Mja, nema ništa od toga.EXCLUSIVE DETAILS | Rio Ngumoha was the secret candidate FC Bayern had been negotiating with for weeks. Bayern had reached a full verbal agreement with Ngumoha and his camp on Tuesday, 26 May. #LFC
Absolute priority as a backup to Luis Díaz alongside the pursuit of Anthony Gordon. However, the deal collapsed yesterday, Thursday, for the time being. It remains to be seen whether club-to-club agreements can be reached for Brown/Saibari.
Vincent Kompany approved the Ngumoha deal after personal talks with the 17 y/o Liverpool gem. @SkySportDE
FC Bayern München
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Karl se povrijedio i propušta svjetsko prvenstvo,mali baš nema sreće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema od lenarta nista on je u startu otpisan Valo mlad a povrede ga deru u najavi mozda novi nazalost dajsler
Pravda za Tyson Furya
Nijedan ozbiljan mediji, a nijedan Transfer Insider nije prenio zelju Olisea da predje u Real. Ja stvarno ne znam kako ovaj sportsport . ba plasira gluposti u posljednje vrijeme. Ljudi bubaju nevidjene gluposti. Ja bih sad postavio cijenu za Olisea 500mil €. Bez te ponude nema uopste rasprave.
Nabijem na **** cijelu ovu stranicu sportsport . ba
Ma druze listaju po internetu i na sta prvo nalete to kopiraju prevedu Google translate i prezentuju auditoriju ,ne amaterski zuurnalizam nego i ispod toga bez provjere informacija i njihove autentičnostiedo07 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 17:09Nijedan ozbiljan mediji, a nijedan Transfer Insider nije prenio zelju Olisea da predje u Real. Ja stvarno ne znam kako ovaj sportsport . ba plasira gluposti u posljednje vrijeme. Ljudi bubaju nevidjene gluposti. Ja bih sad postavio cijenu za Olisea 500mil €. Bez te ponude nema uopste rasprave.
Pravda za Tyson Furya
Debilni novinari pogotovo ovaj sto je postavio clanak a i jos onaj jedan hejtaju Bayern ali nebitno. Olise nije Robben, nek ide. Da je sad donio UCL pa hajd, unistili ga parizani. U Realu ce propasti, zivi bili pa vidjeli. 200 milki i gas, top posao.Jup je napisao/la: ↑06 jun 2026, 17:27Ma druze listaju po internetu i na sta prvo nalete to kopiraju prevedu Google translate i prezentuju auditoriju ,ne amaterski zuurnalizam nego i ispod toga bez provjere informacija i njihove autentičnostiedo07 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 17:09Nijedan ozbiljan mediji, a nijedan Transfer Insider nije prenio zelju Olisea da predje u Real. Ja stvarno ne znam kako ovaj sportsport . ba plasira gluposti u posljednje vrijeme. Ljudi bubaju nevidjene gluposti. Ja bih sad postavio cijenu za Olisea 500mil €. Bez te ponude nema uopste rasprave.
Uzima lik zdravo za gotovo sa X-a. I to sa MadridZone, obicna fan grupa. Lik je ocita budala.
Voli bijelo makar I uflekano
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pa današnje "novinarstvo" ti se svodi sa copy/paste članaka sa X-a od raznih kvazi insajdera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nelogično mi da se u ovom momentu igrač koji je na SP odlučuje o transferu
Prema Romanu postoji samo Perezova želja za Oliseom i to u sklopu predizbornih obećanja. Perez "nudi" Olisea, a njegov protukandidat Riquelme Haalanda. Predviđa se premoćna pobjeda Pereza, ali to što se tiče Oliseove budućnosti ne znači ništa (kao ni za budućnost Haalanda ako slučajno pobijedi Riquelme).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.