06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

HariTz
Kontakt:

Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la HariTz » 06 jun 2026, 23:56

Strašno kako jedna tekma (i to prijateljska čak) može pokazati mentalni sklop pojedinih.

Kakva negativa i kakav pogan mentalitet. Fuj.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 jun 2026, 23:56

Prva utakmica na drugom kontinetu, 1:1 nista strasno :bih:
Vecina je se maksimalno cuvala i njima je Kanada u glavi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 jun 2026, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 jun 2026, 23:56

rimljanin90 je napisao/la:
06 jun 2026, 23:54
Telalovic je napisao/la:
06 jun 2026, 23:49
Nikad gora reprezentacija njje igrala sp od ove nase sadasnje. :puke:
Mozda bi igra i licila na nesto da na selektor nije onaj ridjokosi magarac.
Nadam se da je sarkazam.
Ma mali je pao na glavu kao dijete. I eto vidi sad na sta lici. Uprati mu ostale komentare..
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 06 jun 2026, 23:57

RollingPaper je napisao/la:
06 jun 2026, 23:44
Nadam se da nece ovakva rezija prenosa biti na SP, kakvo je ono zumiranje uzas zivi.

Npr prijenos Njemacke i SAD je bio odlican
I ja sam to primijetio, kamermani ko da su parkinsona imali :rol:

Helem, proso je honeymoon phase nakon plasmana, pa sad raju frustrira sto smo jos uvijek dosta limitirana ekipa :mrgreen:
naprijed rejal

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 06 jun 2026, 23:59

Ja sam zadovoljan, obzirom na sastav bez sredine ovo je pristojno. Mozda malo da se i zavaraju protivnici u grupi. Gubili smo i od Slovenije npr. Sto se tice takmičarski utakmica samo onu protiv Austrije u Zenici u kojoj su Austrijanci poginuli bukvalno i onda zbog umora ili jedva dobili kipar ili izgubili 3 dana poslije od rumuna. Helem kad tu jos dodas sunjica, Memica od početka a da ne govorim dzeku i puno veći motiv naravno jos Mahmica, Tabakovića ako ne ispočetka onda na poluvremenu ili negdje do 60-te bice to sasvim druga i kao sto bi rekao Sergej dobra prica ako Bog da innshAllah. Tako da i dalje vjerujem i podrzavam ove igrace i ocekujem sasvim drugi pristup volju zelju ali i rezultat. Nije vrijeme za taj debilizam i papanluk da lijecimo svoje niske komplekse vrijedjajuci ss i nase reprezentativce kako bi uzdigli sebe i svoj ego. Kao mi bi to bolje, rinaka bi mi bolje. Samo eto ono peglanje po hotelu, trebaju se pustiti da disu i fokusiraju a navijaca svakakvih ima ne samo kod nas, kao samo kod nas neki primitivizam, evo ocigledan primjer su navijaci u njem recimo bajerna. Pa Nasi najgori su duplo kulturniji od njih, ili recimo francuzi koji su kao primjer u svijetu navodno po ponasanju demolirali kad su osvojili Lp pola pariza. Idemo jako ljiljani i zmajevi uz 100% pristup, srce na terenu i zadnji atom snage da Vas i Nas sve ako Bog da obradujete, iznenadite svijet, ispisete historiju i ucinite nas ponosnim i sretnim. Volim te Bosno i Hercegovino! :bih:
Zadnja izmjena: Halix131, dana/u 07 jun 2026, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 06 jun 2026, 23:59

Ja sam baš zabrinut na šta će ovo ličiti na zvaničnim. Nikad nekreativniji vezni red nismo imali. Memić mora biti prva postava. Sejo mi je drag ko brat rođeni al brat je nespreman za termina a ne za Sp.
Vasilj opet pokazuje nesigurnost na izlascima i brani zicere. Esmir se ugasio zadnje dvije tekme. Dediće nap najkomopletniji igrač.
Po Demiroviću se pljuje ali momak nije dobio upotrebljive lopte Od Welsa još.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 06 jun 2026, 23:59

1:1, zadovoljniji rezultatom nego igrom. Još jedna klasična prijateljska s dobrim i lošim momentima u našoj igri, na 30°C u podnevnom terminu gdje je lopta bila “spora”.
Ova dva remija ce vise natjerati na ozbiljnost naše igrače nego da smo pobijedili.

Los prijenos je pokvario ugođaj. Teško je nešto suditi kad ne vidiš teren kako treba niti kretnje igrača.

Vasilj - nadam se da cemo ga ovakvog gledati na SP! Njegove dobre partije su od krucijalne važnosti za uspjeh.

Dedić - činio se kao igrač nivo iznad svih ostalih na terenu. Napredovao najviše. Kao sto sam pisao i ranije, mora podhitno poraditi na odigravanju povratne lopte. Koliko puta i u klubu protrči po desnoj strani, udje u 16 ali povratnom ne pogodi saigrace.

Memic - nas najzahvalniji reprezentativac.

Ostali koji su igrali nisu vrijedni da ih se nešto ističe, a pogotovo ne želim pisati o onima koji su podbacili. Prijateljska je i ne treba gledati u zube. Recimo Esmir već protiv Kanade može biti jedan od najboljih.

Volio bih da smo mogli vidjeti koliko nam je puta odbrana olahko ispala a koliko su možda puta napravili ofsajd zamku koju pomoćne sudije nisu vidjele?!

Najvažnije da je prošlo bez povreda i da smo ispratili ove prijateljske utakmice. To znaci da nam ubrzo slijede one najvažnije.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 07 jun 2026, 00:00

Rio12345 je napisao/la:
06 jun 2026, 23:52
Bio je red da se malo prizemljimo, neki su nas naši već vidjeli u finalu sa engleskom ili francuskom. Ima dosta stvari gsje nam škripi od onih dubinski lopti, napada, veze pogotovo al nemamo igrače za bolje, treba biti realan. Lukić slab vcrs, po meni ni prvu utakmicu nije nesto zapazeno odigroa ne znam otkud taj hype na njega, baždar nešto malo bolji. Esmir, tahirović, isto slabi. Sa demirovicem ja ne znam sta da se radi, pa covjeku treba 10 prilika da gol. Jedini prolazni memic, dedic, alajbegovic i vasilj. Nemojte se razocarati ako i fasujemo od kanade, realno ovo je naš neki nivo, protiv walesa i italije smo dostigli svoj maksimum i imali smo sreće. Bit ce tesko i katara dobit kad nemas veznog reda koji bi napravio razliku.
I ja mislim da je ovo bas dobro da se svi spustimo na zemlju, ono poslije plasmana je sve bilo previse, igraci su se digli a i navijaci, ne valja inter, ne valja roma, ovo ono a realnost je druga. Mi mozemo dobro izgledati kad je protivnik favorit i mi se mozemo povuci i braniti, trcati i boriti se, ali kad mi moramo graditi igru a protivnik se povuce onda se tek vidi da nazalost nismo na nivou. Za mene nema smisla igrati sa dva napadaca ako dzeko i tabakovic nisu spremni, lukic i bazdar nam ne donose skoro nista, bolje pojacati vezni red sa jos jednom igracem i dati kerimu/esmiru/amaru vise prostora u ofanzivi, da su blizi golu i mogu cesto ici 1 na 1.

seha77
Kontakt:

Post Postao/la seha77 » 07 jun 2026, 00:01

ElAn10 je napisao/la:
07 jun 2026, 00:00
Rio12345 je napisao/la:
Bio je red da se malo prizemljimo, neki su nas naši već vidjeli u finalu sa engleskom ili francuskom. Ima dosta stvari gsje nam škripi od onih dubinski lopti, napada, veze pogotovo al nemamo igrače za bolje, treba biti realan. Lukić slab vcrs, po meni ni prvu utakmicu nije nesto zapazeno odigroa ne znam otkud taj hype na njega, baždar nešto malo bolji. Esmir, tahirović, isto slabi. Sa demirovicem ja ne znam sta da se radi, pa covjeku treba 10 prilika da gol. Jedini prolazni memic, dedic, alajbegovic i vasilj. Nemojte se razocarati ako i fasujemo od kanade, realno ovo je naš neki nivo, protiv walesa i italije smo dostigli svoj maksimum i imali smo sreće. Bit ce tesko i katara dobit kad nemas veznog reda koji bi napravio razliku.
I ja mislim da je ovo bas dobro da se svi spustimo na zemlju, ono poslije plasmana je sve bilo previse, igraci su se digli a i navijaci, ne valja inter, ne valja roma, ovo ono a realnost je druga. Mi mozemo dobro izgledati kad je protivnik favorit i mi se mozemo povuci i braniti, trcati i boriti se, ali kad mi moramo graditi igru a protivnik se povuce onda se tek vidi da nazalost nismo na nivou. Za mene nema smisla igrati sa dva napadaca ako dzeko i tabakovic nisu spremni, lukic i bazdar nam ne donose skoro nista, bolje pojacati vezni red sa jos jednom igracem i dati kerimu/esmiru/amaru vise prostora u ofanzivi, da su blizi golu i mogu cesto ici 1 na 1.
a panama kao nije bila favorit?

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 07 jun 2026, 00:04

sad nesta kontam, jeste vidjeli jedno pretrcavanje bekova? mislim igramo s 2 napadaca ...a ovo sto se neki vade na vrucinu, pa i panami je isto bilo preko 30 stepeni. uostalom, i prije ove tekme nisam imao neka ocekivanja

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jun 2026, 00:04

HariTz je napisao/la:
06 jun 2026, 23:56
Strašno kako jedna tekma (i to prijateljska čak) može pokazati mentalni sklop pojedinih.

Mene vise brine sto su to mahom ljudi oko nas, hrpa neostvarenih pametologa i retarda koje svakodnevno susrecemo, zrak dijelimo, pozdravljamo se, a nemas pojma s kakvim sve imbecilima covjek ima posla.
Izgleda je postratni period i ptsd nasih oceva uzeo danak na nasu omladinu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 07 jun 2026, 00:04

seha77 je napisao/la:
07 jun 2026, 00:01
ElAn10 je napisao/la:
Rio12345 je napisao/la:
Normalno da nije?

Matterhorn22
Kontakt:

Post Postao/la Matterhorn22 » 07 jun 2026, 00:04

evo engleska jedva dobi novi zeland, ova ista panama je dala 2 gola brazilu. Sve u svemu jako korisna prijateljska iz koje se moze nauciti.

AmorVincitOmnia
Kontakt:

Post Postao/la AmorVincitOmnia » 07 jun 2026, 00:05

Trenutno imamo niz od 8 utakmica bez poraza, nek se nastavi i protiv Kanade :bih:

seha77
Kontakt:

Post Postao/la seha77 » 07 jun 2026, 00:06

ElAn10 je napisao/la:
07 jun 2026, 00:04
seha77 je napisao/la:
07 jun 2026, 00:01
ElAn10 je napisao/la:

Normalno da nije?
plasman na rang listi govori sve..

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 07 jun 2026, 00:06

Matterhorn22 je napisao/la:
evo engleska jedva dobi novi zeland, ova ista panama je dala 2 gola brazilu. Sve u svemu jako korisna prijateljska iz koje se moze nauciti.
E cuj dala 2 gola Brazilu a primila 6 to nista ? :opaopa:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 jun 2026, 00:07

Zanimljivo da nam je cijela grupa danas remizirala :mrgreen:
naprijed rejal

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 07 jun 2026, 00:10

Matterhorn22 je napisao/la:
evo engleska jedva dobi novi zeland, ova ista panama je dala 2 gola brazilu.
Jest, i primila 6 :roll:

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 07 jun 2026, 00:11

Forumašima koji na avataru drže grbove Želje ili Sarajeva zabranit pristup forumu repke

Idite ljudi razglabajte o Sulejmanu Krpiću i Aldinu Turkešu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 jun 2026, 00:12

Beduin je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
06 jun 2026, 23:56

Mene vise brine sto su to mahom ljudi oko nas, hrpa neostvarenih pametologa i retarda koje svakodnevno susrecemo, zrak dijelimo, pozdravljamo se, a nemas pojma s kakvim sve imbecilima covjek ima posla.
Izgleda je postratni period i ptsd nasih oceva uzeo danak na nasu omladinu.
Sve je moguće, ali ovo više je postalo apsurdno..

Pa opet nekakvi trolove izlaze iz rupa, to pljuje, psuje, tjera van reprezentacije, vrijeđa igrače.. :puke:

Ne znam da li sam vidio 3 smislena posta koji kada kritikuju, drže se terena i onog pokazanom na istom.. šta su mane, šta treba popraviti, šta je bilo dobro, ko bi mogao to bolje odraditi i slično.. ali ne, još jedni druge vrijeđaju preko foruma.. ma fuj, yebo više forum, nema nikakvog smisla sa papcima bilo šta pokušavati.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dena24, LukavacBHF i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []