Ermedin Demirović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Coolpanda24
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la Coolpanda24 » 02 jun 2026, 21:36

slika
Lagano :kafa: Pjanketov brat po shishi :rol:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 jun 2026, 21:37

Coolpanda24 je napisao/la:
02 jun 2026, 21:36
slika
MoRe on svakako trcat kao konj :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 02 jun 2026, 21:38

DamirT je napisao/la:
02 jun 2026, 21:37
Coolpanda24 je napisao/la:
02 jun 2026, 21:36
slika
MoRe on svakako trcat kao konj :kafa:
Istina, dobra pluća ima :mrgreen:

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 06 jun 2026, 12:26

Demirović: Zvala me Njemačka i vjerovatno bih bio uspješniji kod njih, ali srce je reklo Bosna

:rol: :rol: :rol: :tokralju:
Tabakovic u 10 utakmica u reprezentaciji zabio vise golova nego ovaj za 40 utakmica
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 06 jun 2026, 13:03

Čekamo prvi loš rezultat, da se poznata ekipa vrati navijanju protiv reprezentacije, tjeranju pokeraša, radovanju povredama...Prozivanju perača guzova, tjeranju igrača iz dijaspore i već poznatom luzerskom repertoaru.
Zadnja izmjena: LeCoq, dana/u 06 jun 2026, 13:07, ukupno mijenjano 2 puta.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 jun 2026, 13:04

LeCoq je napisao/la:
06 jun 2026, 13:03
Čekamo prvi loš rezultat, da se poznata ekipa vrati navijanju protiv reprezentacije, tjeranju pokeraša, radovanju povredama...
Nemas sta cekati. Eto ih veceras odmah ako izgubimo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 06 jun 2026, 13:06

DamirT je napisao/la:
06 jun 2026, 13:04
LeCoq je napisao/la:
Čekamo prvi loš rezultat, da se poznata ekipa vrati navijanju protiv reprezentacije, tjeranju pokeraša, radovanju povredama...
Glupani ne znaju za šta služe prijateljske utakmice.

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 06 jun 2026, 13:10

MiranGlasnic je napisao/la:
06 jun 2026, 13:06
DamirT je napisao/la:
06 jun 2026, 13:04
LeCoq je napisao/la:
Glupani ne znaju za šta služe prijateljske utakmice.
Znaju oni za šta služe prijateljeke, nego navijaju protiv reprezentacije i tu nema dileme. Radi sitnih klupskih i lokalpatriotrskih interesa

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 06 jun 2026, 13:18

Bit će senzacija ako postigne 1 gol na turniru!

Promašio penal protiv Velsa!

Protiv Italije nije ni pucooo!!!

LEVATINA

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 06 jun 2026, 15:23

Shevko je napisao/la:
06 jun 2026, 13:18
Bit će senzacija ako postigne 1 gol na turniru!

Promašio penal protiv Velsa!

Protiv Italije nije ni pucooo!!!

LEVATINA
Svakako da fale njegovi golovi, ali posao koji on radi za ekipu nijedan nas napadac ne moze to odradit ni blizu…. taj se segment preko tv:a malo vidi…

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 06 jun 2026, 16:57

Spahic98 je napisao/la:
06 jun 2026, 12:26
Demirović: Zvala me Njemačka i vjerovatno bih bio uspješniji kod njih, ali srce je reklo Bosna

Tabakovic u 10 utakmica u reprezentaciji zabio vise golova nego ovaj za 40 utakmica
Demirovic je u tih 40 utakmica pretrcao vise nego komplet tim sarajeva za citavu sezonu.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 06 jun 2026, 17:12

Demirović je možda jedini od naših koji su se odlučili za nas a mogu upasti u neke ozbiljnije planove za Njemačku. Undav ove sezone u 3643 minute ima 25 golova i 14 asistencija, dok Ermedin ima u 2375 minuta ima 15 golova i 4 asistencije. Jednostavno momka neće u reprezentaciji i niko ne zna zbog čega je to tako ali svakako da jedan od najbitnijih naših igrača. Neka Barbarez danas izađe sa postavom 4-2-3-1 gdje će krila igrati Alajbegović i Bajraktarević a Mahmić neka bude CAM i Ermedin sam u napadu da vidimo kako bi to moglo izgledati.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 06 jun 2026, 18:22

Da neko ne bi shvatio pogresno mora se uvijek naglasiti da ne "hejtam" Demirovica, zelim mu sve najbolje. Momak se prati od njegovog igranja u Spaniji, Francuskoj pa do Svicarske i tandema sa Ittenom.

Stvarno mu zelim sve najbolje ali u reprezentaciji se vise od njega ocekivalo bas zato sto znamo da je dobar u klubu i to da je momak bas veliki profesionalac.

On sjajno radi presing i ima velika pluca i puno trci, ali reklo bi se da je to tek treca najbitnija stvar za napadaca.
Svaka cast na trci, ali da ga ne prate ostali igraci njegov presing ne bi imao smisla. Znaci trce svi (manje ili vise nego on ali tu negdje), ali njegov primarni zadatak je postizanje golova. Da je veznjak bio bi sjajan vjerovatno i jedan od najkorisnijih.

Da banaliziramo totalno ne igramo ganje nego fudbala. Mora neko dati gol, a davanje golova je njegov prvi i najvazniji zadatak.
Barba halali sto smo sumnjali.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 jun 2026, 18:29

Spahic98 je napisao/la:
06 jun 2026, 12:26

Nemoj tako, ipak on trči. Nema veze što je napadač, a ne veznjak.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 06 jun 2026, 18:35

h1a2s3o4 je napisao/la:
06 jun 2026, 18:22
Da neko ne bi shvatio pogresno mora se uvijek naglasiti da ne "hejtam" Demirovica, zelim mu sve najbolje. Momak se prati od njegovog igranja u Spaniji, Francuskoj pa do Svicarske i tandema sa Ittenom.

Stvarno mu zelim sve najbolje ali u reprezentaciji se vise od njega ocekivalo bas zato sto znamo da je dobar u klubu i to da je momak bas veliki profesionalac.

On sjajno radi presing i ima velika pluca i puno trci, ali reklo bi se da je to tek treca najbitnija stvar za napadaca.
Svaka cast na trci, ali da ga ne prate ostali igraci njegov presing ne bi imao smisla. Znaci trce svi (manje ili vise nego on ali tu negdje), ali njegov primarni zadatak je postizanje golova. Da je veznjak bio bi sjajan vjerovatno i jedan od najkorisnijih.

Da banaliziramo totalno ne igramo ganje nego fudbala. Mora neko dati gol, a davanje golova je njegov prvi i najvazniji zadatak.
Ti ako ne vidis koliko njegov presing I trka pomazu veznom redu I defanzivi onda stvarno ne znam kako da ti otvorim oci. Ocigledno nikad nisi igrao fudbala na nekom timu. Druze kad nemas loptu, napad je prva linija odbrane. Kad protivnik gradi napad, gradi ga od pozada. Znas li ti koliki je pritisak fizicki I psihicki na odbrambenog igraca kad mu je neko za vratom bukvalno svo vrijeme. Jedan od razloga zasto ne primamo puno golova je taj sto njegova trka I presing olaksavaju veznom redu I odbrani posao za bar 30 posto.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 06 jun 2026, 18:44

Diadora je napisao/la:
06 jun 2026, 18:35
h1a2s3o4 je napisao/la:

Ti ako ne vidis koliko njegov presing I trka pomazu veznom redu I defanzivi onda stvarno ne znam kako da ti otvorim oci.
Ocigledno nikad nisi igrao fudbala na nekom timu. Druze kad nemas loptu, napad je prva linija odbrane. Kad protivnik gradi napad, gradi ga od pozada. Znas li ti koliki je pritisak fizicki I psihicki na odbrambenog igraca kad mu je neko za vratom bukvalno svo vrijeme. Jedan od razloga zasto ne primamo puno golova je taj sto njegova trka I presing olaksavaju veznom redu I odbrani posao za bar 30 posto.
Dobro je oftamolog, odmori malo. :thumbup:

Ja sam upravo u mom posto i naglasio da covjek to sjajno radi, bukvalno pohvalio ga. I to jeste bitno, niko nije ni rekao da nije bitno. Sta se palis odmah na dobronamjernu kritiku?! Je li to rodjo? :D

Samo, bas kao sto sam i napisao, on je napadac. I njegov glavni cilj je postizanje golova. Bar malo cesce nego sto to sada radi.

I opet da naglasim da je Demirovic super igrac, niko ovdje ne pise da ce zavrsiti u PL BiH za par sezona. Momak je top, ali ne ide ga u reprezentaciji.

Opet nepopularno misljenje ali za istu stvar se strasno pljuje Bazdar (nedostatak zavrsnice) iako se momak cesto nadje u prilici.

Moram nagasavati stvari bas radi takvih kao ti, ne branim Bazdara niti ih uporedjujem po doprinosima na utakmici (gdje je Demirovic puno korisniji, zato i igra jel) ali u istoj stvari su podjednako losi.

Eto, nemoj sta zamjerit. :bih:

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 06 jun 2026, 19:12

h1a2s3o4 je napisao/la:
06 jun 2026, 18:44
Diadora je napisao/la:
06 jun 2026, 18:35
h1a2s3o4 je napisao/la:

Ti ako ne vidis koliko njegov presing I trka pomazu veznom redu I defanzivi onda stvarno ne znam kako da ti otvorim oci.
Ocigledno nikad nisi igrao fudbala na nekom timu. Druze kad nemas loptu, napad je prva linija odbrane. Kad protivnik gradi napad, gradi ga od pozada. Znas li ti koliki je pritisak fizicki I psihicki na odbrambenog igraca kad mu je neko za vratom bukvalno svo vrijeme. Jedan od razloga zasto ne primamo puno golova je taj sto njegova trka I presing olaksavaju veznom redu I odbrani posao za bar 30 posto.
Dobro je oftamolog, odmori malo. :thumbup:

Ja sam upravo u mom posto i naglasio da covjek to sjajno radi, bukvalno pohvalio ga. I to jeste bitno, niko nije ni rekao da nije bitno. Sta se palis odmah na dobronamjernu kritiku?! Je li to rodjo? :D

Samo, bas kao sto sam i napisao, on je napadac. I njegov glavni cilj je postizanje golova. Bar malo cesce nego sto to sada radi.

I opet da naglasim da je Demirovic super igrac, niko ovdje ne pise da ce zavrsiti u PL BiH za par sezona. Momak je top, ali ne ide ga u reprezentaciji.

Opet nepopularno misljenje ali za istu stvar se strasno pljuje Bazdar (nedostatak zavrsnice) iako se momak cesto nadje u prilici.

Moram nagasavati stvari bas radi takvih kao ti, ne branim Bazdara niti ih uporedjujem po doprinosima na utakmici (gdje je Demirovic puno korisniji, zato i igra jel) ali u istoj stvari su podjednako losi.

Eto, nemoj sta zamjerit. :bih:
Ovdje se ne bi slozio. U nasoj repki njegov glavni zadatak je biti super aktivan na prvoj liniji odbrane u fazi odbrane, u napadu napadati prazan prostor razvlaciti i umarati odbranu a od golova sta da. Pojednostavljujete stvari oko njega i trazi mu se svaka mana.

Ubacujecse preko medija momku bubicu u glavu i stvarate nervozu. Hajka slicna kao sto je bila sa Vedom isti sablon. Zna se ko profitira cijelo vrijeme i prije od Vede i sada od Demira. I to je ok to je nasa taktika da Dzeko “odmara” to je nasa taktika najproduktivnija.

Puna podrska ratniku Demiru

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 06 jun 2026, 19:41

MostarNeretva je napisao/la:
06 jun 2026, 19:12
Ovdje se ne bi slozio. U nasoj repki njegov glavni zadatak je biti super aktivan na prvoj liniji odbrane u fazi odbrane, u napadu napadati prazan prostor razvlaciti i umarati odbranu a od golova sta da. Pojednostavljujete stvari oko njega i trazi mu se svaka mana.

Ubacujecse preko medija momku bubicu u glavu i stvarate nervozu. Hajka slicna kao sto je bila sa Vedom isti sablon. Zna se ko profitira cijelo vrijeme i prije od Vede i sada od Demira. I to je ok to je nasa taktika da Dzeko “odmara” to je nasa taktika najproduktivnija.

Puna podrska Demirovicu svakako, je li to mislis da ga ja ne podrzavam? :D

Hoces da kazes da se Demirovic podredio stilu igre reprezentacije?

Ja bih prije rekao da smo se mi podredili njemu, on da je takav tip napadaca koji sve to radi i zabija golove Dzeko bi odavno pocinjao sa klupe.
Zasto to kazem? Zato sto ko je pratio karijeru Demirovica zna da je on najcece igrao sa jos jednim napadacem i da je nekada davno diskusija bila, jos dok je on bio mlad, da li ce ikada bicu dobar u napadu ako bude igrao sam.

On je u Augsburgu cini mi se povremeno znao odigrati na raznim pozicijama. Pa cak je, ako se dobro sjecam, i on sam izjavio skoro da najbolje funkcionise sa jos jednim napadacem.

Opet, momak sjajno igra presing ali presing nije samo jedan igrac. Da ga ostali ne prate on bi se samo dzaba umarao.

To da mu je glavni zadatak da bude "super" aktivan u prvoj liniji odbrane ne znam bas sta mislis pod tim? Pa svaki napadac mora igrati presing i znati se kretati kada se branis (usmjeravati protivnika). Glavni cilj napadaca je uvijek davanje golova, tako najvise koristi ekipi. Mislim da je to bar aksiom.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 06 jun 2026, 20:06

h1a2s3o4 je napisao/la:
06 jun 2026, 19:41

Ja bih prije rekao da smo se mi podredili njemu, on da je takav tip napadaca koji sve to radi i zabija golove Dzeko bi odavno pocinjao sa klupe.
Zasto to kazem? Zato sto ko je pratio karijeru Demirovica zna da je on najcece igrao sa jos jednim napadacem i da je nekada davno diskusija bila, jos dok je on bio mlad, da li ce ikada bicu dobar u napadu ako bude igrao sam.

On je u Augsburgu cini mi se povremeno znao odigrati na raznim pozicijama. Pa cak je, ako se dobro sjecam, i on sam izjavio skoro da najbolje funkcionise sa jos jednim napadacem.

Opet, momak sjajno igra presing ali presing nije samo jedan igrac. Da ga ostali ne prate on bi se samo dzaba umarao.

To da mu je glavni zadatak da bude "super" aktivan u prvoj liniji odbrane ne znam bas sta mislis pod tim? Pa svaki napadac mora igrati presing i znati se kretati kada se branis (usmjeravati protivnika). Glavni cilj napadaca je uvijek davanje golova, tako najvise koristi ekipi. Mislim da je to bar aksiom.
Istina. On je augsburgu igrao cak i poziciju "desetke" iza napadaca, naravno sa drugim obavezama. Nije puno ucestvovao u igri s loptom ali je tad i odigrao onu sjajnu sezonu koja ga prodala u stuttgart
naprijed rejal

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 06 jun 2026, 20:42

Sveti je napisao/la:
06 jun 2026, 20:06
h1a2s3o4 je napisao/la:
06 jun 2026, 19:41

Istina. On je augsburgu igrao cak i poziciju "desetke" iza napadaca, naravno sa drugim obavezama. Nije puno ucestvovao u igri s loptom ali je tad i odigrao onu sjajnu sezonu koja ga prodala u stuttgart
:thumbup:
Da, bas na to sam mislio. Nadamo se da ce ga konacno krenuti i da ce mu se sve vratiti na SP. Sto bi rekao Fedja Dudic negdje nam se mora vratiti. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Brix, dena24, ebi46, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921, ledesma, Sensei, Wolffire i 79 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []