06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

soko
Kontakt:

Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la soko » 05 jun 2026, 15:49

Sheyi je napisao/la:
05 jun 2026, 15:26
soccerfan je napisao/la:
05 jun 2026, 15:23
U Bosni bar nisu isli od sobe do sobe da opsjedaju momke.
Gori od pijanih Engleza.
Jedne godine nemogu se sjetiti jel bilo Evropsko il svjetsko prvenstvo al tekme su bile dosta rano u Americi ( prije SPa u Brazilu) Engleska je dosta rano ispala sa prvenstva a meni se potrefilo da sam u Las Vegasu poslovno. Oko 7 ujutro kad su oni krenuli hodati po onim hodnicima vec vidno pijani , pjevaju, psuju, lupaju pola hotela na noge digli. Oka niko sklopio nije.
E tako i ovi nasi u St. Luisu.
Hotel je trebao zabraniti prolazak na sprat gdje su igrači.
U Salt Lake Cutyu će biti druga prica .
Em nema puno nasi em nisu seljadija.
Dole ljudi vise iz Brčkog, Tuzla, Zenica.
Drugi svijet naspram ovih
Koji grad ili mjesto bi bio St. Louis da je u Bosni, cisto ovako da znamo s cim imamo posla? :mrgreen:
I sve i jednog grada. Dosta moje rodbine, Prijedor, Banja Luka, Bos.Novi. Bude sustret banjalucana cesto

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 jun 2026, 15:53

Nego ispade Harisova Sabrina bolji novinar od svih novinara 😂
Jel zena sta objavila, ovi prenose 😂 Sabrina Izvestia iz prve ruke 😂
Krenuli za Ameriku Valjda je I on I Ermedinova porodica 😊
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 05 jun 2026, 15:53

ZmajOdBosne33 je napisao/la:
05 jun 2026, 15:46
Kakvih seljacina ovdje ima, to je strasno. Narod nas koji je od Bosne tamo gdje je i toliko daleko j Boga pitaj da li ce reprezentacija ikad vise i biti u tom gradu, pozele ljudi vidjeti nase igrace i normalno je da ce biti ovakva euforija i radost. Pa u pojedinim klubovima ih vidjaju svaki dan, pa im na treningu prave ludilo i ne mogu izaci iz kampa dok se ne slikaju i slicno, a vama smeta ovo nesto. Sram vas bilo, ko iole nesto negativno misli o nasim ljudima tamo. Fuj!
Kao da nikad nisu vidjeli fudbalere, smradovi neodgojeni. Sve to treba iznabijati na ulici, nadam se da ce to vec neko rastjerati. Nisi ni ti nista bolji kad hin podrzajes. :yawn:

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 05 jun 2026, 15:54

Sheyi je napisao/la:
05 jun 2026, 15:26
soccerfan je napisao/la:
05 jun 2026, 15:23
U Bosni bar nisu isli od sobe do sobe da opsjedaju momke.
Gori od pijanih Engleza.
Jedne godine nemogu se sjetiti jel bilo Evropsko il svjetsko prvenstvo al tekme su bile dosta rano u Americi ( prije SPa u Brazilu) Engleska je dosta rano ispala sa prvenstva a meni se potrefilo da sam u Las Vegasu poslovno. Oko 7 ujutro kad su oni krenuli hodati po onim hodnicima vec vidno pijani , pjevaju, psuju, lupaju pola hotela na noge digli. Oka niko sklopio nije.
E tako i ovi nasi u St. Luisu.
Hotel je trebao zabraniti prolazak na sprat gdje su igrači.
U Salt Lake Cutyu će biti druga prica .
Em nema puno nasi em nisu seljadija.
Dole ljudi vise iz Brčkog, Tuzla, Zenica.
Drugi svijet naspram ovih
Koji grad ili mjesto bi bio St. Louis da je u Bosni, cisto ovako da znamo s cim imamo posla? :mrgreen:
Kalesija.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 jun 2026, 15:54

soccerfan je napisao/la:
05 jun 2026, 15:47
soko je napisao/la:
05 jun 2026, 15:41
soccerfan je napisao/la:
05 jun 2026, 12:14

Nije. Evo u Salt Lake Cityu gdje ce biti kamp nije.
Sent Luis i Atlanta su ovakvi. Svaki drugi grad su iole normalniji ljudi. Znam jer sam obilazio i znam kakav je gdje mentalitet.
Nije bas tako. U St.Louisu ima nas najvise pa tako izgleda. Bio 100 puta. Zivio sam u Des Moinesu i Chicagu, sad ovdje u Minneapolisu. Evo i kod nas u MN, ima nas mozda 1500, kad je kakva muzika vidis koliko raje dodje. Kad dodje neka pjevaljka pun koncert a cim neka bar po meni solidna muzika 20 ljudi u vrh glave.
Sve znam. Dodje dobar band na prste nas pobrojati mozes. Dodje phevaljka kakva nemozes do karte doci da si Tito. 😂
Evo ja se spremam na put za St.Louis. 10 sati voznje
@benjoo
Spreman sam za bahacenje, i kupljenje pameti :)
Jbg ja ljudi ko i u citavoj BiH, isto njesra

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 05 jun 2026, 15:56

soccerfan je napisao/la:
05 jun 2026, 15:39
GG3 je napisao/la:
05 jun 2026, 15:36
Stvarno zalosno kako ljudi nemaju ni truna srama. Bio sam za vikend u Sarajevu i u subotu sjedi Radeljic sa Ženom i Bebom na ručku, pita me sin mogu li se ići slikat, rekoh nema šanse. Pusti čovjeka sa familijom da uživa…
Nemaju osnovnu kulturu.
Hajd djeca pa da covjek I razumi dijete je to.
Al tudum od 20-30 godina da uhodi igrace da se slika 🙄
Pa druze nisi normalan da Bog kaze.
Mi proslo ljeto na Vilsonovom sjedili u istom restoranu gdje je i Seha sjedio. Djete hoce da se slika i bog. Jos je sam sjedio. Uspio sam mala bar ubjediti da saceka da jede i krene iz restorana. Kad je prolazio pored nas zamolio ninja da se dijete slika i izvinuo se sto ga smaramo.
Ovi ko da du igraci dosli ga se naslikavaju sa njima 🙄
Čovječe, ima 60.000 naših u St. Louisu, koliko si ih ti izbrojao u toj recepciji i ispred hotela? A koliko ih je bilo u Sarajevu ispred hotela? Čuj anegdote o kulturi, hahah.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 jun 2026, 15:57

PSV je napisao/la:
05 jun 2026, 15:53
Kakvih seljacina ovdje ima, to je strasno. Narod nas koji je od Bosne tamo gdje je i toliko daleko j Boga pitaj da li ce reprezentacija ikad vise i biti u tom gradu, pozele ljudi vidjeti nase igrace i normalno je da ce biti ovakva euforija i radost. Pa u pojedinim klubovima ih vidjaju svaki dan, pa im na treningu prave ludilo i ne mogu izaci iz kampa dok se ne slikaju i slicno, a vama smeta ovo nesto. Sram vas bilo, ko iole nesto negativno misli o nasim ljudima tamo. Fuj!
Kao da nikad nisu vidjeli fudbalere, smradovi neodgojeni. Sve to treba iznabijati na ulici, nadam se da ce to vec neko rastjerati. Nisi ni ti nista bolji kad hin podrzajes. :yawn:
Tebra, ti to znas najbolje. Tako je kad imas keshovinu i zene te zele. Jel tebe ovako zene ganjaju :yawn:

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 05 jun 2026, 16:05

Trema me puca i pred sutrasnju utakmicu, kako ce tek bit pred kanadu :beba:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 jun 2026, 16:11

dubioza144 je napisao/la:
05 jun 2026, 16:05
Trema me puca i pred sutrasnju utakmicu, kako ce tek bit pred kanadu :beba:
Sutra cemo da vidimo kako bi to izgledalo da imamo moderan nacionalni stadion :kafa:
Don't believe the hype.

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 05 jun 2026, 16:13

soko je napisao/la:
05 jun 2026, 15:57
PSV je napisao/la:
05 jun 2026, 15:53
Tebra, ti to znas najbolje. Tako je kad imas keshovinu i zene te zele. Jel tebe ovako zene ganjaju :yawn:
Veruj da imam tonu poruka na drustvenim mrezama, bas su opsjednute sa mojim likom. Doduse, razumem ih, kesh, top prica, skupe stvari, Jaguar, tri tvrtke, jos i mocan izgled. :yawn:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 05 jun 2026, 16:14

Reprezentacija je ponovo najjači brand u državi, navijači na svaki način pokušavaju doći do Zmajeva u St. Louisu

Sergej Barbarez i njegovi Zmajevi definitivno su potpuno vratili kult reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Dokaz za to su redovi naših ljudi koji se pojave bilo gdje da se načuje da će se pojaviti Zmajevi. Bilo da je to u dijaspori, ili u samoj BiH gdje su ljudi generalno već godinama postali bezvoljni za sve.

U hotelu reprezentacije u St. Louisu se tako u holu nalazi desetine naših ljudi u dresovima BiH željnih fotografije sa Zmajevima.

To je najbolje što se moglo dogoditi reprezentaciji
I treba ponoviti – to što vlada euforija među navijačima je najbolje što se moglo dogoditi našoj reprezentaciji.

A do same reprezentacije je da se organizuje. Od dovoljnog broja zaštitara, pa do psihološke interne pripreme. Sa ciljem da joj euforija navijača ne stvori probleme, nego bude dodatni podstrek.

Svi svjetski klubovi i igrači teže popularnosti koje imaju Real Madrid, Barcelona, Man. United, Juventus…

Reprezentacija Bosne i Hercegovine to upravo ima na svom tržištu.

Upravo zato se za lokaciju utakmice i birao St. Louis…
Je l’ ovaj portal reprezentacija . ba vodi neko ko je u talu sa savezom? Uvijek kad je neki “belaj”, oni pišu članak da pravdaju situaciju. A imaju i neke insajderske :D

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 05 jun 2026, 16:17

Ako mogu Sarajlije da ih maltretiraju i da IGRAČI TRPE, E TRPIT ĆE I NAŠE LJUDE IZ AMERIKE. OD POČETKA CIRKUS DO KRAJA CIRKUS.
BRATSTVO GRAČANiCA

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 jun 2026, 16:19

Evo javilo da ce ih sad policija cuvati. Da nije dosao video do foruma i bhss sumnjam da bi ista bilo od ovog danas :tokralju:

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 05 jun 2026, 16:22

Jedino sto mi se ne svidja pravljenje euforije to se lagano obije o glavu. Okej mi je da se svako oce slikat i trazi sliku al za to ima njesto i vrijeme otvoreni trening il kad naletis u gradu pridji pitaj i tjt. Al ovo kucanje po sobama hodanje po hotelu je van svake pameti.
#CarsijaOdjebi

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 05 jun 2026, 16:32

Sheyi je napisao/la:
05 jun 2026, 16:19
Evo javilo da ce ih sad policija cuvati. Da nije dosao video do foruma i bhss sumnjam da bi ista bilo od ovog danas :tokralju:
Ko kaze?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jun 2026, 16:39

Amarinho je napisao/la:
05 jun 2026, 16:32
Sheyi je napisao/la:
05 jun 2026, 16:19
Ko kaze?
Naime, kako javljaju čitatelji portala Klix.ba s mjesta događaja, hotel u kojem su smješteni Zmajevi će odmah danas uspostaviti dodatne mjere sigurnosti.

Naveli su kako će policija obezbijeđivati hotel pa shodno tome niko osim gostiju neće moći ući u hotel i praviti stvari koje su naši navijači napravili danas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 05 jun 2026, 16:43

Ja neki dan u kafiću u Sa gledam dođe Džeko, ma niko nibda se okrene. Bukvalno. Pošto sam ja iz drugog grada, došao samo nanutakmicu pa ostao i za vikend s porodicom, meni baš bilo čudno da niko ne reaguje. Kontam, sigurno je stalno tu pa raja navikla. Kasnije se sabraše i ostali, niko ni da priđe, sve normala. Samo par ljudi s djecom došlo, ali ništa puno, ništa napadno.

E sad. Da se reprezentacija okupila u kafiću u mom gradu (ili bilo kojem drugom j BiH), ili u drugom kafiću u Sa, ne znam baš da bi tako slobodno sjedili.

Ovo što se dešava u SAD mene ne iznenađuje. Ne kažem da odobravam, da se razumijemo, nego kažem da razumijem. Mi imamo taj neki mahalski mentalitet i gdje god da odemo, propjevat će iz nas. To se u sociologiji zove habitus. Ono će otići u sidnejsku operu i pr'nuti kad mu baš zagusti.
Evo i ovaj nesretnik, ide hodnikom i govori "koji sam ja seljak". I bez obzira što je to ustanovio, on i dalje ide od vrata do vrata. Može ono odrasti i živjeti usred Washingtona, ali... neke se stvari ne mogu kupiti novcem :)

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 05 jun 2026, 16:48

Forum se cudi sto su navijaci opsjednuti fudbalskim igracima,kaze mahalski mentalitet :tokralju:
Inace samo kod nas imaju celebrity nigdje drugdje
Kad francuska reprezentacija dodje igrati nema ljudi ispred hotela,niko ne trazi sliku itd
To samo kod nas ima :lol:
Jedini ko je ovdje kriv je hotel sto nije bolje obezbjedio hotel gdje boravi jedna reprezentacija koja igra svjetsko prvenstvo
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 jun 2026, 16:52

Spahic98 je napisao/la:
05 jun 2026, 16:48
Forum se cudi sto su navijaci opsjednuti fudbalskim igracima,kaze mahalski mentalitet :tokralju:
Inace samo kod nas imaju celebrity nigdje drugdje
Kad francuska reprezentacija dodje igrati nema ljudi ispred hotela,niko ne trazi sliku itd
To samo kod nas ima :lol:
Jedini ko je ovdje kriv je hotel sto nije bolje obezbjedio hotel gdje boravi jedna reprezentacija koja igra svjetsko prvenstvo
Ispred hotela, prije i posle treninga je Normalnoz
Ali cisto sumnjam da Francuzi idu od sobe do sobe representations. Zao mi je sto neko nije otvorio vrata od nasih I onog idiota poslao u 3 pm.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Soli
Kontakt:

Post Postao/la Soli » 05 jun 2026, 16:53

MiranGlasnic je napisao/la:
05 jun 2026, 15:54

Kalesija.
Prazna je Kalesija buraz.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ebi46, LeCoq, nerkolfc, Sheyi i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []