Mislim da nije ni kad je on bio direktor JU Gradski stadion, ali iskreno zaboli me. Volio bih kada bi se umjesto slikanja po stadionu i cestama od 600 m počeo baviti pitanjem npr kanalizacije. Prije je grad smrdio ljeti na Ircu. Sad smrdi u svim djelovima bilo kiša bilo sunce.Preksinoć Sjenjak oko Azmrove zgrade smrde g..na a nije nizak vodostaj jale. A blok već ok.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 jun 2026, 21:27Jel Zijo ikad doso gledati Slobodu na Tusnju, kakav mlatimudan...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Naravno ima on dosta propusta pored Slobode, ali ovo mu ne mozemo halaliti kao navijaci jedan od najvecih zagovornika gasenja slobode, to sto je on bio oslobodjen fizickog i jedino talentiran za presipanje iz supljeg u prazno i lizanje dupeta nije nas problem nek na ne dira svetinju i nek ne unistava sport.klma1 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:57Mislim da nije ni kad je on bio direktor JU Gradski stadion, ali iskreno zaboli me. Volio bih kada bi se umjesto slikanja po stadionu i cestama od 600 m počeo baviti pitanjem npr kanalizacije. Prije je grad smrdio ljeti na Ircu. Sad smrdi u svim djelovima bilo kiša bilo sunce.Preksinoć Sjenjak oko Azmrove zgrade smrde g..na a nije nizak vodostaj jale. A blok već ok.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 jun 2026, 21:27Jel Zijo ikad doso gledati Slobodu na Tusnju, kakav mlatimudan...
#CarsijaOdjebi
Zato dragi moji Tuzlaci kada budu izbori znamo koga necemo zaokruziti
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Mislim da je ipak dosta.
Sad će još malo 40 godina vlasti, postalo je prilično nastrano.
Nek dođu drugi, makar i gori.
Sad će još malo 40 godina vlasti, postalo je prilično nastrano.
Nek dođu drugi, makar i gori.
- bromazepam
- Kontakt:
40 godina? Prije će biti 81. Od 1945. godine ovi vladaju Tuzlom. NIkada niko drugi nije bio vlast. Ne odgovaraju ni za spaljene ljude. Nema prepreke Slađanu, Aidu, Jasminu i Lugaviji
Samo je Sloboda iz Tuzle
Izvunhavam se na upadu. Pitanje zašto je kafic na stadionu navodno zapečaćen od kantonalne inspekcije. Sramota da se nema gdje kahva popiti.
- bromazepam
- Kontakt:
Samo jedan od poteza trenutne uprave kako bi dodatno ponizili klub i grad.
Santos sa Tušnja
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali,crveno crna zastava nije vaša svetinjaaa
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno smo drugii 
Dva nulaa 
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Pobjeda za kraj...
Na kraju opet solidna sezona rezultatski, s obzirom kako je bilo na polusezoni. Ali naredne ulazak mora biti primarni cilj. Ako ne mogu ispuniti to, neka napuste klub vala. Imaju svi dugovanja, pa igraju i PL, a bgm neki i Evropu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad skontas da u jednoj sezoni nismo 2 akcihe odigrali da si ih zapamtio yo puno govori.
Sezonu u kojoj nisi izborio ulazak a nisi ocistio nikakva dugovanja, cak si osto duzan pola plata, nisi napravio kostur za sljedecu sezonu,osim Abidovica koji ti ode nisi isforsiro nijednig mladog igraca, publiku si uspio otjerat, nemas 100 ljudi na stadionu, udaljio si jos vise klub od gradjana i navijaca, evo da ne bude da sam ja negativan al ja ne znam sta je ovde dobro uradjeno u ovoj sezoni.
- bromazepam
- Kontakt:
Pa realno nije nista, osim eto tog mjesta na tabeli. E zato sam i napisao ako nisu sposobni da uvedu klub u PL i da drugi pored dugovanja igraju i Evropu, a mi ko biva radimo nekakvu "stabilizaciju" gdje se nije milimetra pomjerilo od prije, neka odstupe vala i Azmir i ostali oko njega.klasik je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:43Kad skontas da u jednoj sezoni nismo 2 akcihe odigrali da si ih zapamtio yo puno govori.
Sezonu u kojoj nisi izborio ulazak a nisi ocistio nikakva dugovanja, cak si osto duzan pola plata, nisi napravio kostur za sljedecu sezonu,osim Abidovica koji ti ode nisi isforsiro nijednig mladog igraca, publiku si uspio otjerat, nemas 100 ljudi na stadionu, udaljio si jos vise klub od gradjana i navijaca, evo da ne bude da sam ja negativan al ja ne znam sta je ovde dobro uradjeno u ovoj sezoni.
Makar smo mi bez nekih ocekivanja, daj PL i dosta. Sta bi bilo da trazimo titule i trofeje...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
**** ga Azmir ali mi smeta sto se kjudi ponasaju kao da he sve bilo bajno prije njega a bukvalno se trebali ugasiti.
Carsija nas je unazadila i ukopala ali to se ne vidi zanemaruje.
Ukleta sredina uklet grad.
Kud se ne rodi u mijanmaru da se ne nerviram
Carsija nas je unazadila i ukopala ali to se ne vidi zanemaruje.
Ukleta sredina uklet grad.
Kud se ne rodi u mijanmaru da se ne nerviram
- RollingPaper
- Kontakt:
Igraci kazu da se dalo preko 400.000km na dugovanja i da je zbog toga bilo problema s platama.klasik je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:43Kad skontas da u jednoj sezoni nismo 2 akcihe odigrali da si ih zapamtio yo puno govori.
Hajde bogati samo u Slobodi kasne plate,niko ne duguje nista,ali u Slobodi se duguje je li i odma je na svim portalima i medijima.RollingPaper je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:35Igraci kazu da se dalo preko 400.000km na dugovanja i da je zbog toga bilo problema s platama.klasik je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:43Kad skontas da u jednoj sezoni nismo 2 akcihe odigrali da si ih zapamtio yo puno govori.
Do sada je na ime duga prosle i proslih uprava uplacemo preko 700 000 km duga plus reprogrami,otpisi dugova dogovori,...700 000 kesa.....**** ga bog neko je taj dug napravio,a bogami i neko ga placa.plus tekuce obaveze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.