Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Formula 1
Kako jak krug Kimija i Maxa, Ferrari treba da se ugasi. Koja je poenta vise..
Ja se iskreno nadam
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
Jedino mjesto gdje je Ferrari mogao neesto napraviti je uprskao Leclerc.
Antonelli zivotinja decko nije normalan, sutra samo ako ne fula start ide peta zaredom i jos vise bodova ispred Rusela i od Spanije moze poceti krstarenje i zavrsavanje trka na podijumu i titula je tu
Antonelli zivotinja decko nije normalan, sutra samo ako ne fula start ide peta zaredom i jos vise bodova ispred Rusela i od Spanije moze poceti krstarenje i zavrsavanje trka na podijumu i titula je tu
ZamaloAshburtonG je napisao/la: ↑06 jun 2026, 01:26Ja vec vidim kako Lewis uzima pole i Leclerc ih obojicu izbacuje u prvoj krivini.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bravo momcino.
Ocita dominacija, titula je tvoja.
LEC, RUS i HAM - smijesni vozaci.
LEC, RUS i HAM - smijesni vozaci.
Realno ako nastave ovako nadogradjivati bolide, moguce je da se aktivno ukljuce naredne sezone u borbu za makar jedan naslov. Sad imaju i drugog vozaca koji opravdava ulozeno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma Ferrari je digao ruke, jasno je to kad vidiš da daju 120+ miliona godišnje na dva lika koja su trenutno samo marketinški u vrhu. Jedan jednom nogom u penziji i tu je da se slika i uživa u životu nakon velike karijere, a drugi je borderline model i influencer ovih dana kojem nema ništa draže nego chokeat svaki put kad je iole neka šansa da se nešto pozitivno desi, pretežno u Monacu.
Ljudi su tu da reklamiraju brend i auta, na pobjede ni oni sami ne računaju. To čim shvate navijači Ferrarija, biće im lakše.
Ljudi su tu da reklamiraju brend i auta, na pobjede ni oni sami ne računaju. To čim shvate navijači Ferrarija, biće im lakše.
Ko je ova sto se potpisala Kimiju na ovaj trofej-gumu

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Respekt za malog kimija ali cujem komentator kaze buduci sampion realno jeste talenat ali merc ima predominantan bolid,u odnosu konkurenciju sto nista nije mogao protiv meklarena prospe sezone kao i Ferrari i merc,sa ovim bolidom bi i noris i pijastri i Max bi bili dominantnikoji ima Kimi, realno Kimi mora jos pokazati ima potencijala,ali kada bude u rangu maxa koji i sa nekonkirentnim bolidom postigne vrhunski rezultat onda se moze za Kimia reci budi veliki sampion ,ne volim maxa ali priznajem da je najbolji vozač zadnje decenije ta drskost,neke bacanje zove sile,riziku je kada treba ima moje ogromno postovanje.
Pravda za Tyson Furya
Kad mi neko kaže RB se raspada, a iskreno tu ekipu nikad ne treba otpisivati. Pored toliko odlazaka, promjena i unutrašnjih turbulencija, opet da su u vrhu i da ne ispadaju iz top 4 je znak velike ekipe. Slažem se za narednu sezonu da bi mogla biti vrlo interesantna, a ja bih iskreno volio i da ove sezone kontinuiteta radi
Velid Spaho
Velid Spaho
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mislim da je jasno da ide titula za Kimija, predominantan je. Sutra samo da prebrodi start i to je to. Russell mu je jedini pravi konkurent a on je daleko iza ostao
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lijep narativ oko super dominantnog bolida, dok Russell kurca ne može i starta šesti, iza drugog Red Bulla.
Kimi Antoneli je novi generacijski talenat, prvi poslije Maxa, prije toga Hamiltona. Toto ga je kao takvog i najavio, ali eto, ljudi su, uključujući mene, sumnjali iz nekog razloga.
Kimi Antoneli je novi generacijski talenat, prvi poslije Maxa, prije toga Hamiltona. Toto ga je kao takvog i najavio, ali eto, ljudi su, uključujući mene, sumnjali iz nekog razloga.
Hamo edukuje Lecrerca kod kuce.

Sumnjam da se išta može desiti što će Kimiju spriječiti titulu, on za razliku od Piastrija ima iza sebe Totta, a Russell me je iskreno mnogo razočarao, mislio sam da je stabilniji pod pritiskom.
Velid Spaho
Velid Spaho
-
Bundesliga
- Kontakt:
Koja je komedija ovaj Russel. Nadam se da će ga nabiti s noge na nogu iz Mercedesa, pa da završi u Williamsu. Za njih i jest.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma s obzirom da je Britanac, ruku dajem da ce uskoro zavrsiti u Mclarenu.Bundesliga je napisao/la: ↑06 jun 2026, 18:54Koja je komedija ovaj Russel. Nadam se da će ga nabiti s noge na nogu iz Mercedesa, pa da završi u Williamsu. Za njih i jest.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)