Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Benjamin Tahirović
Nepopularno misljenje: basic i tahirovic su jednako losi igraci.
Samo sto je tahirovic prije 3 godine vazio za puno veceg potencijala od basica pa se raja razocarala zato nakon svake utakmice ide hejtanje na ovoj temi.
Samo sto je tahirovic prije 3 godine vazio za puno veceg potencijala od basica pa se raja razocarala zato nakon svake utakmice ide hejtanje na ovoj temi.
Ako su Tahirovic I Bašić jednako losi, postavlja se pitanje zašto onda jedan ima mnogo veću minutazu od drugog?
- Beduin
- Kontakt:
Zato sto je selektorova zadnja, sasvim logicno.
Ocito da i Dzekino prolazi, bice prilike za neke rotacije formacije pa da igramo sa Mahmicem iza napadaca sto bi uveliko pomoglo i veznom redu. A ima i nekih potencijalnih mladica koji bi mogli zamijeniti Tahirovica, a onda i Sunjica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Wilshere10
- Kontakt:
Ma tanki smo u veznom redu, drama. Ne znam kakav je ovaj Mahmic, mozda da se proba s njim.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Mi nemamo druga posla nego da tražimo dlaku u jajetu. Niko nije loš, u repki su najbolji koje imamo. U svakom timu ima neko ko se više sviđa treneru a manje navijačima . Podrška Sergeju.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Tahirovic je los. Medjunjanin kojeg nisam volio kao igraca je Iniesta i Xavi u jednom za njega.
Ova generacija nema veznjaka kako treba. Malog Mahmica nisam gledao, malo one highlight-se. Cini se da je klasa vise u odnosu na ostale, mada to nije tesko. Svi nasi veznjaci niti znaju trcati, niti poslati pas naprijed niti se pozicionirati i braniti od ovih koji bi trebali kao da igraju u paru sa destruktivcem. Slaba pokretljivost, slaba tehnika.
Onaj Besic sto je gadjao zvakom igraca Luksemburga ako se ne varam onda bi bio najbolji pojedinac ovdje u veznom redu, pa i Celikov Zahirovic iako je bio s loptom na vi u odnosu na generaciju s kojom je igrao.
Ova generacija nema veznjaka kako treba. Malog Mahmica nisam gledao, malo one highlight-se. Cini se da je klasa vise u odnosu na ostale, mada to nije tesko. Svi nasi veznjaci niti znaju trcati, niti poslati pas naprijed niti se pozicionirati i braniti od ovih koji bi trebali kao da igraju u paru sa destruktivcem. Slaba pokretljivost, slaba tehnika.
Onaj Besic sto je gadjao zvakom igraca Luksemburga ako se ne varam onda bi bio najbolji pojedinac ovdje u veznom redu, pa i Celikov Zahirovic iako je bio s loptom na vi u odnosu na generaciju s kojom je igrao.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Besic je prije povrede bio standardan u evertonu u najjacoj ligi na svijetu, redovno bio man of the match, cuvao yaya tourea i slicne, o cemu pricamo. Medunjanin je, tehnicki, tri levela iznad sve jednog veznog igraca sto trenutno imamo. Zato mi ne mozemo ni protiv kipra biti mocni i dominantni, jednostavno nam fali vezni red.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑07 jun 2026, 12:50Tahirovic je los. Medjunjanin kojeg nisam volio kao igraca je Iniesta i Xavi u jednom za njega.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Kada sam rekao onaj Besic koji je gadjao zvakom igraca Luksemburga, imalo je za svrhu da oznaci period njegove karijere u kojem je bio samo sjena onoga sto bio prije. Medunjanin se meni nije svidjao zbog nedostatka motorike i jako slabe igre u defanzivi ali je i takav misaona imenica za ove trenutne.ElAn10 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 12:54Besic je prije povrede bio standardan u evertonu u najjacoj ligi na svijetu, redovno bio man of the match, cuvao yaya tourea i slicne, o cemu pricamo. Medunjanin je, tehnicki, tri levela iznad sve jednog veznog igraca sto trenutno imamo. Zato mi ne mozemo ni protiv kipra biti mocni i dominantni, jednostavno nam fali vezni red.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Znam razumio sam, ali ja sam ono uvez besica napisao jer je se ovde na forumu vecinom lose o njemu pise i da kao nije neki igrac bio, ali prepostavljam da su to neka djeca koja su u ta doba bila u prvom razredu skole...RacioEmocionalan je napisao/la: ↑07 jun 2026, 12:57Kada sam rekao onaj Besic koji je gadjao zvakom igraca Luksemburga, imalo je za svrhu da oznaci period njegove karijere u kojem je bio samo sjena onoga sto bio prije. Medunjanin se meni nije svidjao zbog nedostatka motorike i jako slabe igre u defanzivi ali je i takav misaona imenica za ove trenutne.ElAn10 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 12:54Besic je prije povrede bio standardan u evertonu u najjacoj ligi na svijetu, redovno bio man of the match, cuvao yaya tourea i slicne, o cemu pricamo. Medunjanin je, tehnicki, tri levela iznad sve jednog veznog igraca sto trenutno imamo. Zato mi ne mozemo ni protiv kipra biti mocni i dominantni, jednostavno nam fali vezni red.
Harisova lijevica vise vrijedi nego ovaj kompletan vezni red trenutni, realno...
Gianluca Di Marzio talijanski novinar koji glasi za kvalitetnog insajdera kada su transferi u pitanju donosi novu informaciju o Benjaminu Tahiroviću (23).
Prema izvorima ovog talijanskog novinara Celtic ulaže velike napore da dovede Tahirovića iz Brondbya.
– Celtic zaista želi Benjamina Tahirovića. Zaista im se sviđa, ali naravno ne mogu garantovati da će završiti posao s Brondbyjem i potpisati ga, rekao je Di Marzio za SpilXperten i nastavio:
– Znam da je Celtic kontaktirao Brondby kako bi zatražio potrebne informacije poput cijene Tahirovića i mogućnosti njegovog potpisivanja. Sve što mogu reći je da ga Celtic zaista želi i da ga i dalje pokušavaju dovesti.
Osim Celtica, otvoreni interes za Tahirovića prema **** izvorima, interes su pokazali još Porto i Glasgow koji su također kontaktirali Brondby.
U međuvremenu je došlo do promjene sportskog direktora danskog kluba, ali su kontakti između klubova nastavljeni, saznajemo.
Tahirović ima ugovor do 2028. godine sa Brondbyem.
Prema danskim medijima klub je do sada tražio osam miliona eura za njegov transfer
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa crni Bendzamine, što si nas pustio da živimo toliko dugo u neznanju
Znači ipak se izgovara Bendžamin, a ne Benjamin njegovo ime.
Znači ipak se izgovara Bendžamin, a ne Benjamin njegovo ime.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Samo da mi je znati kako ga menadžer uspije proguratiClutch je napisao/la: ↑09 jun 2026, 23:15Gianluca Di Marzio talijanski novinar koji glasi za kvalitetnog insajdera kada su transferi u pitanju donosi novu informaciju o Benjaminu Tahiroviću (23).
Prema izvorima ovog talijanskog novinara Celtic ulaže velike napore da dovede Tahirovića iz Brondbya.
– Celtic zaista želi Benjamina Tahirovića. Zaista im se sviđa, ali naravno ne mogu garantovati da će završiti posao s Brondbyjem i potpisati ga, rekao je Di Marzio za SpilXperten i nastavio:
– Znam da je Celtic kontaktirao Brondby kako bi zatražio potrebne informacije poput cijene Tahirovića i mogućnosti njegovog potpisivanja. Sve što mogu reći je da ga Celtic zaista želi i da ga i dalje pokušavaju dovesti.
Osim Celtica, otvoreni interes za Tahirovića prema **** izvorima, interes su pokazali još Porto i Glasgow koji su također kontaktirali Brondby.
U međuvremenu je došlo do promjene sportskog direktora danskog kluba, ali su kontakti između klubova nastavljeni, saznajemo.
Tahirović ima ugovor do 2028. godine sa Brondbyem.
Prema danskim medijima klub je do sada tražio osam miliona eura za njegov transfer
Kamo sreće da pređe u klub gdje će se računati na njega i gdje će se ustaliti u prvoj postavi, sa Celticom ima ako ništa zagarantiranu Evropu svake godine
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Lik se zove BenĐamin
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dečko fulio ime a da ne ofula pas. Kakav crni Bendžamin.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Cuj Bendzamin hahah hajde barem je Seo sad pravilno rekao
Koja klocina
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- signalidunapark
- Kontakt:
Dobro, i? U čemu je problem?
Bendzo