Arjan Malić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Arjan Malić
Nije uvrsten na spisak jer ocekuju Tabakovica ocitose ne mogu igraci mijenjati na spiskövima u toku grupne faze izuzev povrede na prvenstvu..U svakom slucaju fala Arjanu sto je ispostovao Barbareza
Arjanu super iskustvo i nameće se da ima siguran poziv poslije svjetskog, pametan dečko
Lijepo odgojeno dijete, i njemu će uvijek biti dobro u životu, jer je takav.
- Beduin
- Kontakt:
Nema tu sta "hvala mu sto je ispostovao Sergeja", on je reprezentativac BiH i uvrsten je na siri spisak upravo zbog oivj situacija. Njegovo je da se odazove po potrebi.
Ali je izgleda pravo fino dijete.
Ali je izgleda pravo fino dijete.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vala se ni ja ne bih bunio nešto puno da mi je Barba rekao hajd s nama al' vjerovatno nećeš igrat.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Super momak, samo da ode u neki drugi klub pa da digne malo formu, treba kako god u buducnosti biti na spisku kao rezerva za Dedica. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Samo jedno zapažanje, ubacio je Malića koji je na pretpozivu umjesto Dedića. Da se Tabak ne povrijedi i da Malića nije poveo, koga bi u ovoj situaciji stavio na Dedićevu poziciju? Karikiram: Bajrak loš, uveo Memića umjesto njega, Dedić se umorio/povrijedio, na kraju krajeva loš i on, koga ćeš umjesto na njega u takvoj situaciji?
Baš se zayebavamo sa pozicijom i lijevog i desnog beka!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa Gigovića ko i protiv VelsaCoolpanda24 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:12Samo jedno zapažanje, ubacio je Malića koji je na pretpozivu umjesto Dedića. Da se Tabak ne povrijedi i da Malića nije poveo, koga bi u ovoj situaciji stavio na Dedićevu poziciju? Karikiram: Bajrak loš, uveo Memića umjesto njega, Dedić se umorio/povrijedio, na kraju krajeva loš i on, koga ćeš umjesto na njega u takvoj situaciji?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kad sam pisao o tome 567x ovdje i kad sam govorio da nam ne treba 5 centarfora, ljudi su me ubjedjivali da treba i Lukic. Ok, neka i Lukica, ali da uskoci s rezervnog spiska ako ne moze Tabakovic. Dedic je jedini spreman bek kojeg imamo i jedina logicna opcija za poceti utakmicu u petak je on na lijevu, a Memic na desnu stranu (ako zelimo da imamo 100% spremne igrace na tako vaznim pozicijama), ali sam 99% siguran da Kolasinac starta.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:12Samo jedno zapažanje, ubacio je Malića koji je na pretpozivu umjesto Dedića. Da se Tabak ne povrijedi i da Malića nije poveo, koga bi u ovoj situaciji stavio na Dedićevu poziciju? Karikiram: Bajrak loš, uveo Memića umjesto njega, Dedić se umorio/povrijedio, na kraju krajeva loš i on, koga ćeš umjesto na njega u takvoj situaciji?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vide to svi i svi su svjesni toga na forumu osim hurema
Još jedna u nizu izrečenih laži. Nije ovo ni prva ni zadnja potvora.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:33Vide to svi i svi su svjesni toga na forumu osim hurema
Ali navikao sam, i od tebe i od jos nekih.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakva laž?
Skoro si imao konverzaciju sa par forumaša i "optužio" ih da nemaju ljudskosti jer smatraju velikom greškom činjenicu da je sš pozvao neupotrebljivog Mujakića/Baždara umjesto Karića/Gazibegovića s obzirom na to koliko smo tanki na bekovskim pozicijama i kako nam se to može obiti o glavu i nekoliko puta naglašavao kako vjeruješ forumašu @golgetter koji je gledao utakmice Sturma, te njegovo mišljenje o istima.
Ovo ne govorim u smislu da kritikujem nekog al mi u reprezentaciji imamo mahom igrace sistema, odnosno da su dobri na nacin na koji ih koriste u svojim klubovima, cim dodjemo do improvizacija i nekih novih zadataka u repki njihov kvalitet opada sto je i donekle i logicno, onda tu nastaju problemi koje svi vidimo, zato imamo npr Demirovica koji nije na nivou iz kluba jer nema iste zadatke i stil igre ekipe kao u klubu.
Nismo mi tu sad jedini samo nemamo dovoljan broj igraca sa kojim mozes improvizovat i davat im nove uloge koje ne igraju redovno
Nismo mi tu sad jedini samo nemamo dovoljan broj igraca sa kojim mozes improvizovat i davat im nove uloge koje ne igraju redovno
Krenuo sikovati igrača paname kod korner zastavice, šta je u toj glavi?
Ovo je sva sustina. Barbino majmunisanje sa pozicijima igraca nikad nije dalo rezultat, sada jos manje I on I dalje nastavlja po istom.klasik je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:46Ovo ne govorim u smislu da kritikujem nekog al mi u reprezentaciji imamo mahom igrace sistema, odnosno da su dobri na nacin na koji ih koriste u svojim klubovima, cim dodjemo do improvizacija i nekih novih zadataka u repki njihov kvalitet opada sto je i donekle i logicno, onda tu nastaju problemi koje svi vidimo, zato imamo npr Demirovica koji nije na nivou iz kluba jer nema iste zadatke i stil igre ekipe kao u klubu.
Ne mozes od mujakica I burnica nazor praviti lijevog beka kad oni to nisu niti ce ikad biti. Mujakic je ispodprosjecan, staromodan lijevi stoper u fornaciji sa trojicom pozada, a burnic osrednji zadnji vezni.
Ne mozes od malica praviti beka ni DM kad on to nije. Momak je klasicni stoper I sto ga vise saltas sa jedne pozicije na drugu vise ga limitiras I ubijas u pojam.
Na kraju, ne treba ti 5 napadaca.
Za razliku od ostalih igrača, nije registrovan za SP, pa nije imao potrebe igrati pod ručnom, a valjda u želji da se malo nametne ušao srčanije u utakmicu.
Imao je onaj dobar centaršut iz trka, mislim da Malić od prije godinu dana nije bio sposoban za ono.
Pa to sto si ti tako razumio je tvoj problem. Odmah nakon objavljivanja spiska sam rekao da smatram da se na spisku morao naći jos jedan desni bek.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:44Kakva laž?
Skoro si imao konverzaciju sa par forumaša i "optužio" ih da nemaju ljudskosti jer smatraju velikom greškom činjenicu da je sš pozvao neupotrebljivog Mujakića/Baždara umjesto Karića/Gazibegovića s obzirom na to koliko smo tanki na bekovskim pozicijama i kako nam se to može obiti o glavu i nekoliko puta naglašavao kako vjeruješ forumašu @golgetter koji je gledao utakmice Sturma, te njegovo mišljenje o istima.
Ta konverzacija je bila u vezi s Malic/Gazibegovic gdje sam nastojao argumentovati pozivanje Malica umjesto Jusufa i da tu ništa nepravedno ili kriminalno nije bilo, kako su neki smatrali.
Optužio nisam za neljudskost - to je bila zapitanost, koja istina može se protumačiti i ovako i onako.
Kao sto sam odmah nakon objavljivanja spiska rekao da je greška nepozivanje jos jednog desnog beka, pa bio to Malic ili Gazibegovic, tako i sada mislim…
Lijeva strana se i može nekako prožvakati. Desna ne može.
-
General505
- Kontakt:
Tako se igra za Bosnu i Hercegovunu!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, onajlikk, Zglavkar i 60 gostiju.