06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
i treba da ispadnemo onda kad imamo rwtarde od navijaca
- NerminFatic
- Kontakt:
Hoce li iko Barbu pitati zasto nema povjerenja u Mahmica a najavili ga ozbiljno! Tri minute je bezze.
Tanko Esmir i Tahirovic
Poceo bih prije sa Memicem i jednim napadačem
Poceo bih prije sa Memicem i jednim napadačem
4-IN-A-ROW
E sada hajde budi realan...kaži loše pljuvač,kažeš da je ok lažeš sam sebe.Realno ove 2 zadnje su nam kazale da bez,Džeke,Tabaka,Šunjića smo realno loši.Ako nije bogohuljenje smijem li reći da je Kolašinac bio opasniji za nas nego korisniji...jbg.godine,povrede.Ovo je ono što će se igrati plus Džeko i bojim se da bi onaj matematičar mogao biti u pravu...želja,volja,htijenje sve OK..međutim ima tu puno,puno toga što ne valja..ovo što smo gledali realno nije za SP...
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 06 jun 2026, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Katastrofa. Ovo potvrdjuje da smo se slucajno plasirali. Isti **** problem ko i u svakoj utakmici. Igraci se kriju iza protivnika, nema nikakvih opcija za kreiranje napada. Samo forsiraju krila. Tahirovic i Demirovic su igraci manje.
Mahmicu samo 3 minute? wtf
Mahmicu samo 3 minute? wtf
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Jedini cilj je primiti manje od 10 golova u ove tri utakmice koje ce odigrati na sp
Oci krvare od ovog. Ne znam samo koliko puta je prosla lopta izmedju Muharemovica i Kolasinca. Kanada i Svicarska ce to znati iskoristiti. Kolasinac nazalost vise ne moze igrati kao bek i pokazace se greska sto nije poveo Karica.
Nadam se da ce Sunjic biti spremam, nazalost od ovih dostupnih niko ne moze trkacki parirati njemu. Uz njega bih upario Basica kao najmanje loseg od losih rjesenja.
Nadam se da ce Sunjic biti spremam, nazalost od ovih dostupnih niko ne moze trkacki parirati njemu. Uz njega bih upario Basica kao najmanje loseg od losih rjesenja.
Ma rastjerati sve, kod nas nema sredine
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Iskreno, bio sam optimisticniji pred SP prije ovog meca. Meni se cini da ce protiv Kanade biti jos teze
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne do Bog da smo Španija i da odigramo 1-1 s Irakom kući u prijateljskoj, srušili bi državu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gledajuci ove dvije utakmice ja cu se pripremit na najgore , a ako drmnemo nekog na prvenstvu ,to i dobroCeltic je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:04Postali smo gori nego komšije srbi, od prosječnih igrača pravimo neke ultra-mega zvijezde, tolika euforija dvije akcije normalne nismo sastavili u dvije hebene prijateljske utakmice, gdje trebaš nešto pokušati, isprobati pred svjetsko prvenstvo a ovdje stručnjaci več prave neke kalkulacije da li nam je lakše sa prve ili druge pozicije dalje kroz grupu. Biću sretan ako uzmemo bod na kraju.
Bojim se da je Kolasinac zavrsio sa ozbiljnim fudbalom. Ne moze sacuvati nikoga nazad, ne moze probiti nikoga naprijed... Strasan problem se nazire na lijevom beku !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
zali Boze potrosenog vremena na ova 2 teferica od tekmi:-)
pa jedan Demir, koji grize ko konjj, ovdje nije htio khurcem da mrdne i tako vecina ostalih igraca.
nista ovo ne znaci i sve ce to biti drugacije za 6 dana, ali nekako sam ubijedjen da ce ova ekipa lakse odigrati 2 nerijesena u prva dva kola, nego dobiti qatar:-)
pa jedan Demir, koji grize ko konjj, ovdje nije htio khurcem da mrdne i tako vecina ostalih igraca.
nista ovo ne znaci i sve ce to biti drugacije za 6 dana, ali nekako sam ubijedjen da ce ova ekipa lakse odigrati 2 nerijesena u prva dva kola, nego dobiti qatar:-)
-
signalidunapark
- Kontakt:
Pa odigrala je i Španija X, Francuska izgubila svoju, moćna Švica 1:1 protiv Australije...PeppermintSA je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:04Samo mi koristimo taj šuplji alibi. I Belgija je danas odigrala “klasičnu prijateljsku” pa zabila 5 komada i promašila još 9 zicera.
Histerija na sve strane zbog prijateljske.
Pa isti bi komentari bili nakon Italije ko i veceras da je Donaruma skinuo 2 penala 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ovo su vec dvije zaredom lose utakmice, ne jedna.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:06Ne do Bog da smo Španija i da odigramo 1-1 s Irakom kući u prijateljskoj, srušili bi državu
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nasu igru odredjuje iskljucivo rezultat, tacnije rezultatski zaostatak, ovdje selektor nema uloge.
Svi igraju dobro da bi krajnji rezultat bio pozitivan, a mi cekamo rezultat da bi odredili igru.
Svi igraju dobro da bi krajnji rezultat bio pozitivan, a mi cekamo rezultat da bi odredili igru.
Nekolicina vas ovdje ne zna pratiti fudbal, a pogotovo ne zna navijati za reprezentaciju. Znate samo pisati otrcane fraze stare 10, 15 ili 20 godina, koje danas ne piju vode. Pogledajte kako su odigrali Švajcarci protiv Australije, to je ekipa koju kujete u zvijezde
Da ne spominjem Španiju i Francusku jučer.
Hvala Bogu demantovani ćete biti za 7 dana.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, jasmin10, Nakata, Rio12345, zenica159 i 62 gosta.