Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Još jednom si dokazao koliko si glup, mada ne čudi od lika kojem se život 0/24h sveo na kreaciju profila na bosanskom forumu i trollanju. Valja uskoro pravit nove profile kad ti taj i @dzanimehmet odlete opet. Možda budeš pismeniji ovaj put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Mnogo je macku govedja glavababoedindzeko09 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 17:46"bez koristan, ne vjerovatno"
bilo bi lijepo kad bi kamenjar iz lištice bar pravopis naučio prije nego napravi novi profil na forumu.
Kako li ce sutra djecu svoju uciti, grob ih yebo nepismeni. Ustvari ne pismeni
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Otpimistično je misliti da ovaj može nekoj dijete napraviti
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ti zračiš inteligencijom. Ja to cijenim.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:07Još jednom si dokazao koliko si glup, mada ne čudi od lika kojem se život 0/24h sveo na kreaciju profila na bosanskom forumu i trollanju. Valja uskoro pravit nove profile kad ti taj i @dzanimehmet odlete opet. Možda budeš pismeniji ovaj put.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ja ti bukvalno napisao sta ces napisati i ti poslusao, sta god radis u zivotu, nemoj biti politicar, jedan argument ne mozes sastaviti pa da kazes ”svaka cast, ima nesto u tome”baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:07Još jednom si dokazao koliko si glup, mada ne čudi od lika kojem se život 0/24h sveo na kreaciju profila na bosanskom forumu i trollanju. Valja uskoro pravit nove profile kad ti taj i @dzanimehmet odlete opet. Možda budeš pismeniji ovaj put.
Samo u krug ide svaka diskusija s tobom, ”Ti si glup” ”Ti si ustasa” ”Pravi nove profile” ”Nisi pismen”
Hajde sada malo vredaj, kako ti ono? Retard?
Vala i jesi kopitano. Tele jedno!Edincapitano je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:16Ja ti bukvalno napisao sta ces napisati i ti poslusao, sta god radis u zivotu, nemoj biti politicar, jedan argument ne mozes sastaviti pa da kazes ”svaka cast, ima nesto u tome”baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:07Još jednom si dokazao koliko si glup, mada ne čudi od lika kojem se život 0/24h sveo na kreaciju profila na bosanskom forumu i trollanju. Valja uskoro pravit nove profile kad ti taj i @dzanimehmet odlete opet. Možda budeš pismeniji ovaj put.![]()
Samo u krug ide svaka diskusija s tobom, ”Ti si glup” ”Ti si ustasa” ”Pravi nove profile” ”Nisi pismen”![]()
Hajde sada malo vredaj, kako ti ono? Retard?![]()
Glory Glory Man United
Ja gledam i pratim bundesligu 20+godina, zato i pisem o tome jer da nebi znao nebi pisao. Svaki napadac zabija tap inove, to je sasvim normalno, moras se prvo snaci da bi doso do te situacije da "tap inujes". Ali to nije istina, demirovic redovno (!) daje dobre golove za stuttgart, ako si navijac stuttgarta i gledas utakmice onda znas da je tako. Znam i ja da je njegov ucinak u repki los, ne pricam o tome nego ti pricam za situaciju u klubu jer si ti spomenuo. Ako si navijac stuttgarta onda znas koliko njegov pressing i njegova trka tvome klubu znaci, kad jos dodas golove i asistencije koje ima onda je jedna velika sramota i nezahvalnost tako pricati i pisati o njemu kao sto si ti. Mi ovde pricamo o stuttgartu a ne o realu, cityu ili bayernu, sta ti hoces, napadaca koji ima 20+ gola u sezoni, koji je tehnicki na najvisem nivou, jak i brz? Takav igrac nece nikad doci u neki stuttgart, zato ohladi malo i pokazi respekt i postovanje.Kaunas je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:07Reci mi da fudbal gledas preko reelsa i sofe bez to da mi kazes.ElAn10 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 17:20Da da, ove sezone 12 gola i 4 asistencije u ligi (25 utakmica), prosle sezone 15 gola i 2 asistencije. Prije te sezone 15 gola i 10 asistencije za augsburg u ligi, ali ne stuttgart je toliko jak i bolje da dovedu kane-a, joao pedra ili haalanda. Prije par godina borili se da ne ispadnu u drugu liga a sad ne valja napadac koji ima 15 g/a u dvije sezone, bas ste mocni.Kaunas je napisao/la: ↑07 jun 2026, 16:44Jarane 2 godine vam trebalo da skontate da je kita od napadaca. Ja ovdje vrijeme trosio svadjajuci se sa likovima. Vrhunac je bio kad su rekli da ne igra ispred Undava samo jer je Bosanac i tad sam prestao.
Izuzetak zadnja 2 mjeseca jer je fakat bio brutalan za klub. 2 najbolja mjeseca njegove karijere rekao bih.
Iskreno ja bi ga probao na zadnjem veznom.
U klubu posprema tap inove kojih u repki nema, da ima to imao bi istu statistiku u repki kao i u klubu i onda bi se svrsavalo na statistiku a ne govorilo da ima 4 gola u 40 tekmi uz more promasenih sansi.
Svaka cast za trku, zalaganje i borbu. Al more promasenih zicera nije nesto sto ocekujes od napadaca. Na tapin golovima nek se zahvali tome sto je okruzen 3 stalna i 2 povremena reprezentativca Njemacke, ako je potrebno da se snadje da dodje do situacije za tap in sto se onda ne snadje i ne dodje u reprezentaciji u tu situaciju.ElAn10 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 21:44Ja gledam i pratim bundesligu 20+godina, zato i pisem o tome jer da nebi znao nebi pisao. Svaki napadac zabija tap inove, to je sasvim normalno, moras se prvo snaci da bi doso do te situacije da "tap inujes". Ali to nije istina, demirovic redovno (!) daje dobre golove za stuttgart, ako si navijac stuttgarta i gledas utakmice onda znas da je tako. Znam i ja da je njegov ucinak u repki los, ne pricam o tome nego ti pricam za situaciju u klubu jer si ti spomenuo. Ako si navijac stuttgarta onda znas koliko njegov pressing i njegova trka tvome klubu znaci, kad jos dodas golove i asistencije koje ima onda je jedna velika sramota i nezahvalnost tako pricati i pisati o njemu kao sto si ti. Mi ovde pricamo o stuttgartu a ne o realu, cityu ili bayernu, sta ti hoces, napadaca koji ima 20+ gola u sezoni, koji je tehnicki na najvisem nivou, jak i brz? Takav igrac nece nikad doci u neki stuttgart, zato ohladi malo i pokazi respekt i postovanje.Kaunas je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:07Reci mi da fudbal gledas preko reelsa i sofe bez to da mi kazes.ElAn10 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 17:20
Da da, ove sezone 12 gola i 4 asistencije u ligi (25 utakmica), prosle sezone 15 gola i 2 asistencije. Prije te sezone 15 gola i 10 asistencije za augsburg u ligi, ali ne stuttgart je toliko jak i bolje da dovedu kane-a, joao pedra ili haalanda. Prije par godina borili se da ne ispadnu u drugu liga a sad ne valja napadac koji ima 15 g/a u dvije sezone, bas ste mocni.
U klubu posprema tap inove kojih u repki nema, da ima to imao bi istu statistiku u repki kao i u klubu i onda bi se svrsavalo na statistiku a ne govorilo da ima 4 gola u 40 tekmi uz more promasenih sansi.
Od tih 12 golova sigurno je 5-6 bilo u praznu mrezu ovako na prvu sto se sjecam.
Ono sto on pruza moze i 90% napadaca u ligi sa tom minutazom i sa igracima sa kojima je on okruzen. Izuzetak april i maj jer je to odigrao na WC nivou stvarno.
Uglavnom, pogledas utakmicu protiv Walesa iz baraza, to je otprilike 8 od 10 njegovih tekmi za klub. I pogledaj komentare onda na ovoj temi poslije te utakmice.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Od Demirovica nam ovisi prolazak u sljedecu rundu. Posto ce sigurno poceti sve tri utakmice ako bude zdrav, od njega nam najvise ovisi hocemo li proci ili ne, bez njegovih golova, mislim da ce biti jako tesko. Na SP-u se onakvi ziceri sto on vec duze vrijeme masi u reprezentaciji itekako kaznjavaju.
Sve ili nista za Demirovica.
Kakve su cijene danas na tržištu, Ermedin ako zabije 3 gola otiće preko ljeta za 70-80 miliona negdje
On treba samo da puca puca i pucaGoalgetter je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:43Od Demirovica nam ovisi prolazak u sljedecu rundu. Posto ce sigurno poceti sve tri utakmice ako bude zdrav, od njega nam najvise ovisi hocemo li proci ili ne, bez njegovih golova, mislim da ce biti jako tesko. Na SP-u se onakvi ziceri sto on vec duze vrijeme masi u reprezentaciji itekako kaznjavaju.
4-IN-A-ROW
-
Edincapitano
- Kontakt:
Najmanje dva gola u grupnoj fazi inace treba se oprostiti poslje SP.Goalgetter je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:43Od Demirovica nam ovisi prolazak u sljedecu rundu. Posto ce sigurno poceti sve tri utakmice ako bude zdrav, od njega nam najvise ovisi hocemo li proci ili ne, bez njegovih golova, mislim da ce biti jako tesko. Na SP-u se onakvi ziceri sto on vec duze vrijeme masi u reprezentaciji itekako kaznjavaju.
Očekujem da postigne gol onda kada bude najpotrebnije, možda za prolazak grupe, pobjedu protiv Švicaraca, ali MORA mu se vratiti kad-tad za njegov trud i rad.Goalgetter je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:43Od Demirovica nam ovisi prolazak u sljedecu rundu. Posto ce sigurno poceti sve tri utakmice ako bude zdrav, od njega nam najvise ovisi hocemo li proci ili ne, bez njegovih golova, mislim da ce biti jako tesko. Na SP-u se onakvi ziceri sto on vec duze vrijeme masi u reprezentaciji itekako kaznjavaju.
izgmizo si opet iz legla pacovcino glupa, nije te bilo neko vrijemeKaunas je napisao/la: ↑07 jun 2026, 16:44Jarane 2 godine vam trebalo da skontate da je kita od napadaca. Ja ovdje vrijeme trosio svadjajuci se sa likovima. Vrhunac je bio kad su rekli da ne igra ispred Undava samo jer je Bosanac i tad sam prestao.
Izuzetak zadnja 2 mjeseca jer je fakat bio brutalan za klub. 2 najbolja mjeseca njegove karijere rekao bih.
Iskreno ja bi ga probao na zadnjem veznom.
naprijed rejal
Uz nogu keruSveti je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:43izgmizo si opet iz legla pacovcino glupa, nije te bilo neko vrijemeKaunas je napisao/la: ↑07 jun 2026, 16:44Jarane 2 godine vam trebalo da skontate da je kita od napadaca. Ja ovdje vrijeme trosio svadjajuci se sa likovima. Vrhunac je bio kad su rekli da ne igra ispred Undava samo jer je Bosanac i tad sam prestao.
Iskreno ja bi ga probao na zadnjem veznom.![]()
15.10.2013.
xG (Kvalitet šansi): Bayern (2,70) | Stuttgart (1,70) | BiH (1,02 – 1,72)Kaunas je napisao/la: ↑08 jun 2026, 00:00Svaka cast za trku, zalaganje i borbu. Al more promasenih zicera nije nesto sto ocekujes od napadaca. Na tapin golovima nek se zahvali tome sto je okruzen 3 stalna i 2 povremena reprezentativca Njemacke, ako je potrebno da se snadje da dodje do situacije za tap in sto se onda ne snadje i ne dodje u reprezentaciji u tu situaciju.ElAn10 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 21:44Ja gledam i pratim bundesligu 20+godina, zato i pisem o tome jer da nebi znao nebi pisao. Svaki napadac zabija tap inove, to je sasvim normalno, moras se prvo snaci da bi doso do te situacije da "tap inujes". Ali to nije istina, demirovic redovno (!) daje dobre golove za stuttgart, ako si navijac stuttgarta i gledas utakmice onda znas da je tako. Znam i ja da je njegov ucinak u repki los, ne pricam o tome nego ti pricam za situaciju u klubu jer si ti spomenuo. Ako si navijac stuttgarta onda znas koliko njegov pressing i njegova trka tvome klubu znaci, kad jos dodas golove i asistencije koje ima onda je jedna velika sramota i nezahvalnost tako pricati i pisati o njemu kao sto si ti. Mi ovde pricamo o stuttgartu a ne o realu, cityu ili bayernu, sta ti hoces, napadaca koji ima 20+ gola u sezoni, koji je tehnicki na najvisem nivou, jak i brz? Takav igrac nece nikad doci u neki stuttgart, zato ohladi malo i pokazi respekt i postovanje.Kaunas je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:07
Reci mi da fudbal gledas preko reelsa i sofe bez to da mi kazes.
Od tih 12 golova sigurno je 5-6 bilo u praznu mrezu ovako na prvu sto se sjecam.
Ono sto on pruza moze i 90% napadaca u ligi sa tom minutazom i sa igracima sa kojima je on okruzen. Izuzetak april i maj jer je to odigrao na WC nivou stvarno.
Uglavnom, pogledas utakmicu protiv Walesa iz baraza, to je otprilike 8 od 10 njegovih tekmi za klub. I pogledaj komentare onda na ovoj temi poslije te utakmice.
Velike stopostotne šanse: Bayern (3,5) | Stuttgart (2,3) | BiH (0,8 – 1,2)
Ključna dodavanja (Key Passes): Bayern (15,4) | Stuttgart (12,5) | BiH (6,5 – 8,0)
eto ti zbog cega.
A ako si pratio sve ove tri ekipe valjda se slazes s ovom statistikom i znas zbog cega je to tako
mali fun fact: 4. je u bundeslige sta se tice efikasnost...a ako harry kane-u oduzimas 10 penala i svrstas ga u stuttgart lik po statistici bi dao 17-18 golova. a demir 15-16 da je odigrao sve utakmice.
Dobro haj najbolji je na svijetu dok ne dodje neki novi Vels pa cemo ispocetka
15.10.2013.
praviće ermedin male demiroviće ovdje u petak 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], hurem, rukometubih23 i 15 gostiju.