Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
ameriko čemeriko
evo engleski autotranslate sa tvitera, amerikanci standardno ono svoje svaki musliman im terorista:
Congratulations to FIFA for awarding the World Cup to a country capable of holding a player who has never made headlines for anything other than his performances on the field—for 7 hours.
When the top scorer of Iraq, qualified for the planet's biggest sporting event, can be treated like a suspect upon arrival, it's hard not to wonder about the welcome that will be reserved for certain teams (Iran) and their supporters.
For years, every aspect of the organization in Qatar has been scrutinized, commented on, and criticized. I hope the United States will be subject to the same level of scrutiny and media coverage.
Bravo, Mr. Infantino.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ozlijedi se taman za Brazil Wesley Franca, desni bek. Vidjet ćemo stupanj ozljede
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kao sto sam rekao, ovako potentan portugal s ovom utvarom u napadu nema sanse na turniru
Imaju mozda najbolju generaciju ikad i priliku da uzmu SP,al imaju matorog Ronalda i Martineza na klupi 
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Eriksen ponovo srcani mislim, evo gledam utakmicu neko pao na travnjak a njemu skandiraju ime…..
Mada nisam 100% siguran
Mada nisam 100% siguran
Trebao je davno zavrsit karijeru nakon sto je prosli put pao na Evropskom ili na Svjetskom zaboravio sam, rizikovao je zivot sebiDjaniTarik je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:02Eriksen ponovo srcani mislim, evo gledam utakmicu neko pao na travnjak a njemu skandiraju ime…..
Mada nisam 100% siguran
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Mene zanima kako on moze proci one zdravstene testove prije potpisanja kontraktafukara87 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:06Trebao je davno zavrsit karijeru nakon sto je prosli put na Evropskom ili na Svjetskom zaboravio sam, rizikovao je zivot sebiDjaniTarik je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:02Eriksen ponovo srcani mislim, evo gledam utakmicu neko pao na travnjak a njemu skandiraju ime…..
Mada nisam 100% siguran
Prvi put mi ga je bilo žao, sad nije sekunde.DjaniTarik je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:02Eriksen ponovo srcani mislim, evo gledam utakmicu neko pao na travnjak a njemu skandiraju ime…..
Mada nisam 100% siguran
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo izaziva djavola bezveze...
Mislim da mu je ovo i kraj karijere.
Mislim da mu je ovo i kraj karijere.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ustao je i zajedno sa suprugom odšetao van terena. Nadam se da je svjestan koliko je ovo opasno i da će završiti karijeru
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovaj put se uhvatio za prsa kao da ga je neko upucao, moguce da je nesto zakazalo sa ugradjenim aparatom
Don't believe the hype.
Vjerovatno je usao u aritmiju i aparat ga udario strujnim impulsom.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:15Ovaj put se uhvatio za prsa kao da ga je neko upucao, moguce da je nesto zakazalo sa ugradjenim aparatom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Djeluje kao logicno objasnjenjeStevieG8 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:16Vjerovatno je usao u aritmiju i aparat ga udario strujnim impulsom.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:15Ovaj put se uhvatio za prsa kao da ga je neko upucao, moguce da je nesto zakazalo sa ugradjenim aparatom
Uglavnom sigurniji je on sa tim aparatom nego bilo ko od nas, registruje bilo kakav nepravilan rad srca i vraca ga u "normalu
Don't believe the hype.
Definitivno, nema sanse da bi mu dozvolili da igra fudbal na najvisem nivou da nisu sigurni u funkciju aparata. Eh sad buduci da se ponovilo a i usao je u te godine neminovno je da sad ozvanici kraj karijere. Postaje i prevelik teret za ostale na terenu a i ljude oko njega.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:20Djeluje kao logicno objasnjenjeStevieG8 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:16Vjerovatno je usao u aritmiju i aparat ga udario strujnim impulsom.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:15Ovaj put se uhvatio za prsa kao da ga je neko upucao, moguce da je nesto zakazalo sa ugradjenim aparatom
Uglavnom sigurniji je on sa tim aparatom nego bilo ko od nas, registruje bilo kakav nepravilan rad srca
Bez obzira na sve malo ko bi se i poslije prvog puta usudio da stane na teren, svaka cast na hrabrosti ili ludosti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
počelo je
- Wilshere10
- Kontakt:
Ova danska budala opasno priziva Azraila. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Losa promjena s obzirom da se igraju samo 3 meca bez revansa. Koja je onda poenta h2h za jedan mec...Important thing to remember.
For the first time since 2006, FIFA will use HEAD-TO-HEAD points as the first tie-breaker for group placement at the World Cup!
Unlike World Cups in 2010, 2014, 2018, 2022; GOAL DIFFERENCE comes into play only if H2H pts are equal!
Naturally, goal difference will be the first tie-breaker for ranking of 3rd-placed teams.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je