06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Ok rezultat na kraju. Vidjelo se u ovoj utakmici dosta toga i dobrog i loseg.. Memic vise pokazao od Bajraktarevica. Alajbegovic, Dedic, Muharemovic i Vasilj najbolji protiv Paname. Zacudilo me sto Mahmic nije igrao vise, protiv Makedonoje nas najbolji igrac ubjedljivo..vjerovatno selektor ima neke svoje zamisli. Kako god, dobro se spremiti protiv Kanade i uciniti sve da ostanemo neporazeni aBd.
Na kraju treba pohvaliti nase navijace, bili su za 10! Svaka cast.
Na kraju treba pohvaliti nase navijace, bili su za 10! Svaka cast.
Na osnovu nekoliko minuta snimka s treninga ne mozes ozbiljno procijeniti intenzitet rada. Svaki trening ima razlicite faze, nekad se radi laganije, nekad jace.
Bosna nema luksuz da bira izmedju 50 igraca iz Premiershipa, Bundeslige i La Lige. Mi uglavnom imamo ono sto imamo i od toga pokusavamo napraviti reprezentaciju.
Da je uspjeh samo do intenziteta treninga, onda bi pola reprezentacija svijeta bilo prvak.
Kad se pobjedjuje, nasi igraci su za Barcelonu i Bayern. Kad se remizira, ne valjaju ni za Premijer ligu BiH. Kod nas se misljenje o reprezentaciji promijeni svakih 90 minuta.
Bosna nema luksuz da bira izmedju 50 igraca iz Premiershipa, Bundeslige i La Lige. Mi uglavnom imamo ono sto imamo i od toga pokusavamo napraviti reprezentaciju.
Da je uspjeh samo do intenziteta treninga, onda bi pola reprezentacija svijeta bilo prvak.
Kad se pobjedjuje, nasi igraci su za Barcelonu i Bayern. Kad se remizira, ne valjaju ni za Premijer ligu BiH. Kod nas se misljenje o reprezentaciji promijeni svakih 90 minuta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
slazem se, umjesto njega bih zvao Sarica:-)
Steta ove atmosfere! Bas mi zao
DEBILCINE!
DEBILCINE!
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 06 jun 2026, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Nije bilo VAR-a, a sudijski trio je bio smijesam, vjerujem da je bilo tu i ofsajda u par navrata, ali da onako ti se provlace iza ledja protivnici ne smijes dozvoliti cak ni u prijateljskoj utakmici. I ne ucis iz gresaka, ne ispravljas ih u toku utakmice, na isto fazon te ljudi uzimaju, bas su bili opusteni i nezainteresovani nasi igraci i vjerujem da ce se sve to vratiti na svoje u narednim utakmicama. Mora, jer smo vidjeli da mozemo igrati ozbiljan i moderan fudbal.
Mene malo brine i cinjenica da ne psotizemo puno golova, iako stvaramo gol sanse.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Sve si rekao,znaci ti bi prije poraz,ali da vidis nešto,nego remi ili pobjedu a da ne uradimo puno toga?napapijri1987 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:31Da ali ta Spanija tempira forma za tekme nakon grupe. Normalno je da oni ne ocekuju da im ekipa bude na 100% u grupama. Njima je ok gledati sada nove kombinacije,pokusaje novih formacija i slicno.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:26Realno osim Katica,Dedica i Vasilja svi su loši bili međutim ovde se spominje samo par igrača.
Ali ovo je prijateljska,pa jedna Španija odigra sa velikim IRAKOM 1-1.
Sto neko kaze u nas bi se država srušila da smo Španija.
I svim momcima sta god da urade od mene je halal,ja sam samim plasmanom zadovoljan,ovo ostalo je sve veliki veliki bonus.
Slažem se da bi bilo ljepše da smo obe ove utakmice pobijedili,međutim nismo i neka nismo samo zato da se vidi sa kakvom bagrom dijelimo državu.Mrš!
Nije problem u rezultatu. Ja rijeci ne bih rekao da smo izgubili 5-0 ali vidjeli neku igru,nesto novo.
Mi covjece ne treniramo,mlaki smo kako na treninzima tako i na tekmi.
Ali shvatam ja da ti to ne razumijes. Ti ces ovo braniti i kada se vratimo kuci sa sp sa rezultatom 0-0-3 i gol razlikom 0-10.
A naravno da cu braniti,sta trebam da im jeb.em staru?
Momci dosli iz drugih država da igraju kada smo bili u najvećem sranju,i to iz reprezentacija gdje bi sigurno imali mjesto.
Odvedu nas na SP gdje se malo ko nadao i da im psujem?
Nemam ja obraza da to uradim,a onaj ko bi to uradio mislim da se mora malo preispitati.
Bravo za nase Amerikance 
Nije bilo VAR-a, a sudijski trio je bio smijesam, vjerujem da je bilo tu i ofsajda u par navrata, ali da onako ti se provlace iza ledja protivnici ne smijes dozvoliti cak ni u prijateljskoj utakmici. I ne ucis iz gresaka, ne ispravljas ih u toku utakmice, na isto fazon te ljudi uzimaju, bas su bili opusteni i nezainteresovani nasi igraci i vjerujem da ce se sve to vratiti na svoje u narednim utakmicama. Mora, jer smo vidjeli da mozemo igrati ozbiljan i moderan fudbal.Beduin je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:34Nije bilo VAR-a, a sudijski trio je bio smijesam, vjerujem da je bilo tu i ofsajda u par navrata, ali da onako ti se provlace iza ledja protivnici ne smijes dozvoliti cak ni u prijateljskoj utakmici. I ne ucis iz gresaka, ne ispravljas ih u toku utakmice, na isto fazon te ljudi uzimaju, bas su bili opusteni i nezainteresovani nasi igraci i vjerujem da ce se sve to vratiti na svoje u narednim utakmicama. Mora, jer smo vidjeli da mozemo igrati ozbiljan i moderan fudbal.
Mene malo brine i cinjenica da ne psotizemo puno golova, iako stvaramo gol sanse.
Imal gdje xG od ove utakmiceBeduin je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:34Nije bilo VAR-a, a sudijski trio je bio smijesam, vjerujem da je bilo tu i ofsajda u par navrata, ali da onako ti se provlace iza ledja protivnici ne smijes dozvoliti cak ni u prijateljskoj utakmici. I ne ucis iz gresaka, ne ispravljas ih u toku utakmice, na isto fazon te ljudi uzimaju, bas su bili opusteni i nezainteresovani nasi igraci i vjerujem da ce se sve to vratiti na svoje u narednim utakmicama. Mora, jer smo vidjeli da mozemo igrati ozbiljan i moderan fudbal.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
rimljanin90
- Kontakt:
Na lijevom beku ce biti najveca kriza jer se Kolasinac vuce po terenu brzinom ranjenog puza. Memic mora da igra ne samo jer se ne glupira kao Esmir nego i igra odbranu pa moze da cuva i Kolasinca ako zatreba od osmog minuta kad se Sejo umori.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa gdje ti je tu Katic? Momak pouzdaniji od Tarika bio.
Muharemovic poslao par odlicnih loptih naprijed, nazad bas tanak bio.
Sve one sanse Paname su bile preko njegove strane.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mrs u pizdu materinu, debilcino raspala.
Kera je daleko bio najbolji igrac danas, samo ga potrose u defanzivi. moramo ubaciti treci vezni da ima vise 1 na 1 .
-
rimljanin90
- Kontakt:
Dobro je pa nisi zaboravio pricati bosanski, vjerujem da dugo brises guzice na zapadu
Vasilj - Dedić, Katić , Muharemović, Kolašinac- Memić, ??? Šunjić, Alajbegović- Demirović, Džeko protiv Kanade
Glory Glory Man United
-
19vendetta87
- Kontakt:
CHR zivi u Bosni, vozi toyotu i pun je keshovine.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:42
Dobro je pa nisi zaboravio pricati bosanski, vjerujem da dugo brises guzice na zapadu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: dena24, LukavacBHF i 28 gostiju.