06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Ja se divim Demirovicu da moze igrati u Bundesligi
Sigurno jedan od gorih napadaca ikad u nasoj repki, statistika govori sve jos ove tekme u barazu, tekma protiv Makedonije i Paname, covje 28 godina treba biti glavni igrac a on qoli ****
Sigurno jedan od gorih napadaca ikad u nasoj repki, statistika govori sve jos ove tekme u barazu, tekma protiv Makedonije i Paname, covje 28 godina treba biti glavni igrac a on qoli ****
Nasa krila samo bezveze nabiju loptu sesanesterac i tamo Jovo treba nekako da se snadje.
Pa nemoze tako ni na terminu.
Pa nemoze tako ni na terminu.
Kazu forumasi dobri smo. Treba hin vjerovat. 
U ponedeljak letim verovatno. Kao sto sam vec obrazlozio, ceka me sve tamo, sav potreban luksuz. Istina da ce me kostati sve preko 10 tisuca € ali ne zalim za provod sa zenama, skupim vozilima te fantasticnom smestaju.
Veruj bro da imam ljude koji obavljaju posao za mene. Ja samo brojim lovu. Zato su mi tvrtke uspesne.
U ponedeljak letim verovatno. Kao sto sam vec obrazlozio, ceka me sve tamo, sav potreban luksuz. Istina da ce me kostati sve preko 10 tisuca € ali ne zalim za provod sa zenama, skupim vozilima te fantasticnom smestaju.
15 minuta nista ne znam sto be orebaci na 4 5 1 sa Mahmicem i Memicem ja bi izvadio Lukica i Tavirövica
Mi smo rupcaga i smece u veznom redu, odbrana je onda na vjetrometini i pod pritiskom stalnim.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Celik hahahhaa 

Evo Baždara..evo mašine..evo sandžackog bombardera 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Mocvara1991
- Kontakt:
De raja sta se lozite. Danas je teferic,friendly game, burek,sarma,jahnija. Sta treba da se ide 100 % i da se neko povrijedi? A i umorice se igrajuci,a treba dernek nastaviti poslije tekme. Paprikas samo sto nije gotov.
Tabakovic je Ronaldo Nazario za Demirovica.
Druze jel to moždani
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gdje je onaj dedo sto me ubjedjivao da imamo jaci napad od Hrvatske 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jel realno da Mahmica nije stavio?
Ako ima preko 55 incha u sobi ne cudi me
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Demirovic zadnja 2 mjeseca medju 3 najbolja igraca u Stuttgartu a za repku izgleda ko da si ubacio Sulju Krpica.Edincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 22:25Ja se divim Demirovicu da moze igrati u Bundesligi
15.10.2013.
Nemoj vrijedjati Sulju Kilera.Kaunas je napisao/la: ↑06 jun 2026, 22:28Demirovic zadnja 2 mjeseca medju 3 najbolja igraca u Stuttgartu a za repku izgleda ko da si ubacio Sulju Krpica.Edincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 22:25Ja se divim Demirovicu da moze igrati u Bundesligi
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Kako Demirovic pogledom isprati pas u 16metara. Kakva zuta krampa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jel Barba istrosio zamjene?
Nerealno kako nam lako dodju u 16 metara.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
Meni je najjače kad je poredio Demirovića i Ibiševića, Ermedin igra Ligu prvaka kaže
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: 231983, atomac123, DzaniMehmet, Edincapitano, Kajkutenjoyer, Nakata, napapijri1987, prisonbreak i 47 gostiju.