Lik otkako je otišao u Tursku 1200 minuta i 2 gola evo čak i klupiran u drugoj Turskoj, nepotreban.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne daj Bože da razmislimo o tome da ostavimo jednu ekipu na okupu 4-5 godina, da ista melje sve pred sobom... Kod nas je samo daj neka odigra sezonu-dvije dobro da ga možemo tušnuti... Šta ja i ti imamo od toga što ćemo ga tušnuti? Šta ja i ti, kao navijači, imamo od svih ovih transfera u zadnje vrijeme? Daj mi rezultate, titule, kupove, evropske utakmice, boli me **** za transfere. Standardi su nam postali razočaravajuće niski.
Da se upišemo na 15000
Da je nafatat još špica, nekog gladnog, ali stabilnog u glavi brazilca (teško) uz Carlosa. Odbranu dotegnut i da se bijemo.
Da je nafatat još špica, nekog gladnog, ali stabilnog u glavi brazilca (teško) uz Carlosa. Odbranu dotegnut i da se bijemo.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Kakav ba Kulasin
U sistemu Borac svako izgleda ko top igrač. Čim ode vidi se da nema pojma.
U sistemu Borac svako izgleda ko top igrač. Čim ode vidi se da nema pojma.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sav raskoš talenta naših igrača se ogleda u tome da budu rezerve u nekim drugoligašima i qurcosporima
Ma zekic ce, ko da gledam opet igrati sa 3 nazad, imamo bruku nekakvih stopera i ovim famoznim wingbekovima. Samim time su nam ova krila viska, pogotovo menalo. Keru ce vratiti u napad, samo se sada biti u tandemu sa carlosom.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja ne znam u kojem svijetu brate zivis. danas kad imas igraca sa 18 ili 20god. on odigra dvije sezone na dobrom nivou i nema sanse da ga zadrzis, drugo moras ga prodati da bi klub opstao.NoProfit je napisao/la: ↑06 jun 2026, 13:00Ne daj Bože da razmislimo o tome da ostavimo jednu ekipu na okupu 4-5 godina, da ista melje sve pred sobom... Kod nas je samo daj neka odigra sezonu-dvije dobro da ga možemo tušnuti... Šta ja i ti imamo od toga što ćemo ga tušnuti? Šta ja i ti, kao navijači, imamo od svih ovih transfera u zadnje vrijeme? Daj mi rezultate, titule, kupove, evropske utakmice, boli me **** za transfere. Standardi su nam postali razočaravajuće niski.
Od cega da se klub finansira, sta mislis koliko daje Turkisch za reklamu na dresu, vjerovatno da platis dva igraca.
Mi nemamo 50k clanova koji ce platiti clanarinu 100km, nemamo 50k prodatih sezonskih ulaznica, shop ne proda 50k dresova godisnje, nemamo stadion na kojem ces imati tocionice pica i grillove gdje ce na utakmicu u prosjeku doci 15k pa da svi kupe sok, pivo, vodu, hamburger, hotdog i sl.
nema brate prihoda vjeruj mi, sve se svodi sta ce neko dati svoju lovu kroz neki notarski ugovor gdje ce cekati prvu priliku da proda iole dobrog igraca da pokupi svoje pare.
- belosevic23
- Kontakt:
Grbic u hsk, zar je mudro slovo pokupit najbolje igrace lige
15 000 stranica pitarluka!
15 milja nelosa cifra za nas
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
15000 neprospavanih noci
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ne bi Kulasina samo zato jer je igrao za Borac
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisu svi kao što smo mi!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da se i ja tuspasim na 15 milja budalastina ispisanih
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Banić
- Bralic Gojković (blindirati) -
Cimirot Telalović
- Elezi Menalo
Carlos
4-2-3-1 formacija, fale bekovi i desno krilo. Ovo bi trebala biti okosnica tima za naredne 3 sezone.
U slučaju 3-5-2 formacije
Banić
Rile Gojkovic Bralic
- Cimirot Elezi Telalović -
Carlos Menalo
Nikad poraz, samo lekcija.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Burberry46, bvsic, OzmoodPinglewood, PingoFTW, riki46 i 61 gost.