservacije na tvoj post.
Kad sam spomenuo nivo nisam mislio na privilegovan status gradjana BIH prilikom prelaska granice,FKS nije MIP (ministarstvo ino poslova),a nije ni ministarstvo komunikacija i prometa u vladi iliti vijecu ministara BIH.
Ja pricam o fudbalu i fudbalskom klubu kao takvom prije svega u drzavi kakva jeste i njegovom polozaju u samoj drzavi odnosno ligi.
Mi vec godinama nismo na nivou kao klub unutar drzave pa kako mozes biti onda van iste?
FKS nije Backa Topola,nije Grbalj,ali nije ni Listica,nije ni Sloga Doboj,a pogotovo nije Zrinjski,jer ko je Zrinjski u okvirima one drzave,i gdje je igrao taj klub u to vrijeme i koji su to igraci tamo obitavali??
Nije ni Borac,ali je taj Borac ipak imao svoju rolu u tada priznatoj i cijenjenoj ligi na tlu Evrope.
Upravo ti klubovi sad vedre i oblace u ovoj ligi,a gdje FKS?
Dakle,kao sto vidis ne mislim ja da je FKS uopste i generalno na nivou koji mu pripada kao klubu sa svojom historijom i tradicijom,ali ovdje je sad rijec o treneru i njegovim fudbalskim sposobnostima.
Fudbalski nivo za ovaj klub je recimo tekma protiv rumuna na Kosevu,ali to nije u Rumuniji (drugo pol.),fudbalski nivo ovog kluba je takodje i jedna obicna prvenstvena tekma protiv jedne MZ zvane Radnik (B),ali to takodje nije protiv iste te MZ drugo pol.pomenute utakmice.
Fudbalski nivo za FKS je recimo i onaj mec u B.Luci(uzvrat kupa),a zatim i finale istog,itd…
Ali,isto tako nije nivo FKS sve nakon tog finala,mada ni to nema veze sa strukom i nivoom struke.
Kao sto vidis namjerno navodim primjere za i protiv u kojim je upravo struku predstavljao covjek koji je ponovo tu. Nivo je takodje i ono sto se vjerovatno nece ponoviti ni za 30 godina (4:0) a Mario je predstavljao u tom momentu struku,za kojeg kazem da nema kapacitet da vodi FKS na tom nivou zbog kojeg cemo jedva cekati sljedecu tekmu.
I da ne idem dalje…
Ne svidja ti se involviranost Mamica u klub,ok!
A,jel ti se svidja involviranost Beusa i Vice ne samo u te klubove vec u svaku poru sto ima veze s fudbalom i ovom ligom?
Colpina involviranost,Duriceva….
Zivio
Prijatelju, ja se u potpunosti slazem sa tobom. Jednostavno sam upitao: Koji je to naš nivo, pa mozemo drugima govoriti da nisu na nasem nivou?
Ti si odgovorio onako kako smatras da je najbolje i cijenim tvoje obrazlozenje.
Pokusat cu ti objasniti sta sam htio reci i unaprijed se izvinjavam ako nesto bude nejasno:
Dakle, uopste se ne radi da li geađani imaju povlasten status prilikom prelaska grabice - građani BiH nemaju nikakav status,pa ni onaj uobicajeni koji imaju svi putnici koji nisu naši rezidenti. Mozda to tebi u ovom kontekstu izgleda nebitno i nepovezano, ali je jasan pokazatelj na kojem smo zapravo nivou govoreci generalno. To generalno se preljeva i na fudbal. Kao usporedbu mozemo navesti primjer jednog prosjecnog hrvatskog građanina koji nesmetano prelazi granice bez ikakvih ogranicenja, dok smo mi izlozeni ponizavajucem skeniranju lica i uzimanju otisaka. U tom kontekstu, mi nemamo nikakvo pravo govoriti da neko nije na nasem nivou, kad smo bi debelo ispod bilo kakvog nivoa i za to smo iskljucivo krivci mi.
Nadalje, jasno si izlozio kakvo zelis Sarajevo, ali to sto si napisao je u pogodbenom obliku, odnosno sta bi ti zelio, a ne kako u stvarnosti jeste. Takoder si naveo neke fragmentirane događaje gdje smo pokazali dobru igru i naravno da bih i ja zelio tako. Ali, gledajuci ukupno, to je incident, a ne kontinuitet. Da bi imao odredeni nivo, neophodno je da imas kontinuitet koji bi te doveo na taj nivo, a onda da kazes da taj i taj trener jeste ili nije za nas nivo.
Najbolji primjer si dao sa utakmicom protiv Rumuna. Ako se nasa igra svodi na 45, 90, 180min, a onda se narednih pet vratimo u sivilo, onda to nije nivo, nego bljesak. Naravno, i ja bih htio da bljesak traje vjecito, ali za njega je ipak potreban određeni nivo da bi to bio nas standard, a ne povremeni iskorak.
A sto se tice Vice i Beusa i to si u pravu, samo ne mozes svoje poteze pravdati tuđima. Svi znamo ko su i sta su i Beus i Vico, ali ti sebe opravdavati time; kad mogu oni - mozemo i mi, bilo bi otprilike kad bi rekao: kad moze Faco - mogu i ja (banaliziram, da me se ne uhvati za rijec). Pretpostavimo i da mozes, a onda sam sebe pitaj; je li to tvoj nivo i da li je to uopste neki nivo?
Uglavnom, hvala ti na razgovoru i nadam se da cemo se u narednom periodu cesto veseliti uspjesima Sarajeva.
-
propoklopac
- Kontakt:
Jes da nije Ademova
-
Hordas1990
- Kontakt:
Rahmanovic ko da je jedini igrac na svijetu. Reko bi covjek koliko se priziva kad on dodje sve ce procvjetati i deracemo 3 razlike svako kolo.
Uz duzno postovanje prema njemu dobar momak i igrac, ali kako se pise pomislio bi to je Gutti, Iniesta i Dybala u jednom.
Uz duzno postovanje prema njemu dobar momak i igrac, ali kako se pise pomislio bi to je Gutti, Iniesta i Dybala u jednom.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
fond igraca pojedincima seze do broja 10. nesto nevjerovatno ograniceno
prizivat cemo rahmanovica sa 40. ala da smo sa njim ligu prvaka osvojili
- 1 9 4 6 -
Tacno tako!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:57fond igraca pojedincima seze do broja 10. nesto nevjerovatno ograniceno
Hvala Bogu pa je vise završeno sa Rahmanovicem, u 35 godini nam ne treba.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nijedan KANTON iz kojeg se takmicio neki bosnjacki klub nije imao prestavnike u ns bh
Magoda vs COLPA; Colpa obrsio pod sa magodom, COVJEK koji zastupa Hrid, na stetu SARAJEVA i zelje
Colpa pilav gigx vico beus musa halka itd itd itd, koga mi imamo, nekazem da mi radimo ono sto radi Vico Beus (VICO 5 godina beus 18 godina) ali smatram da moramo imat nekig u savezu ko ima ista prava ko i BEUS I VICO i da se lazima kriminalu odupre i kaze;
Gospodine Vico Zeljkovicu ja kao podpresjednik ns bh SE NESLAZEM SA VAMA da je sudjenje u pl bh bolje u zadnjih 5 godina nego je bilo prije. Ako uzmemo sve cinjenice a ne parcijalne kao sto vi uzimate i tim pokusavate pravit ljude budalom.
Sudjenje NEMOZE BIT BOLJE , ako BORAC I ZRINJSKI imaju po 5-6 odluka koje su 50/50 da idu na njihovu stranu plus 4-5 odluka koje su ocigledne pogresne a da pritom jedan klub (koji ih jedini prati koliko toliko i koji je jedini u zadnjih 5 godina koih ih je mogao ugrozit ima od 10 do 13 katastrofalni pogreski sudija na svoju stetu. Sudjenje jeste bolje ako se uzmu sve utakmice i saberu sve greske i podjele na broj utakmica. Nekazem da utakmica sloga sb posusje radnik nisu bitne i da u tim utakmicama netreba bit pravedno sudjenje ali na osnovu tih utakmica PRAVIS PROSTOR DA KRADJU BORCA ZRINJSKOG ZOPRAVDAVAS, i naravno katastrofalnu stetu koju nanosis FK SARAJEVU. Ovde vise nije rijec o pogreskama ovo je mnogo vise od toga. Ovo je namjera i plansko irusavanja FK SARAJEVO i njegovog investitora i samim tim nanosenje ogromne financiske stete ovom klub.
Da me nebi navijaci zelje i veleza pogresno razumili, nekazem da ova dva kluba nisu bila ostecena ali to nije ni blizu koliko mi jer mi smo jedini bili u ovih zadnjih 5 godina bosnjacki klub koji je mogao njima zasmetat u osvajanjina titule i zato smo najvise osteceni isto bi se desilo da je zeljo il velez na nasem mjestu. Pogledajte trenutak sad ovu proslu sezonu kad je zeljo bio 1-2 na tabeli isto sasjeci 3-4 utakmice onda pusti sudjenje ok ako se dozovu ponovo 1-2 dok bojac i svinjski ne odmaknu.
+13 bodova sezona jesmo mi bili u kanalu al sudiskom kradjom smo izgubili tiitulu
Od DUDICA, covjek dobio 3 tekme uzastopno od te tri utakmice uzo borca odma promjena terena neda ni protiv tc 3 dana da se odigra utakmica (ni dofatili stadion nisu 20 dana posle toga) onda 300 dana postavljanje hibrida
Pa onda ROZMAN, pa to je kradja za udzbenike
Zekic jos veca kradja
Mario manja kradja jer losim startom smo vec nakon 9 kola bili u tolikom zaostatku da to nebi mogo murinjo stic
Al staje simptomaticno, u svakoj sezoni kad god bi mi poceli topit prednost (uradimo fin niz) i dolaziti u situaciju da mozemo pravit pritisak za PRVO mjesto i kad borac i zrinjski moraju da igraju pod pritiskom i kad taj PRITISAK pocne da djeluje (nemogu da pobjede) ide penal idu crveni karoni u Zkorist tih KLUBOVA. A FK SARAJEVU se nesviraju 2 penala prosle godine protiv posusja pa sb pa borac udaranje lulica pa nepostojeci penal itd itd.
Evo cak i ove sezone, pogledajte PRIJEDOR na kosevu, pogledajte velez u kupu pogledajte super kup.
ODGADJANJE SUPER KUPA 5 mjeseci STIMAC znao prije nego nogometni savez da ce se SUPER KUP IGRAT NA NJIHOVOM STADIONU.
Zato moramo UBACIT LJUDE U NS BH I KANTONALNI SAVEZ KOJI NETREBAJU DA ZASTICUJU NAS KLUB KAD IGRAMO LOSE I KAD JE NEKO BOLJI OD NAS DA MI PREVAROM POBJEDIMO, vec upravo nas stiti kad SE NAMA TO DESAVA.
Magoda je bar nesto pokusao, bez obzira sto to jeste 70% radi populizma, DALIJE IKO ISTA OSIM NJEGA URADIO, niko SPALI SMO NATO DA JE EDO ISANOVIC I NEDIM TURKOVIC vise o ovom uradio nego komplet sdp nip ns i svi drugi ljudi koji su u nogometu u kantonu SARAJEVSKOM.
Magoda vs COLPA; Colpa obrsio pod sa magodom, COVJEK koji zastupa Hrid, na stetu SARAJEVA i zelje
Colpa pilav gigx vico beus musa halka itd itd itd, koga mi imamo, nekazem da mi radimo ono sto radi Vico Beus (VICO 5 godina beus 18 godina) ali smatram da moramo imat nekig u savezu ko ima ista prava ko i BEUS I VICO i da se lazima kriminalu odupre i kaze;
Gospodine Vico Zeljkovicu ja kao podpresjednik ns bh SE NESLAZEM SA VAMA da je sudjenje u pl bh bolje u zadnjih 5 godina nego je bilo prije. Ako uzmemo sve cinjenice a ne parcijalne kao sto vi uzimate i tim pokusavate pravit ljude budalom.
Sudjenje NEMOZE BIT BOLJE , ako BORAC I ZRINJSKI imaju po 5-6 odluka koje su 50/50 da idu na njihovu stranu plus 4-5 odluka koje su ocigledne pogresne a da pritom jedan klub (koji ih jedini prati koliko toliko i koji je jedini u zadnjih 5 godina koih ih je mogao ugrozit ima od 10 do 13 katastrofalni pogreski sudija na svoju stetu. Sudjenje jeste bolje ako se uzmu sve utakmice i saberu sve greske i podjele na broj utakmica. Nekazem da utakmica sloga sb posusje radnik nisu bitne i da u tim utakmicama netreba bit pravedno sudjenje ali na osnovu tih utakmica PRAVIS PROSTOR DA KRADJU BORCA ZRINJSKOG ZOPRAVDAVAS, i naravno katastrofalnu stetu koju nanosis FK SARAJEVU. Ovde vise nije rijec o pogreskama ovo je mnogo vise od toga. Ovo je namjera i plansko irusavanja FK SARAJEVO i njegovog investitora i samim tim nanosenje ogromne financiske stete ovom klub.
Da me nebi navijaci zelje i veleza pogresno razumili, nekazem da ova dva kluba nisu bila ostecena ali to nije ni blizu koliko mi jer mi smo jedini bili u ovih zadnjih 5 godina bosnjacki klub koji je mogao njima zasmetat u osvajanjina titule i zato smo najvise osteceni isto bi se desilo da je zeljo il velez na nasem mjestu. Pogledajte trenutak sad ovu proslu sezonu kad je zeljo bio 1-2 na tabeli isto sasjeci 3-4 utakmice onda pusti sudjenje ok ako se dozovu ponovo 1-2 dok bojac i svinjski ne odmaknu.
+13 bodova sezona jesmo mi bili u kanalu al sudiskom kradjom smo izgubili tiitulu
Od DUDICA, covjek dobio 3 tekme uzastopno od te tri utakmice uzo borca odma promjena terena neda ni protiv tc 3 dana da se odigra utakmica (ni dofatili stadion nisu 20 dana posle toga) onda 300 dana postavljanje hibrida
Pa onda ROZMAN, pa to je kradja za udzbenike
Zekic jos veca kradja
Mario manja kradja jer losim startom smo vec nakon 9 kola bili u tolikom zaostatku da to nebi mogo murinjo stic
Al staje simptomaticno, u svakoj sezoni kad god bi mi poceli topit prednost (uradimo fin niz) i dolaziti u situaciju da mozemo pravit pritisak za PRVO mjesto i kad borac i zrinjski moraju da igraju pod pritiskom i kad taj PRITISAK pocne da djeluje (nemogu da pobjede) ide penal idu crveni karoni u Zkorist tih KLUBOVA. A FK SARAJEVU se nesviraju 2 penala prosle godine protiv posusja pa sb pa borac udaranje lulica pa nepostojeci penal itd itd.
Evo cak i ove sezone, pogledajte PRIJEDOR na kosevu, pogledajte velez u kupu pogledajte super kup.
ODGADJANJE SUPER KUPA 5 mjeseci STIMAC znao prije nego nogometni savez da ce se SUPER KUP IGRAT NA NJIHOVOM STADIONU.
Zato moramo UBACIT LJUDE U NS BH I KANTONALNI SAVEZ KOJI NETREBAJU DA ZASTICUJU NAS KLUB KAD IGRAMO LOSE I KAD JE NEKO BOLJI OD NAS DA MI PREVAROM POBJEDIMO, vec upravo nas stiti kad SE NAMA TO DESAVA.
Magoda je bar nesto pokusao, bez obzira sto to jeste 70% radi populizma, DALIJE IKO ISTA OSIM NJEGA URADIO, niko SPALI SMO NATO DA JE EDO ISANOVIC I NEDIM TURKOVIC vise o ovom uradio nego komplet sdp nip ns i svi drugi ljudi koji su u nogometu u kantonu SARAJEVSKOM.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Valjda vide da mu je pri kraju ugovor ili da je istekao, pa odmah pišu dolazi nama. Isto da je Ronaldinho pa se podrazumijeva da ćemo ići po njega, niko se ne pita jesmo li mi za to ili uklapa li se u tim ili formaciju.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:52Rahmanovic ko da je jedini igrac na svijetu. Reko bi covjek koliko se priziva kad on dodje sve ce procvjetati i deracemo 3 razlike svako kolo.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Iskreno se nadam da je njegova.
Doktor za retardaciju.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma pretjerivanje Boga mi. Ne kazem i meni je ostao u lijepom sjecanju i nije da ga ne bi volio vidjeti opet ali stvarno svaki put kad se pomene kao da je ne znam ti ko.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:43Valjda vide da mu je pri kraju ugovor ili da je istekao, pa odmah pišu dolazi nama. Isto da je Ronaldinho pa se podrazumijeva da ćemo ići po njega, niko se ne pita jesmo li mi za to ili uklapa li se u tim ili formaciju.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:52Rahmanovic ko da je jedini igrac na svijetu. Reko bi covjek koliko se priziva kad on dodje sve ce procvjetati i deracemo 3 razlike svako kolo.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel sljedece sedmice pocinju pripreme
-
propoklopac
- Kontakt:
12.

.png)