FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
45
11%
Drugi
41
10%
Treći
136
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
1%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
34
8%

Ukupno glasova: 403

strahmeipomisliti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la strahmeipomisliti » 05 jun 2026, 21:31

Zigazaga je napisao/la:
05 jun 2026, 21:22
nokee je napisao/la:
05 jun 2026, 21:19
Zigazaga je napisao/la:
05 jun 2026, 21:12

Možda ti se i ostvari želja 😉
Grbic? Dobar je on bio kod vas. On i Romera su najbolji bili. Ok i Ritzmaier
Rizmajer da prodje pripreme,iako je u godinama,u 10 je igrača lige. Da,Grbić,Romera i Roncal su dobri igrači.
Dobro ste zagrizli za Grbića,čak i on sam ima želju,ali problem je iznos trening kompenzacije. Ali ima caka,da igra sa amaterskim ugovorom,kao u Rudaru što je igrao.
A ima li od Roncala sta prema Sarajevu?
Svidja mi se kako radi uprava povlacim rijeci,i ja sam dosta prizeljkivao Grbica on bi kao wing bek dosao do izrazaja a Zekic ce od njega napraviti zvjerku,vidim da dosta radi na sebi naisao sam mu na tiktoku ima profil pokazuje neke drillove sam na terenu
Jos sam mislio da ce Maminjo ko i ostali rastjerat sve dovest 10 novih i to a ovi produzeci me raduju,samo se nadam da cemo Ademu i Ristovskom vidjet ledja,da im nisu ove zadnje 2 utakmice produzile boravak bezveze

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 05 jun 2026, 21:38

strahmeipomisliti je napisao/la:
05 jun 2026, 21:31
Zigazaga je napisao/la:
nokee je napisao/la:
05 jun 2026, 21:19

Grbic? Dobar je on bio kod vas. On i Romera su najbolji bili. Ok i Ritzmaier
Rizmajer da prodje pripreme,iako je u godinama,u 10 je igrača lige. Da,Grbić,Romera i Roncal su dobri igrači.
Dobro ste zagrizli za Grbića,čak i on sam ima želju,ali problem je iznos trening kompenzacije. Ali ima caka,da igra sa amaterskim ugovorom,kao u Rudaru što je igrao.
Svidja mi se kako radi uprava povlacim rijeci,i ja sam dosta prizeljkivao Grbica on bi kao wing bek dosao do izrazaja a Zekic ce od njega napraviti zvjerku,vidim da dosta radi na sebi naisao sam mu na tiktoku ima profil pokazuje neke drillove sam na terenu
Jos sam mislio da ce Maminjo ko i ostali rastjerat sve dovest 10 novih i to a ovi produzeci me raduju,samo se nadam da cemo Ademu i Ristovskom vidjet ledja,da im nisu ove zadnje 2 utakmice produzile boravak bezveze
Ne volim potvrditi dok nije 100 % . Što se Roncala tiče,zadnji glas od njega je bio lično,da je ugovorio sve uslove sa Koprom. Ali uzmi to sa rezervom.
Grbić je trebao preći u Široki prvo,ali nema podobnu vjeroispovjest 🙂
Grbić je veliki talenat i u dobrom sistemu uz dobrog trenera može biti odličan igrač. On je po vokaciji klasično krilo,a u Rudaru je igrao beka. Koristi obe noge.
Kad budem siguran 100 % šta i kako,napisaću.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 05 jun 2026, 21:43

Nadam se da neće doći kod nas.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 05 jun 2026, 22:06

Za Rensta je dobro ako ostaje. Beganovic je bezze igrac, lik je jedino fizicki top, inace nevjerovatno igracki glup i centrira gore od bekica nekad

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 jun 2026, 22:25

Ja stoim iza toga da ZZ se nije ponio korektno ni prema klubu ni prema navijacima. I smatram da nije trebao produzivat ugovor i nastavit bit trener ako mu je Ajla smetala.

Takodje ako je pristao da bude trener znajuci da Ajla ostaje u klubu, najmanje sta he kogao uradit jeste popricat sa Ismirom recimu da nezeli bit vise trener FK SARAJEVA, al da ce vodit ekipu jos jedno kolo tako da klub ismir sd mogu imat vremena da nadju novog trenera.

Takodje Zz je ovo uradio 2 godine rani i PARTIZANI

Takodje ZZ i kad je dosao prva presuca jad he rekao da je preumoran da on nikad vise nece biti trener/sd i nastavit bit nacin kako je to iskomuniciro imao sam nekako osjecaj da je tu jer ga je neko natjero.

ZZ kao trener on je dobar trener ali on sa trenutnim rosterom nemoze bit drugi niti osvoit kup. Da bi imali roster koliko toliko da odgovara za still igre koji Zekic preferira moramo promjenit 4 igraca iz prvih 11 i jos 3 glavne rezerve, to je fakticki remont ekipe (30% tima)

Sto se tice Gojkovica on ako je trazio istu a posebno vecu platu nego sto imao, zamene on nije igrac koji vrijedi toga. Gojkovic je veoma spor stoper (posebno posle povrede nekako jos spori tromi) on je dobar na skok igri i mogu reci da je u tom segmentu najbolji stoper lige, al nemoze na osnovu toga trazit jos vece pare, POSEBNO STO GA JE KLUB ISPOSTOVO BAS POSTENO KAKO I TREBA I KAKO DOLIJUJE NASEM KLUBU, i ti imat ovraz i reci e sad mi dajte ugovor sa jos vecim primanjima, ja sam jos 2 godine stari i jos sam imao potgnuce krizni ligamenata, TO SE DAJE SAMO SAFETU SUSICU I MOZDA JANJOSU MEHMEDU

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 jun 2026, 22:29

GalileoGalilei je napisao/la:
05 jun 2026, 21:27
Vanja8 je napisao/la:
05 jun 2026, 20:01
GalileoGalilei je napisao/la:
05 jun 2026, 19:31
To Renato :tokralju:
Kapitensku mu dati odmah
Never...Ako iko zasluzuje kapitensku onda je to Cimi...
Cimirot može biti jedino treći kapiten. Renato je pravi lider, što pojavom, što iskustvom, što ostalim kvalitetama. Neko koga igrači gledaju drugačije i koji ima taj kapitenski stav. Cimirota da staviš kao kapitena je isto da staviš malog Bajraktarevića u repki kao kapitena.
Ako ti tako kazes, onda nam nista ne preostaje nego da to podrzimo...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 jun 2026, 22:32

Zigazaga je napisao/la:
05 jun 2026, 21:38
strahmeipomisliti je napisao/la:
05 jun 2026, 21:31
Zigazaga je napisao/la:

Ne volim potvrditi dok nije 100 % . Što se Roncala tiče,zadnji glas od njega je bio lično,da je ugovorio sve uslove sa Koprom. Ali uzmi to sa rezervom.
Grbić je trebao preći u Široki prvo,ali nema podobnu vjeroispovjest 🙂
Grbić je veliki talenat i u dobrom sistemu uz dobrog trenera može biti odličan igrač. On je po vokaciji klasično krilo,a u Rudaru je igrao beka. Koristi obe noge.
Kad budem siguran 100 % šta i kako,napisaću.
Moj @Ziga, ne mozes ti pitarima ugoditi kako god okrenes, niti se rodio taj koji bi to ucinio, a nece se ni roditi... :rol: :rol: :rol:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 05 jun 2026, 22:37

NajvecaRadosti je napisao/la:
05 jun 2026, 21:04
Treba nama jaci desni bek da bi ekipa i napadac dosli do izrazaja.Ne mozemo mi sa Begom igrati
Upravo to. Zato me uopšte nije obradovala vijest da on ostaje. Dok je da Renatom sasvim druga priča.

PingoFTW
Kontakt:

Post Postao/la PingoFTW » 05 jun 2026, 22:42

Jel ovo znaci da bralic nece produzit?

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 05 jun 2026, 22:53

bvsic je napisao/la:
05 jun 2026, 20:59
DoktorXabaras je napisao/la:
05 jun 2026, 20:39
bvsic je napisao/la:
05 jun 2026, 20:31

To je vec posao dobar, moraju se ostaviti neki igraci duze vrijeme
Bega je u zadnje vrijeme bio los realo, ali nije igrac od kojeg ce te glava zaboliti. Ja ne znam neku njegovu kardinalnu gresku da je imao
Ofanzivno je tanak pravo, nema tu završnicu ili taj završni pas uvjek nekako tu osnovnu/tehničku grešku napravi ali isto tako nikad nije kiksao defanzivno ili napravio neku protivniku gol šansu, što mu je realno i promarni zadatak.
Upravo to, nema kardinalnih gresaka nazad koje ce te kostati bodova
Vecina ofanzivnih pokusaja je propast izuzev par puta u sezoni kada zna odigrat covjek bi rekao Dani Alves
Onako na prvu: protiv Širokog 1:3, amaterska greška kod prvog gola, protiv Torpeda glup faul u 90. minuti, iz kojeg pada gol za produžetke.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jun 2026, 23:21

Terreasilver je napisao/la:
05 jun 2026, 21:10
Kakvi ste vi licemjeri, do prije par sati ste svi pljuvali Renata a sad vam je najbolji igrač lige.
Pa pljuvao se, ali isto tako pročitaj zašto.
Okej, osporavala se njegova igra, koja realno nije bila na nivou kao prije povrede, ali prvenstveno su svi rekli da nije veći od kluba, i ako nema interesa da produži ugovor, da može slobodno ići.
Ovako, sa smanjenom platom + željom da ostane i izbori se za svoje mjesto, apsolutno će svako takav potez podržati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Terreasilver
Kontakt:

Post Postao/la Terreasilver » 06 jun 2026, 00:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jun 2026, 23:21
Kakvi ste vi licemjeri, do prije par sati ste svi pljuvali Renata a sad vam je najbolji igrač lige.
Okej, osporavala se njegova igra, koja realno nije bila na nivou kao prije povrede, ali prvenstveno su svi rekli da nije veći od kluba, i ako nema interesa da produži ugovor, da može slobodno ići.
Ovako, sa smanjenom platom + željom da ostane i izbori se za svoje mjesto, apsolutno će svako takav potez podržati.
Zašto? Nikad nije nigdje zvanično od kluba ili nezvanično sa klupskog medijskog glasila ss.ba objavljeno da neće produžiti ugovor. Znači, rekla-kazala, mahalske price, zna moj drug druga koji zna druga od Renata i ostalo.

Momak je nepravedno klupiran i sklonjen u stranu da bi se gurali ko zna čiji igrači. Profesionalno odradio sve svoje obaveze i još će produžiti ugovor.
Želja da ostane nikada nije došla u pitanje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 jun 2026, 01:28

06 jun 2026, 00:56
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jun 2026, 23:21
Zašto? Nikad nije nigdje zvanično od kluba ili nezvanično sa klupskog medijskog glasila ss.ba objavljeno da neće produžiti ugovor. Znači, rekla-kazala, mahalske price, zna moj drug druga koji zna druga od Renata i ostalo.

Momak je nepravedno klupiran i sklonjen u stranu da bi se gurali ko zna čiji igrači. Profesionalno odradio sve svoje obaveze i još će produžiti ugovor.
Želja da ostane nikada nije došla u pitanje.
Okej, sve pet, ali mislim da je ključni dio moga posta bio kad sam napisao AKO nema interesa da produži.
Time sam i ja priče po forumima nazvao diskutabilnim.
Svakako da je svima drago što ostaje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 jun 2026, 01:47

Dajte Ordagića
ISTINA ZA VEDRANA!

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 06 jun 2026, 08:24

Fali ovom pdf-u bivsi foumas @kinosvra.

On kad prije kaze, igrac dolazi u 18.6 u 21h. On i dodje.

Ovo ostalo su lazni valteri.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 jun 2026, 09:19

Nadam se da nije istina da pokusavaju Kulasina dovesti

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 06 jun 2026, 10:43

Sta se iza brda valja… :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Tik-tak…
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 06 jun 2026, 12:16

Malo mi se i sviđa što nemamo neke velike informacije o transferima kluba. Mislim da Caraballo i Mikić sigurno dolaze, od Bugara nema ništa, barem onog štopera iz Monze.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 06 jun 2026, 12:37

Ja bi samom pored Gojkovića volio da vidim još jednog stopera 24, 25 godina, malo jačeg, pa da i neku cifru izvale za njega. Odbrana prioritet. Mujkić, Maroodza i Ristovski mi nisu nikakva sigurnost. Za rotacije samo.
Plus što bi volio napokon da vidim kakvog beka da zna centrirati loptu jbte, ne tražim puno, a ne ovako jedva do peterca ubaci ili svaki 5,6 centar šut uspješan. Jbte ispadoše Arsenijević, Mačkić i Berberović da su Carlos, Marcelo i Cafu za ove današnje. Sramota. Realno dugo nismo imali beka da čovjek može reći da je dobar.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 06 jun 2026, 12:41

Lakoste je napisao/la:
06 jun 2026, 09:19
Nadam se da nije istina da pokusavaju Kulasina dovesti
sto da ne, Kulasin desno, Menalo lijevo Carlos sredina.
fin navalni red, brz, plus mozes Kulasina koristiti i kao wingbeka ako bi se saltali sa 3 nazad. 22 mu godine gdje ga uz dobre pripreme i dvije dobre sezone mozes fino tusnuti

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Proximic i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []