baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 02:51Mater je.bo šizofrenu, da hoće krepat večeras
Odvratni ste! Fuj !
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 02:51Mater je.bo šizofrenu, da hoće krepat večeras
Ako Bod da,mali je veliki talenat,samo morace u Evropu kao i Vedo a i Esmir,neka ga Bog samo sacuva zdravlja bice on nasa zvijezda mozda i veca od Vede koji mi je medju tri najdraza nasa reprezentativca svih vremena231983 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 17:00“Malik (Jakupovic) živi za to da jednog dana zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Razgovarao sam i sa njegovim ocem, koji razmišlja potpuno isto. Oni ne razmišljaju o drugoj opciji. Njihova najveća želja je da Malik jednog dana obuče dres Bosne i Hercegovine”, rekao je Alibašić za Sinana.
"Prema saznanjima Sport kluba, levi bek je teško povredio koleno tokom utakmice za reprezentaciju s Meksikom.rukometubih23 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 06:08I ja čitam, koljeno. Kakve je povrede imao prije ovoga?
Auuu, 18 godina i drugo kidanje prednjih križnih. Pogotovo na poziciji gdje brzina ja prebitna. Momku brz oporavak i uspješan ali jako kritično. Čitam iz CZ jako ljuti na savez sto su uopšte išli igrati tamo.DonRamiz je napisao/la: ↑07 jun 2026, 07:30"Prema saznanjima Sport kluba, levi bek je teško povredio koleno tokom utakmice za reprezentaciju s Meksikom.rukometubih23 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 06:08I ja čitam, koljeno. Kakve je povrede imao prije ovoga?
Prema još nezvaničnim informcijama stradali su ligamenti, čekaju ga operacija i duga pauza.
Avdiću je ovo druga teška povreda kolena u dosadašnjoj karijeri, pokidao je prednje ukrštene ligamente u aprilu 2024. godine."
Au ovo je bas ozbiljna situacija
Ubacio ga nezagrijanog u 70 min i odma autogol poslije da se izvadi za gresku pozrtvovan odose ligamenti..steta koljeno 2xrukometubih23 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 09:31Auuu, 18 godina i drugo kidanje prednjih križnih. Pogotovo na poziciji gdje brzina ja prebitna. Momku brz oporavak i uspješan ali jako kritično. Čitam iz CZ jako ljuti na savez sto su uopšte išli igrati tamo.DonRamiz je napisao/la: ↑07 jun 2026, 07:30"Prema saznanjima Sport kluba, levi bek je teško povredio koleno tokom utakmice za reprezentaciju s Meksikom.rukometubih23 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 06:08
I ja čitam, koljeno. Kakve je povrede imao prije ovoga?
Prema još nezvaničnim informcijama stradali su ligamenti, čekaju ga operacija i duga pauza.
Avdiću je ovo druga teška povreda kolena u dosadašnjoj karijeri, pokidao je prednje ukrštene ligamente u aprilu 2024. godine."
Au ovo je bas ozbiljna situacija
da i?Goalgetter je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:20Catovic pozvan u U19 reprezentaciju Njemacke za Europsko prvenstvo u Velsu.
Malika su trebali zovnut u goste u kamp da se upozna s ekipom. Da provede dan u mahalanju s Džekom. Poslije toga ni Tramp ga ne bi ubjedio da zaigra za Hameriku.Roki50 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 18:00Ako Bod da,mali je veliki talenat,samo morace u Evropu kao i Vedo a i Esmir,neka ga Bog samo sacuva zdravlja bice on nasa zvijezda mozda i veca od Vede koji mi je medju tri najdraza nasa reprezentativca svih vremena231983 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 17:00“Malik (Jakupovic) živi za to da jednog dana zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Razgovarao sam i sa njegovim ocem, koji razmišlja potpuno isto. Oni ne razmišljaju o drugoj opciji. Njihova najveća želja je da Malik jednog dana obuče dres Bosne i Hercegovine”, rekao je Alibašić za Sinana.
Treba Čardakliju kaparisati odmah poslije svjetskogArtVandelay je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:26Košpo-Čardaklija, kakav će to tandem biti u budućnosti ako Bog da. Tu je još i Čelik, možda tu iskoči još nekoliko njih, onaj Hadžimujović npr.
Sasvim solidna odbrana, Tarik Muharemović će tu biti još najmanje 10 godina. Nemojmo zaboraviti ni Ahmedhodžića i Hadžikadunića, ima i u njima 5-7 godina dobrog fudbala, najmanje.
Borussia M, Stuttgart, Spezia su samo neki od klubova koji su pokazali interes za Čardakliju...
Koliko ja znam on je sad na okupljajju mlade Američke rerezentacija, a i zašto bi njemu davali prednost ispred momaka koji igraju za nas u mlađim selekcijama i već igraju u odličnim klubovima poput Nišića i Ramića.Maverick je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:28Malika su trebali zovnut u goste u kamp da se upozna s ekipom. Da provede dan u mahalanju s Džekom. Poslije toga ni Tramp ga ne bi ubjedio da zaigra za Hameriku.Roki50 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 18:00Ako Bod da,mali je veliki talenat,samo morace u Evropu kao i Vedo a i Esmir,neka ga Bog samo sacuva zdravlja bice on nasa zvijezda mozda i veca od Vede koji mi je medju tri najdraza nasa reprezentativca svih vremena231983 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 17:00“Malik (Jakupovic) živi za to da jednog dana zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Razgovarao sam i sa njegovim ocem, koji razmišlja potpuno isto. Oni ne razmišljaju o drugoj opciji. Njihova najveća želja je da Malik jednog dana obuče dres Bosne i Hercegovine”, rekao je Alibašić za Sinana.
dobro I Mahmic je igrao za austriju U21 i mjesec kasnije zaigrao za nas.Catalunya1 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:04da i?Goalgetter je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:20Catovic pozvan u U19 reprezentaciju Njemacke za Europsko prvenstvo u Velsu.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, doki48, HariTz, IgmanskiVukovi, Kaunas, LeCoq, lol89, MiranGlasnic, ovisnik, Proximic, Wisey, Zabogamiloga i 46 gostiju.