I Di Marco se smijao. ..Edincapitano je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:13Xhaka se smije kad vidi kakve kante mi imamo u veznom redu
06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
DobarDrum je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:17I Di Marco se smijao. ..Edincapitano je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:13Xhaka se smije kad vidi kakve kante mi imamo u veznom redu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
Glumio je mangupa pa je pod pritiskom javnosti Esmira pozvao sa rezervnog spiska i mali mu donese svjetsko. Hvala ti sine Esmire!
Sreca pa ima Bajramovica u sš koji je mozak ekipe.
Ne pozvati Muftica, Karica, u neku ruku ne popricati s Krunicem je vrh amaterizma (na izjavama nije nista rekao drugacije od gice pa je predsj saveza, od vranjesa koji je bio idol nacijee...) Ahmedhodzic je također opcija puno bolja od Mujakica
Glumio je mangupa pa je pod pritiskom javnosti Esmira pozvao sa rezervnog spiska i mali mu donese svjetsko. Hvala ti sine Esmire!
Ne pozvati Muftica, Karica, u neku ruku ne popricati s Krunicem je vrh amaterizma (na izjavama nije nista rekao drugacije od gice pa je predsj saveza, od vranjesa koji je bio idol nacijee...) Ahmedhodzic je također opcija puno bolja od Mujakica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovdje vidim dosta negativaca, samo cu reci jedno budimo sretni sto smo i kako na Svjetskom prvenstvu, trebamo bit zahvalni sto cemo uzivati u bar ove 3 tekme sto cemo odigrat i što su nam obezbijedili pozitivnu atmosferu i srecu 31.marta i sve do sad.
Vec nakon dvije tekme ove prijateljske se neki igraci stavljaju pod noge navijaca, ali to je taj nas mentalitet, gledam mnogima smeta kolo na stadionu sa onom nosnjom i kao trebali su i koridu organizovat, ponizavamo svoju tradiciju fuj bgm, dozovite se vec jednom, uzivajmo uz nasu repku ovih nekoliko dana pa sta bude. SRETNO ZMAJEVI

Vec nakon dvije tekme ove prijateljske se neki igraci stavljaju pod noge navijaca, ali to je taj nas mentalitet, gledam mnogima smeta kolo na stadionu sa onom nosnjom i kao trebali su i koridu organizovat, ponizavamo svoju tradiciju fuj bgm, dozovite se vec jednom, uzivajmo uz nasu repku ovih nekoliko dana pa sta bude. SRETNO ZMAJEVI
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 07 jun 2026, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Debilima sam domaćeg fudbala zabraniti upise.
Ljudi moji mi sa puno boljim ekipama smo ispadali iz baraza od puno gorih ekipa. Ova ekipa je puno losija od one iz 2014 koja je bila u snazi do 2020 min, pa opet nigdje nismo otisli. Sreca u slaboj smo grupi mozda i iznenadimo
Pa veci si ti kreten kad prizivas Krunica a jos gore od toga i Ahmedhodzica. Ja ne znam jel imas obraza imalo? Jbt i jedan i drugi.ledesma je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
Dok se'remo po igračima danas, vratimo se malo unazad. Recimo, u neki sedamdeseti minut utakmice protiv Italije. Kuću, njivu, vikendicu i sve što nam je babo ostavio u tom trenutku bismo dali samo za plasman. Dooobro se sjećam kako govorim jaranu u tim momentima: ma samo da se plasiramo pa makar sve tri na prvenstvu po 5:0 izgubili.
Ali, apetiti...
Mi smo već dobro preskočili očekivanja. Uživajte ljudi!
Ali, apetiti...
- Beduin
- Kontakt:
Drzi se ti uspjesnog Sarajeva, pusti nas iskrene navijace da pratimo repkui dajemo im podrsku i kad je tesko, a ne samo kad je po volji pojedinaca i kad ima rezultata.ledesma je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
Ups, mi imamo rezultate i igramo na SP, ali znalci poput tebe i dalje znaju samo za serendanje. Ma mrš svi kojima odlazak na SP nije uspjeh i vrijedno podrske ovim momcima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Navijaci Sarajeva ubjedljivo najgluplja sorta na ovom forumu. Ne mozes a da ne primjetis.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Marva kakve nema nigdje, i reprezentacija je povukla ovu šugu na sebe od utakmice na ukletom Koševu.
BRATSTVO GRAČANiCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Ostavi se ti reprezentacije, nije ovo za tebe.ledesma je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
Ovaj ističe kandidaturu za najvećeg debila foruma, ispred fanatica i Diadoreledesma je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
Glory Glory Man United
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
Treba Sergeja pitati da li razmislja o ostavci.
Moja je najveca zelja da se plasiramo na sljedeci Euro jer 1) nikada nismo bili i 2) zbog kontinuiteta, jako bitno da uvezemo dva takmicenja.
Ovaj mundijal je samo bonus, uzivajte ljudi, samo opusteno
Da mi neko sada ponudi 3 poraza na SP ali osiguran plasman na sljedeci Euro ja bih odmah prihvatio.231983 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:34Dok se'remo po igračima danas, vratimo se malo unazad. Recimo, u neki sedamdeseti minut utakmice protiv Italije. Kuću, njivu, vikendicu i sve što nam je babo ostavio u tom trenutku bismo dali samo za plasman. Dooobro se sjećam kako govorim jaranu u tim momentima: ma samo da se plasiramo pa makar sve tri na prvenstvu po 5:0 izgubili.
Ali, apetiti...
Moja je najveca zelja da se plasiramo na sljedeci Euro jer 1) nikada nismo bili i 2) zbog kontinuiteta, jako bitno da uvezemo dva takmicenja.
Ovaj mundijal je samo bonus, uzivajte ljudi, samo opusteno
Zaboravio si prijatelju da je Barbarez otišao na svjetsko, prije nego što si išta napisao. A prije toga se gubilo od Luksemburga, razvaljivao nas Luksemburg u Zenici i u Luxemburgu sa tim istim Krunićem.Daduli je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:40Ovaj ističe kandidaturu za najvećeg debila foruma, ispred fanatica i Diadoreledesma je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
Isto tako. Do jucer molili Boga da odemo na SP, a danas nam sve ispod cetvrtfinala debakl.AmorVincitOmnia je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:41Treba Sergeja pitati da li razmislja o ostavci.
Da mi neko sada ponudi 3 poraza na SP ali osiguran plasman na sljedeci Euro ja bih odmah prihvatio.231983 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:34Dok se'remo po igračima danas, vratimo se malo unazad. Recimo, u neki sedamdeseti minut utakmice protiv Italije. Kuću, njivu, vikendicu i sve što nam je babo ostavio u tom trenutku bismo dali samo za plasman. Dooobro se sjećam kako govorim jaranu u tim momentima: ma samo da se plasiramo pa makar sve tri na prvenstvu po 5:0 izgubili.
Ali, apetiti...
Ovaj mundijal je samo bonus, uzivajte ljudi, samo opusteno![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Što na moj post odgovaraš?KarlMarx je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:43Zaboravio si prijatelju da je Barbarez otišao na svjetsko, prije nego što si išta napisao. A prije toga se gubilo od Luksemburga, razvaljivao nas Luksemburg u Zenici i u Luxemburgu sa tim istim Krunićem.Daduli je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:40Ovaj ističe kandidaturu za najvećeg debila foruma, ispred fanatica i Diadoreledesma je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
Ne pozvati Muftica, Karica, u neku ruku ne popricati s Krunicem je vrh amaterizma (na izjavama nije nista rekao drugacije od gice pa je predsj saveza, od vranjesa koji je bio idol nacijee...) Ahmedhodzic je također opcija puno bolja od Mujakica![]()
Glory Glory Man United
Zašto vrijeđanje reprezentativca? Zato što je igrao u Želji? Je li moguće da te toliko "jede" lokalpatriotizam da predstavnika svoje zemlje i grba možeš tako nazivati?ledesma je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
Problem s Jurkasom? Jer je iz Borca? To nije perspektivan?
Muftić, Ahmedhodžić... za sve ove druge koje si naveo dalo bi se raspravljati ili eventualno imati neku argumentaciju, ali za ovu dvojicu, evo, ne znam.
Ono što je cilj jeste da se sačuva okosnica ekipe, da su se poveli momci koji su iznijeli ove kvalifikacije i da budu zajedno na okupu jer očigledno funkcionišu kao jedna cjelina. Za Ligu nacija već možemo očekivati neka nova lica.
Bez ikakve namjere da prozivam Sarajevo, za koje očigledno navijaš, ali nije recept uspjeha konstantna promjena igrača, trenera, tjeranje rukovodstva i očekivanje instant rezultata. Kao i sam što znaš, "ime" ne igra neku veliku ulogu, već mnoštvo drugih faktora, tako da to što je neko skuplji ili je igrao u boljim klubovima ne znači po automatizmu da odgovara trenutnoj ekipi i stilu igre.
Ako se sjecas, pojedini su pisali dabogda sve izgubili, vrijedjali sve zivo jer nije bio pozvan neki igrac Sarajeva na prvom Barbarezovom spisku. Tako da me nista od par takvih likova ne iznenadjuje.HariTz je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:50Zašto vrijeđanje reprezentativca? Zato što je igrao u Želji? Je li moguće da te toliko "jede" lokalpatriotizam da predstavnika svoje zemlje i grba možeš tako nazivati?ledesma je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Znaci kreten je otiso sa povrijeđenim hadzidebilom, sunjicem, tabakovicem, gicinim projektom jurkasom, amaterima poput mujakica, bazdara, basica, lukica, zlomislica, radeljica i treba ocekivati prolaz? Ma jok to.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Forum postao nečitljiv
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.