To kakav je igrac ne treba previse trositi rijeci ali od njega ako Enrike nije napravio timskog igraca nece niko i svi vidimo da PSG bez njega dominira ,moze neko reci da sam lud ali prije bi gledao Barcolu na lijevom krilu ili nekog talentovanog klinca nego Mbapea ili Viniciusa(da se razumijemo obojica vrhunski igraci ali radi same atmosfere u svlacionici daleko im kuca bilaDamirT je napisao/la: ↑05 jun 2026, 19:41Nedavno sam negdje citao da je neko Mbappea ponudio Arsenalu. Mozda je i suplja nmp. Znam da nema nista od toga, ali bi bilo zanimljivo vidjeti ga u crvenom dresu. E sad tu dolazi onaj najgori dio, on sam i kako bi se uklopio s obzirom da znamo kakav je lik.mercurial je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:48Salu na stranu, ali ja bih pustio Riccia za 100 miliona. Berta bi nasao nekog novog Moskeru ili Hincapiea za upola manje. Jos je Ricci staklen.. svakako ce Hincapie biti starter oduce sezone. A te pare onda uloziti u vrhunsko lijevo krilo. Arsenal treba pokazati zube i dovesti vrhunsko ime tipa Kvara ili Vini Jr.
Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.