FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Postalo je već iritantno čitati ove bezpotrebne svađe i pojedine gluposti koje pišu isto tako određeni pojedinci.
Svi možemo glumiti eksperte al hajmo pustit ljude da rade pa da im sudimo po rezultatima.
Evo vrapići udareni sa transfer embargom ne mogu dovesti nikog godinu dana.
Da bi mi napravili iskorak mora se kvalitetno raditi i ne treba žuriti i praviti panične transfere.
Marić neka radi i nek napravi listu igrača koje želi dovesti, pa kojeg dovede dovede.
Na kraju kad imaš SD njemu se sudi za kvalitet igrača a treneru na rezultat.
Nek rade u miru pa će mo vidjeti gdje stojimo.
Ovo za jug je nažalost tako kako jest, koje sad tu kriv ko nije je već kasno i šta je sad bitno jeste da se riješi ta kanalizacija i da se jug završi.
Svi smo mi nestrpljivi i gladni rezultata ali moramo sebi priznati da je ovo naša realnost i da smo sami sebi krvi.
Nek nam sa Božijom pomoći naredna sezona bude bolja od prošle.
Svi možemo glumiti eksperte al hajmo pustit ljude da rade pa da im sudimo po rezultatima.
Evo vrapići udareni sa transfer embargom ne mogu dovesti nikog godinu dana.
Da bi mi napravili iskorak mora se kvalitetno raditi i ne treba žuriti i praviti panične transfere.
Marić neka radi i nek napravi listu igrača koje želi dovesti, pa kojeg dovede dovede.
Na kraju kad imaš SD njemu se sudi za kvalitet igrača a treneru na rezultat.
Nek rade u miru pa će mo vidjeti gdje stojimo.
Ovo za jug je nažalost tako kako jest, koje sad tu kriv ko nije je već kasno i šta je sad bitno jeste da se riješi ta kanalizacija i da se jug završi.
Svi smo mi nestrpljivi i gladni rezultata ali moramo sebi priznati da je ovo naša realnost i da smo sami sebi krvi.
Nek nam sa Božijom pomoći naredna sezona bude bolja od prošle.
Savo u Partizanu. Toliko o tome i njegovom projektu u Zelji.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Daj nam Gavrane kratki osvrt o zadnjim dešavanjima u Klubu i oko Kluba. Daj nam neko svoje kritičko ali i ekspertno mišljenje, šta bi po tvom bogatom iskustvu trebalo uraditi da Klub krene boljim putem.
Ima li tog trenera i tih dogovorenih igraca???
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Vec promasena sezona u najavi. Toliko neozbiljno, odnos prema navijacima 0..
Sta se desava?
Nemamo sefa strucnog staba..
Nemamo napadaca, desnog beka, prvog golmana, krila..
Sta se desava?
Nemamo sefa strucnog staba..
Nemamo napadaca, desnog beka, prvog golmana, krila..
Jel čekamo kraj svjetskog da pokupimo igrače ili ćemo onako u hodu do novembra skupljati igrače?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ne sikiraj se matori,bit ce ti sincina udarna igla famosa.
Brko iz druge galaksije!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ti drug mislis da mi nesto lose zelimo Muharemu, al cinjenica da se nije uspio nametnut trojici trenera, i svaki put kazes trener kriv. Znamo i mi a i ti da nije do trenera, ja bi najvise volio da on dadne 20 golova sljedece sezone al mora se radit i davat 100% od sebe na treninzima a ne gleda kako svaki dan spicit na bulevar
Kud zuris?Pripreme nece ni za 15 dana jos.Ako nema objava,neznaci da nema dogovoreni igraca.Vidit ces kad krenu potpisi.
Brko iz druge galaksije!
Frajer prica o nekom nametanju,igranju,kako ce prekucat,cojk se nije nametno kod trojice,prica kako racunaju na njega nije odigroFerroviere1987 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 16:51Ti drug mislis da mi nesto lose zelimo Muharemu, al cinjenica da se nije uspio nametnut trojici trenera, i svaki put kazes trener kriv. Znamo i mi a i ti da nije do trenera, ja bi najvise volio da on dadne 20 golova sljedece sezone al mora se radit i davat 100% od sebe na treninzima a ne gleda kako svaki dan spicit na bulevar![]()
70 minuta spacno.Frajer je teski boli kuurac.Ako je njem u interesu da naplacuje ugovor,da neigra,sa 23 godine,onda mi nemamo sta pricat o njem.
Brko iz druge galaksije!
Ako je Prelec novi trener, u kanalu smo i to dubokom. Borba za opstanak ponovo
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Haj sto moramo dovesti igraca, al sto ih imamo za raskinut masala. Za to ti treba dva mjeseca minimum.
Sta nam rade uposlenici u klubu jesi slobodni ili igraju plejke, jedu Burek? Vikendom ne rade na forumu, težak je to kruh, poso bas opasan
Sta nam rade uposlenici u klubu jesi slobodni ili igraju plejke, jedu Burek? Vikendom ne rade na forumu, težak je to kruh, poso bas opasan
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Odze Saburas.Bice igraca stanite ba ne zemo sve preko noci.Golman bek krilo i napadac su vec dosli samo se ceka najava.Lakapo.Sve cemo iznenadit.
- svrakino1921
- Kontakt:
Disciplinska komisija N/FS BiH kaznila klubove WWin lige, najgore prošao Zrinjski
06.06.2026.
Sezona u domaćem prvenstvu nedavno je završena, ali je Disciplinska komisija N/FS BiH tek sada izrekla kazne za navijačke ispade iz završnice prvenstva, koje će pojedine klubove skupo koštati
Za posljednja dešavanja iz finiša sezone kasa N/FS BiH bit će punija za čak 165.000 KM! Najgore od svih klubova prošao je Zrinjski, koji je kažnjen ukupno sa 47.000 KM, a onda slijede Sarajevo sa 33.500 KM, Velež 27.500 KM, Borac 26.500 KM, Željezničar 12.000 KM, Rudar 9.000 KM, Posušje 5.000 KM i Široki Brijeg sa 4.500 KM.
06.06.2026.
Sezona u domaćem prvenstvu nedavno je završena, ali je Disciplinska komisija N/FS BiH tek sada izrekla kazne za navijačke ispade iz završnice prvenstva, koje će pojedine klubove skupo koštati
Za posljednja dešavanja iz finiša sezone kasa N/FS BiH bit će punija za čak 165.000 KM! Najgore od svih klubova prošao je Zrinjski, koji je kažnjen ukupno sa 47.000 KM, a onda slijede Sarajevo sa 33.500 KM, Velež 27.500 KM, Borac 26.500 KM, Željezničar 12.000 KM, Rudar 9.000 KM, Posušje 5.000 KM i Široki Brijeg sa 4.500 KM.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Zna li se zbog čega je zrinjski kažnjen toliko? Zbog bacanja cvijeća u teren ili zbog nacionalizma, šovinizma, fašizma, vrijeđanja države u kojoj žive i igraju…. Jbo 47 hiljada KM dok im ne kažu još samo jednom pa ćete igrati 10 utakmica pred praznim tribinama.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 20:11Disciplinska komisija N/FS BiH kaznila klubove WWin lige, najgore prošao Zrinjski
06.06.2026.
Mozda kad nemamo ocekivanja najbolje prodemo,mozda tako bude i sad
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Cwirek, kosuljaplava, MukiBek, Riziko i 30 gostiju.