ma salim se...a to sto se ulazi u hotel to je do hotela, vjerovatno je otvoreno za svakoga inace ne bi bili posluzeni. eto nije trebao frajer da se penje po spratovima. A sumnjam da otisao na njihov sprat. Od kud njemu informacija na kojem spratu osjedaju...petoro desetoro pojeli burger i vozdra, sta su popizdili ljudibordobijeli je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:01Pa to je najmanji problrm stio ce KUD nastupati to je sasvim ok. Gledao sam nastupali su i na NBA mečevima . Sve je meni ok euforija slikanje itd al ima granica ne mozes dolazit u hotel i šetati po sobama snimati igrace, to je bas papanski.dena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:42Ma pretjerujete ljudi, ne možeš izbjeći da se navijači skupljaju i onda se dese ovakve scene....naivni. Uostalom, nije ovo prvi put da smo u St. Louisu. Samo me zabrinjava ona najava da će KUD St. Louis nastupati na poluvremenu protiv Paname hahaha, jbte možeš iz Bosne, ali Bosna ne može iz tebe. Samo nemojte se praviti kao da u Sarajevu nisu bile slične scene, ima snimaka kako ulete na recepciju itd. Tako ti je to kad ima euforije.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Pa sam kaže u videu da mu je na recepciji rečeno da večeraju na 3. spratu, zato ih tu i tražidena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:05ma salim se...a to sto se ulazi u hotel to je do hotela, vjerovatno je otvoreno za svakoga inace ne bi bili posluzeni. eto nije trebao frajer da se penje po spratovima. A sumnjam da otisao na njihov sprat. Od kud njemu informacija na kojem spratu osjedaju...petoro desetoro pojeli burger i vozdra, sta su popizdili ljudibordobijeli je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:01Pa to je najmanji problrm stio ce KUD nastupati to je sasvim ok. Gledao sam nastupali su i na NBA mečevima . Sve je meni ok euforija slikanje itd al ima granica ne mozes dolazit u hotel i šetati po sobama snimati igrace, to je bas papanski.dena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:42Ma pretjerujete ljudi, ne možeš izbjeći da se navijači skupljaju i onda se dese ovakve scene....naivni. Uostalom, nije ovo prvi put da smo u St. Louisu. Samo me zabrinjava ona najava da će KUD St. Louis nastupati na poluvremenu protiv Paname hahaha, jbte možeš iz Bosne, ali Bosna ne može iz tebe. Samo nemojte se praviti kao da u Sarajevu nisu bile slične scene, ima snimaka kako ulete na recepciju itd. Tako ti je to kad ima euforije.
hahaha a jbg ondaCoolpanda24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:10Pa sam kaže u videu da mu je na recepciji rečeno da večeraju na 3. spratu, zato ih tu i tražidena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:05ma salim se...a to sto se ulazi u hotel to je do hotela, vjerovatno je otvoreno za svakoga inace ne bi bili posluzeni. eto nije trebao frajer da se penje po spratovima. A sumnjam da otisao na njihov sprat. Od kud njemu informacija na kojem spratu osjedaju...petoro desetoro pojeli burger i vozdra, sta su popizdili ljudibordobijeli je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:01
Pa to je najmanji problrm stio ce KUD nastupati to je sasvim ok. Gledao sam nastupali su i na NBA mečevima . Sve je meni ok euforija slikanje itd al ima granica ne mozes dolazit u hotel i šetati po sobama snimati igrace, to je bas papanski.![]()
Ovo se trebalo sasjeći kad se došlo u Ameriku, imate 4 utakmice pa se možete slikati i šta sve ne. Ovo je stvarno papanski, da igrači ne budu spremni za SP krenut će im se pspvati sve redom od istih ovih ljudi što im ne daju mira u hotelu. Nadam se da će Spaha i stručni štab uspjeti ovo hendlovati i riješiti kako treba.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Himna uz ovakvu scenografiju
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: FIFA je predstavila novi format ceremonije pred početak utakmica na Svjetskom prvenstvu!
Igrači više neće stajati u dvije paralelne linije prije početnog zvižduka.
Umjesto toga, obje reprezentacije, zajedno sa rezervnim igračima, formirat će krugove na svojoj polovini terena.
Tokom intoniranja nacionalnih himni, preko svake polovine terena bit će razvijene ogromne državne zastave, što će ceremoniji dati još spektakularniji izgled
Don't believe the hype.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovo definitivno samo kod nas se mogu desavati ovakve idiotarije.
BosnaE
KUD je brate sasvim regularna stvar u svijetu, nego se mi šatro stidimo jer su nas decenijama svodili na truhlog aliju sirotanovića i viceve o muji i sulji.dena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:42Ma pretjerujete ljudi, ne možeš izbjeći da se navijači skupljaju i onda se dese ovakve scene....naivni. Uostalom, nije ovo prvi put da smo u St. Louisu. Samo me zabrinjava ona najava da će KUD St. Louis nastupati na poluvremenu protiv Paname hahaha, jbte možeš iz Bosne, ali Bosna ne može iz tebe. Samo nemojte se praviti kao da u Sarajevu nisu bile slične scene, ima snimaka kako ulete na recepciju itd. Tako ti je to kad ima euforije.
Ne volim ga ni ja, ali po svijetu je sasvim normala da svaka zemlja ima svoj ples, **** ga, neko ima tango, salsu .. a neko kolo.
Kad repka napušta STL ? Mislim da je uskoro, u Torontu će biti mirniji svakako.
Ili je savez pretpostavio da navijaci nece ici do te mjere pa se nisu pobrinuli za sigurnost, ili je hotel zakazao, ili je oboje. Ali evo klix pise da ce postrozit mjere sigurnosti u hotelu: https://www.klix.ba/sport/nogomet/polic ... /260605122
07. za toronto kako sam procitao, a najbolje ove informacije ne dijeliti viseSoli je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:46KUD je brate sasvim regularna stvar u svijetu, nego se mi šatro stidimo jer su nas decenijama svodili na truhlog aliju sirotanovića i viceve o muji i sulji.dena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:42Ma pretjerujete ljudi, ne možeš izbjeći da se navijači skupljaju i onda se dese ovakve scene....naivni. Uostalom, nije ovo prvi put da smo u St. Louisu. Samo me zabrinjava ona najava da će KUD St. Louis nastupati na poluvremenu protiv Paname hahaha, jbte možeš iz Bosne, ali Bosna ne može iz tebe. Samo nemojte se praviti kao da u Sarajevu nisu bile slične scene, ima snimaka kako ulete na recepciju itd. Tako ti je to kad ima euforije.
Ne volim ga ni ja, ali po svijetu je sasvim normala da svaka zemlja ima svoj ples, **** ga, neko ima tango, salsu .. a neko kolo.
Kad repka napušta STL ? Mislim da je uskoro, u Torontu će biti mirniji svakako.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je vec dobra stvar.
Uh kako ce to dobro da izgleda aBd. Jedva cekam taj trenutak ponosa

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Druze, postoji nesto sto se zove karantin, nije neuobicajeno u fudbalu, na SP-u pogotovo. Nema pristupa nikome i prica je zavrsena, porodica moze doci jednom sedmicno ili nešto slicno.dena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:42Ma pretjerujete ljudi, ne možeš izbjeći da se navijači skupljaju i onda se dese ovakve scene....naivni. Uostalom, nije ovo prvi put da smo u St. Louisu. Samo me zabrinjava ona najava da će KUD St. Louis nastupati na poluvremenu protiv Paname hahaha, jbte možeš iz Bosne, ali Bosna ne može iz tebe. Samo nemojte se praviti kao da u Sarajevu nisu bile slične scene, ima snimaka kako ulete na recepciju itd. Tako ti je to kad ima euforije.
Gubimo vrijeme i energiju tamo gdje se to ne bi trebalo desavati, a SP pocinje za sedam dana.
Ovo je do saveza vise, pogledaj hotel brate milion civila i svaki seta gdje hoceDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑05 jun 2026, 19:19
Druze, postoji nesto sto se zove karantin, nije neuobicajeno u fudbalu, na SP-u pogotovo. Nema pristupa nikome i prica je zavrsena, porodica moze doci jednom sedmicno ili nešto slicno.
Gubimo vrijeme i energiju tamo gdje se to ne bi trebalo desavati, a SP pocinje za sedam dana.
Vjerovatno mi nemamo pare kao neke repke da budemo i na prijateljskim utakmicama skroz odvojeni od civila
Znas kakvi smo mi srcani i treba razumjeti ljude, jer nama svako malo igraju u BiH i mi opet hocemo svi slike, a dijaspori u Usa repka dodje jednom u 15 godina
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Steta da nemamo neke ozbiljnije novinare ili kako ih vec nazvati koji idu u Ameriku i prave ovakve klipove? Ili sam ja nesto propustio
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ja bih i ovdje krivio savez. Jesi gledao njemce, francuze,skote,engleze?
Svi izbacuju video od nekoliko minuta da treninga,iz hotela, zafrkancija obicna. Bas pravi neki vajb. Samo kod nas nista.
Dobro bi bilo kad bi nasi poceli izbacivati neke videe sa igracima. Jedno vrijeme su postavljali tako par videa, pa tipa pitaju Gazibegovica i Dedica o stvarima izmedju igraca, tipa ko je zaduzen za atmosferu u ekipi, ko pusta muziku i slicno.
Ili jos zanimljivije, da postave na FB ili IG ono da navijaci postave pitanje, a poslije igraci odgovaraju i slicno.
Ili jos zanimljivije, da postave na FB ili IG ono da navijaci postave pitanje, a poslije igraci odgovaraju i slicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam podrzavo euforiju i kotnakte sa navijacima pgotoov jer mislim da ovo "puni" ove igrace energijomdena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:05ma salim se...a to sto se ulazi u hotel to je do hotela, vjerovatno je otvoreno za svakoga inace ne bi bili posluzeni. eto nije trebao frajer da se penje po spratovima. A sumnjam da otisao na njihov sprat. Od kud njemu informacija na kojem spratu osjedaju...petoro desetoro pojeli burger i vozdra, sta su popizdili ljudibordobijeli je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:01Pa to je najmanji problrm stio ce KUD nastupati to je sasvim ok. Gledao sam nastupali su i na NBA mečevima . Sve je meni ok euforija slikanje itd al ima granica ne mozes dolazit u hotel i šetati po sobama snimati igrace, to je bas papanski.dena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:42Ma pretjerujete ljudi, ne možeš izbjeći da se navijači skupljaju i onda se dese ovakve scene....naivni. Uostalom, nije ovo prvi put da smo u St. Louisu. Samo me zabrinjava ona najava da će KUD St. Louis nastupati na poluvremenu protiv Paname hahaha, jbte možeš iz Bosne, ali Bosna ne može iz tebe. Samo nemojte se praviti kao da u Sarajevu nisu bile slične scene, ima snimaka kako ulete na recepciju itd. Tako ti je to kad ima euforije.
Medjutim ovo je sad vec ozbiljan dio priprema i ovakav javasluk se ne smije dogadjati
=\_1921_/=
Nažalost izgleda da će nam faliti tri ključna igrača na samom početku, a to su Džeko, Tabaković i Šunjić.
Možemo mi pričati šta hoćemo ali čak i da Džeko bude u zadnji tren stisnuo zube i započeo, ne znam koliko će moći pružiti protiv napaljene Kanade koja je pred svojim navijačima. Ko god ne bude sutra spreman teško da će ući u punu formu do početka svjetskog.
Možemo mi pričati šta hoćemo ali čak i da Džeko bude u zadnji tren stisnuo zube i započeo, ne znam koliko će moći pružiti protiv napaljene Kanade koja je pred svojim navijačima. Ko god ne bude sutra spreman teško da će ući u punu formu do početka svjetskog.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Imam pravo, u formi samedvaE2 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:19Odmah dvije? Malo li je jedna?Elddar je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:09Pa kako je j e b e n o uopste moguce da hodaju po hotelu i to jos ispred soba? Treba Spahic da zavodi red, ne kontam majke mi. Ima li kakav security, pa to je drzavna reprezentacija, nisam dosao ja sa 2 k u r v e i iznajmio sobu vec su to reprezentativci, koja neozbiljnost u pm ne mogu da vjerujem.![]()
![]()
Jedva čekam
Kako sam se razočarao u pm, počni višeeee j e b e m ti juni jest se odužilo
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.