A najbolji vam igrac u historiji kluba iz Zavidovica Ili Janje zavisi koga pitas.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Velez je dobio blokadu od fife zahvaljuci hdz vezama da bi siroki isao u europu
J**+ nam se za velez, ali cemo se boriti svim silama protiv politicara koji blokiraju i naseg Zelju
Nece nas nista zaustaviti, uskoro ide kamp sa velikim centrom za rehabilitaciju, mogu nam ga pusitit i mladez i tate hdza
J**+ nam se za velez, ali cemo se boriti svim silama protiv politicara koji blokiraju i naseg Zelju
Nece nas nista zaustaviti, uskoro ide kamp sa velikim centrom za rehabilitaciju, mogu nam ga pusitit i mladez i tate hdza
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nodi ja kako znam covjek se oglasio vezano za statut sto ne prolazi, sto klub nije demantovao i prozvao ga da laze, zaprijetio tuzbom itd?NoDi80 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 14:09Nego **** ministra i cijeli hdz
Stali ste nam na zulj i niko se nece povuci kao sto mislite, nego idemo u kontru i uskoro izlaze nove afere ugrozenih lopova
Ovo je samo pocetak price, a mi necemo stati i sav kriminal hdz ce izaci na vidjelo, a vi ce te uskoro dobiti blokadu za finansiranje zrinjskog iz drzavnog budzeta
Više limuntosa sipaj nodi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sine zataskaju ubistva, Vedrana Puljica, Lane Bijedic i koliko jos ljudi, prodju bez posljedica i kao Zeljo da ih tuzi haha
Nedavno hdzovac Zoran Galic pobjegao od Sipe i javno prozivanje ne pije vode, jer su uhljebljeni na svim bitnim pozicijama
Polahko dokazi ce se skupljati, sve ce doci na svoje i pravda ce biti zadovoljena
Nedavno hdzovac Zoran Galic pobjegao od Sipe i javno prozivanje ne pije vode, jer su uhljebljeni na svim bitnim pozicijama
Polahko dokazi ce se skupljati, sve ce doci na svoje i pravda ce biti zadovoljena
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nodi sto se klub ne oglasi, ne objavi taj statut?NoDi80 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 14:20Sine zataskaju ubistva, Vedrana Puljica, Lane Bijedic i koliko jos ljudi, prodju bez posljedica i kao Zeljo da ih tuzi haha
Meni sasvim realno i logicno izgleda njegovo objasnjenje.
Nemaju kad, prikupljaju dokaze. Oho vam se.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Kad bude vrijeme, klub ce se oglasiti
Uglavnom ne vjerujete onom Lucicu sa face tv i svi glasajte za Kovacevica
Uglavnom ne vjerujete onom Lucicu sa face tv i svi glasajte za Kovacevica
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Marokanci58
- Kontakt:
Bio si krenuo u ekonomski rat protiv ustaških proizvoda i usluga i odustao si, TU SI ME RAZOČARAO!NoDi80 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 14:20Sine zataskaju ubistva, Vedrana Puljica, Lane Bijedic i koliko jos ljudi, prodju bez posljedica i kao Zeljo da ih tuzi haha
BRATSTVO GRAČANiCA
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Haj buraz nije problem ja ti mogu na kafi objasniti istoriju grada i fudbala u tim godinama,bez ikakvog navlacenja na bilo ciju stranu.. Doduse tada i nije bilo strana izmedju vas i nas.
Posto vidim da znate dosta o dosljacima. Cudi me da ne znate ili preskacete period najvece migracije dosljaka u historiji grada. A ti recimo mozes meni uzivo objasniti kako to je.bes oceve navijacima Zelje.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 06 jun 2026, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
U rubrici "kucamo na vrata zaboravljenih asova " ,pade mi na pamet Branimir Tulić. Vajni trener i selektor 
Bavi li se taj čovjek još uvjek fudbalom i strukom ?
Bavi li se taj čovjek još uvjek fudbalom i strukom ?
Nadajmo se da se ne bavi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Kockoglavi
Nodi sto ti je klub prestao placati porezne obaveze po sporazu koji imaju. Hoce li opet blokada racuna bitiNoDi80 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 14:14Velez je dobio blokadu od fife zahvaljuci hdz vezama da bi siroki isao u europu
**** nam se za velez, ali cemo se boriti svim silama protiv politicara koji blokiraju i naseg Zelju
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Nodi koja ti je šifra? Ne mislim na forum
Muški su borovi, žene su jele
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Grbić potpisaoHercegovinaCali je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:03Viktor Grbić i Niko Vukančić,dobrodošli u Zrinjski![]()
Nemojte ga ljudi toliko, grehota vam je Boga mi. Nodi samo ti svoj posao, samo guraj, na dobrom si putu.
since 1973
Bas me cudi da nece medju divove. Jazuk.HercegovinaCali je napisao/la: ↑06 jun 2026, 15:01Grbić potpisaoHercegovinaCali je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:03Viktor Grbić i Niko Vukančić,dobrodošli u Zrinjski![]()
![]()
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nodija jedne hefte zayebo SDP pa gurno Velež umjesto Želje u Europu a naredne hefte HDZ zayebo SDP da Široki ide u Europu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Šta njih boli k za Evropu, nisu ni prvi u redu čekanja
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.