Kad se sjetim ovog cetnika Tulica i njegovog monotonog javljanja svaki put, fkt tuzna vremena
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma ja kontam da su u pitanju donja leđa, dugo on kuburi s tim. I njegovo je otkucalo nažalost, i mislim da definitivno nećemo moći ozbiljno računati na njega u naredne 3 utakmice.
-
Edincapitano
- Kontakt:
A Spaha kaze da nece on nigdje poslje SPa i da je cilj EP kao sto je bilo iz pocetka i to s Edinom, tad bi Edin znaci imao 42-43 godine..Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 22:30Ma ja kontam da su u pitanju donja leđa, dugo on kuburi s tim. I njegovo je otkucalo nažalost, i mislim da definitivno nećemo moći ozbiljno računati na njega u naredne 3 utakmice.
Edin je legenda, babuka, i sve to stoji, i on je uradio puno i da prodjemo baraz za SP. Ali mozda je doslo vrijeme do onog poznatog ”Kill your darlings”, kad je kraj onda je kraj i ako ja mislim da on sigurno dvije godine unaprijed moze 30 minuta uvijek odigrati solidno ali nema sanse da bi Edin bio zadovoljan da sjedi na klubi kad je uvijek bio glavni u repki.
Ne kontam zasto nece da se oprosti kad odigra SP, to mu je bas kruna mocne karijere, mozda mu se digao apetit da odigra EP isto kad je vidio da imamo dobrih mladih igraca koji ce biti samo bolji i bolji kako godine tecu.
Pa bolje i Edina sa 50 godina nego Bazdara u trenutnoj karijeri zivotaEdincapitano je napisao/la: ↑05 jun 2026, 22:53A Spaha kaze da nece on nigdje poslje SPa i da je cilj EP kao sto je bilo iz pocetka i to s Edinom, tad bi Edin znaci imao 42-43 godine..Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 22:30Ma ja kontam da su u pitanju donja leđa, dugo on kuburi s tim. I njegovo je otkucalo nažalost, i mislim da definitivno nećemo moći ozbiljno računati na njega u naredne 3 utakmice.
Edin je legenda, babuka, i sve to stoji, i on je uradio puno i da prodjemo baraz za SP. Ali mozda je doslo vrijeme do onog poznatog ”Kill your darlings”, kad je kraj onda je kraj i ako ja mislim da on sigurno dvije godine unaprijed moze 30 minuta uvijek odigrati solidno ali nema sanse da bi Edin bio zadovoljan da sjedi na klubi kad je uvijek bio glavni u repki.
Ne kontam zasto nece da se oprosti kad odigra SP, to mu je bas kruna mocne karijere, mozda mu se digao apetit da odigra EP isto kad je vidio da imamo dobrih mladih igraca koji ce biti samo bolji i bolji kako godine tecu.
-
rossonero85
- Kontakt:
Možda je sa ovim "neće on niđe" mislio na mjesto u stručnom štabu ili neku direktorsku poziciju u Savezu, čim se oprosti od igračke karijere. 
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jest bolji od Bazdara ili slicni, ali ne vjerujem da je Edin u 42oj bolji od Haris ili Ermedina, ili lupam ako bi dosao mozda Pejcinovic.Kljukusar je napisao/la: ↑05 jun 2026, 23:01Pa bolje i Edina sa 50 godina nego Bazdara u trenutnoj karijeri zivotaEdincapitano je napisao/la: ↑05 jun 2026, 22:53A Spaha kaze da nece on nigdje poslje SPa i da je cilj EP kao sto je bilo iz pocetka i to s Edinom, tad bi Edin znaci imao 42-43 godine..Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 22:30
Ma ja kontam da su u pitanju donja leđa, dugo on kuburi s tim. I njegovo je otkucalo nažalost, i mislim da definitivno nećemo moći ozbiljno računati na njega u naredne 3 utakmice.
Ne kontam zasto nece da se oprosti kad odigra SP, to mu je bas kruna mocne karijere, mozda mu se digao apetit da odigra EP isto kad je vidio da imamo dobrih mladih igraca koji ce biti samo bolji i bolji kako godine tecu.Edin ce prije sa 50 godina zabiti nego Demirovic....
Ne znam, mozda grijesim, Edin je ogroman ali yebiga, godine..
-
Edincapitano
- Kontakt:
Mozdarossonero85 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 23:03Možda je sa ovim "neće on niđe" mislio na mjesto u stručnom štabu ili neku direktorsku poziciju u Savezu, čim se oprosti od igračke karijere.![]()
Ali je rekao nesto kao ”Treba jos 2-3 momka vaspitati prije nego sto moze ici” Tako nesto je rekao Spahic, u mojim usima to zvuci vjerovatno jos jedan ciklus za EP ce Edin biti na travnjaku
-
MundijalVibes26
- Kontakt:
Vjerovatno hoce da upise minute i na EP, pa da moze u penziju. Meni je to ok sve dok neko bolji od njega ne bude sjedio na klupi jer on mora igrati. Naravno, postovanje i zahvala za dosadasnji doprinosEdincapitano je napisao/la: ↑05 jun 2026, 23:35Mozdarossonero85 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 23:03Možda je sa ovim "neće on niđe" mislio na mjesto u stručnom štabu ili neku direktorsku poziciju u Savezu, čim se oprosti od igračke karijere.![]()
![]()
Ali je rekao nesto kao ”Treba jos 2-3 momka vaspitati prije nego sto moze ici” Tako nesto je rekao Spahic, u mojim usima to zvuci vjerovatno jos jedan ciklus za EP ce Edin biti na travnjaku![]()
Bez tebe i Tabakovića smo NIŠTA!
Ja imam osjecaj da mi bez njega ne mozemo NISTA
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Barbarez: vidjet cemo kako ce biti ova sedmica sa Edinom. Dakle, upitan i za Kanadu
Bit će 10% spreman kako trenutno stvari stoje.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nisam upratio, koji je problem sa njim? Je li ono rame ili nesto novo?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Govorio je i Ronaldo klupi Portugala kad su uzeli EP 2016, ne vidim problem. Znaci da ni oni nisu ozbiljni ili sta?Edincapitano je napisao/la: ↑07 jun 2026, 00:34Bas ozbiljna repka kad ti igrac govori sta ces i kako ces.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Poredis Ronalda i DzekuDamirT je napisao/la: ↑07 jun 2026, 00:36Govorio je i Ronaldo klupi Portugala kad su uzeli EP 2016, ne vidim problem. Znaci da ni oni nisu ozbiljni ili sta?Edincapitano je napisao/la: ↑07 jun 2026, 00:34Bas ozbiljna repka kad ti igrac govori sta ces i kako ces.![]()
Ronaldo i Messi su drugi svijet.
Jesil ikad vidio Lewandowskija da govori nesto treneru ili Vlahovica? Oni su velike zvijezde u svojim repkama.
Dzeko je i Messi i Ronaldo za ostale igrace reprezentacije
Dzeko je najbolji strijelac, najbolji asistent u historiji repke
Dzeko je zabio gol na svjetskom, a ovi tek treba da debituju
Dzeko je najbolji strijelac, najbolji asistent u historiji repke
Dzeko je zabio gol na svjetskom, a ovi tek treba da debituju
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Izgleda da mu je odlazak na rehabilitaciju u Beograd bio velika greška. Poslije je nastupio tri puta po 20-25 minuta za Schalke I bio vrlo slab. Potom je otišao nekoliko dana na odmor i evo vec dvije sedmice preskače treninge. Ne može da odigra bar jedno poluvrijeme u jednoj od dvije prijateljske utakmice, što bi bilo vrlo potrebno.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Fudo, napapijri1987, nerkolfc, Proximic, soccerfan i 69 gostiju.