Iz Arabije realno može nastaviti dobijati pozive. Sto kažeš bolje nego baklavaspor.
Jovo Lukić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Jovo Lukić
Ma da dodje u Borac, lakse bi podnio poziv nego Tursku. Hajde da ode u neki klub iz velike trojke, ali bi vjerovatno zavrsio u nekakvom Pendiksporu, Gaziantepu i slicnim.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dijelim mišljenje sa svima vama i ja bih se usudio reći, vjerovatno i s pravom, da je Saudijska liga, čisto na račun Ronalda, Benzeme i co. gledanija i privlačnija nego Turska. Po kvaliteti je to tu negdje, ali Turska je takvo groblje fudbalera pogotovo naših da mi se povraća od te lige.
Arapska liga je tesko smece, i mislim da nema potrebe da se varamo da je suprotno
naprijed rejal
Slazem se, ali po meni je Turska jednako smece. Govorim cisto o nekoj marketabilnosti, cisto na racun Ronalda. Arapi zestoko guraju svoj lobi da postanu relevantni u fudbalskom svijetu.
Ma naravno. U turskoj eventualno velika trojka se treba izdvojiti od ostatka lige ali generalno, da, turska liga je jednako smece.
Arapsku ligu mrzim jer su sve ono sto je pogresno u danasnjem svijetu, ne samo u fudbalu. Kozoyebi misle da bacanjem milijardi eura mogu da postanu relevantni u fudbalu, a vidimo kako su slicni projekti prosli u kini i rusiji
naprijed rejal
Slažem se 100%, nažalost mislim da im uspijeva, čisto jer su spremni i sposobni neiscrpan bunar novca da bacaju a i sama korumpirana čelna lica FIFE prevođena onim gnjusom Infantinom (koji btw živi u Katru i tamo mu djeca idu u školu) su tako gladna para da bi i mater vlastitu prodali, a naftaške pare im očigledno gode, Saudijci su tako SP 2034 sebi osigurali. Sreća pa su fudbalski fanovi i dalje nezainteresirani, ali lobi im postaje premoćan. Ne samo Saudijci već cijeli taj region, gdje god se okreneš ili Emirates, Qatar Airways, eno EA Sports nedavno kompletno kupljen od strane Saudi Public Investment Fund. Pohlepa rađa pohlepu, a ljudi s vrha će zbog te pohlepe dozvoljavat ovima da sebi kupe status renomiranih fudbalskih nacija a stadione im grade de facto robovi iz sjeverne Afrike i južne Azije. Divni sportswashing.Sveti je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:55Ma naravno. U turskoj eventualno velika trojka se treba izdvojiti od ostatka lige ali generalno, da, turska liga je jednako smece.
Arapsku ligu mrzim jer su sve ono sto je pogresno u danasnjem svijetu, ne samo u fudbalu. Kozoyebi misle da bacanjem milijardi eura mogu da postanu relevantni u fudbalu, a vidimo kako su slicni projekti prosli u kini i rusiji
Al idemo već off-topic, Jovi je realno isti par cipela, meni je Turska smučena do kraja života, a njemu je Saudijska liga vjerovatno financijski bolja i eto, može tu imat priliku da nekad se pohvali da je igrao protiv Ronalda. Ja se doduše i dalje nadam da se nakon SP nekako izrodi neka lijepa ponuda iz Europe koju će uzet.
Ako ce on sa 27 g ici u Saudijsku aqrabiju nema sta trazit u rep. Znamo svi ko ode tamo da nije u tqkmicarskoj formi i da je to samo zbog para ,a nama trebaju igraci koji ce moci nositi igru mi iovako slepamo previse kluparosa i igraca iz slabe forme
De polahko aman ba.
Ako sta odigra na prvenstvu, jos ako to bude dobro, svasta moze biti. Mozda legne i kakav Sassuolo, Šalke...
Ako sta odigra na prvenstvu, jos ako to bude dobro, svasta moze biti. Mozda legne i kakav Sassuolo, Šalke...
ovaj menadzer bespotrebno je izasao sa klubövima ,a najbolji strijelac Rumunske lige i tek 27 pa Cimirot je otisao u Arabiju sa nwkih +30 iz Belgije al ne sa 27
Ali je Cimirot prije Arabije igrao ozbiljan fudbal u Grčkoj i Belgiji.
Realno treba shvatiti i Lukic ako se odluci da krene za parama.
Kako nema sta trazit u reprezentaciji? Kad mogu englezi brazilci portugalci vodit na SP igrace iz saudije, sto smo to mi nesto bolji. Ako je neka ozbiljna lova u pitanju, nema sta razmisljati, nek ide tamo. 27 mu je godina i nek unovci ovu dobru formu.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Joao Felix s 25 otisao u Arabiju, a prije toga vec zaradio milione u Europi.
Razumljiv potez Lukica ako ode tamo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
rossonero85
- Kontakt:
Jovin je zadatak da iskoristi minute koje su bile rezervisane za Tabaka, osim ako se Haris potpuno ne oporavi. Očekujem 20-ak minuta po utakmici, pogotovo ako budemo ganjali rezultat.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Englezi zvali Ivana Toneya, igrača koji nije ni ostavio neki dubok trag u reprezentaciji, dok su ostavili kući neke standardne i bitne igrače klubova Premier lige. Npr. Calvert-Lewin je imao odličnu sezonu za Leeds, a nije pozvan. Myles Lewis-Skelly je igrao finale Lige prvaka, nije pozvan. Cole Palmer, Phil Foden i Trent Alexander-Arnold su u padu forme ovu sezonu, ali su mogli biti pozvani zbog nekih starijih zasluga. Nad svima njima prednost ima jedan igrač iz Saudijske Arabije, tako da sigurno nije kraj karijere ako odeš tamo. Puno bliže tome je da je to zapravo stepenica (ili dvije) više u odnosu na rumunsku ligu.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Bas tako, alternative umjesto Jove su Prevljak, Bajic itd znaci bez veze opcije
2.2 M nova cijena
dosta dobar veceras
Nije on kalibar za ovo, dva puta Kolašinac sam ide na golmana ovaj ga ne vidi
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ima problema sa tempom i tajmingom osim onog super ubacaja s lijeve strane tanko.. u pravilu gubi 50 50 duele. Al mozda je pitanje treme i nervoze