Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Uopšte nisu loše ove Bahine reportaže, lijepo je vidjeti sav naš narod tamo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Haman je skonto da smara sa nekim stvarima i samopromocijom, pa su mu sad ok klipovi, i meni se svidja
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma nije samo to. Dosadili su ovi formati u kojem sjede 4 ista lika vec 24 godine i nesto pricaju. Daj mi nesto direktno sa mjesta dogadjaja.
Steta sto u savezu rade ljudi koji su jos u 1947.oj pa nisu poveli nekog ko ce nam na YouTube postaviti nesto od ekipe. Nesto malo sa treninga,neku zafrkanciju iz hotela.
Mi smo jedina repka na planeti koja hvali navijace i hvali se istima a navijacima nista ne omogucavamo. Zapravo radimo protiv istih
Ma fakat milion nekakvih podkasta, od njih 10 možeš reći da su 2 kvalitetna. Ima nešto slično Bahi onaj Eldar iz avaza, objavio je par reportaža na yt, al ja njega ne mogu organski ni gledat ni slušat, zapamtio sam mu ono pitanje nakon Njemačke “hoćete li sad dati otkaz?”. Iako mi je imenjak, ne mogunapapijri1987 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:11Ma nije samo to. Dosadili su ovi formati u kojem sjede 4 ista lika vec 24 godine i nesto pricaju. Daj mi nesto direktno sa mjesta dogadjaja.
Steta sto u savezu rade ljudi koji su jos u 1947.oj pa nisu poveli nekog ko ce nam na YouTube postaviti nesto od ekipe. Nesto malo sa treninga,neku zafrkanciju iz hotela.
Mi smo jedina repka na planeti koja hvali navijace i hvali se istima a navijacima nista ne omogucavamo. Zapravo radimo protiv istih![]()
Ne može bit bolji vakat za 3 boda nego sad protiv Kanade, taman
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma Eldar je tada pitao ono sto su svi zeljeli. Jednostavno repka je tada izgledala kao raspustena banda.Elddar je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Ma fakat milion nekakvih podkasta, od njih 10 možeš reći da su 2 kvalitetna. Ima nešto slično Bahi onaj Eldar iz avaza, objavio je par reportaža na yt, al ja njega ne mogu organski ni gledat ni slušat, zapamtio sam mu ono pitanje nakon Njemačke “hoćete li sad dati otkaz?”. Iako mi je imenjak, ne mogunapapijri1987 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:11Ma nije samo to. Dosadili su ovi formati u kojem sjede 4 ista lika vec 24 godine i nesto pricaju. Daj mi nesto direktno sa mjesta dogadjaja.
Mi smo jedina repka na planeti koja hvali navijace i hvali se istima a navijacima nista ne omogucavamo. Zapravo radimo protiv istih![]()
![]()
Ja s njim nemam problem licno ali mi je glupo gledati njega i onu njegovu gdje zajedno hodaju i onda kao 2 razlicita videa uploadaju.
I Eldare ako citas reci Lejli da ne snima video za insta nego za navijace. Nema potrebe da puci usne i slicno.
A to je znači neka njegova jel, vidio sam i taj njen klip, Lejla srednje ime “Tako da…”napapijri1987 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:38Ma Eldar je tada pitao ono sto su svi zeljeli. Jednostavno repka je tada izgledala kao raspustena banda.Elddar je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:20Ma fakat milion nekakvih podkasta, od njih 10 možeš reći da su 2 kvalitetna. Ima nešto slično Bahi onaj Eldar iz avaza, objavio je par reportaža na yt, al ja njega ne mogu organski ni gledat ni slušat, zapamtio sam mu ono pitanje nakon Njemačke “hoćete li sad dati otkaz?”. Iako mi je imenjak, ne mogunapapijri1987 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:11
Ma nije samo to. Dosadili su ovi formati u kojem sjede 4 ista lika vec 24 godine i nesto pricaju. Daj mi nesto direktno sa mjesta dogadjaja.
![]()
Ja s njim nemam problem licno ali mi je glupo gledati njega i onu njegovu gdje zajedno hodaju i onda kao 2 razlicita videa uploadaju.
I Eldare ako citas reci Lejli da ne snima video za insta nego za navijace. Nema potrebe da puci usne i slicno.
Mister X
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- invincible1921
- Kontakt:
Ne kontam stvarno cemu toliko eksponiranje i podcrtavanje dvojice Nikola i Jove kako drze ruku za vrijeme himne i kako vole BiH....
Kao prvo sta treba da igraju preko qrca i da ne drze ruku dok svi ostali ukljucjuci i SŠ drze ruku na srcu? Da ne vole drzavu a kao igraju za nju?
Kao drugo malo se takvim cinomnipodastavaju svi Bosnjaci ..jer ispade sad vrijedniji jedan Jovo nego 100 Esmira,Kerima, Amara, Edina....
Valjda su ovo stvari koje se podrazumijevaju od svih ljudi i igraca koji vole ovu drzavu...cak sta vise ovakvim narativom samo pravite dodatne podjele, a ako se ne varam
cilj je valjda da se ujedinjemo.
Jovo, Nikola, Tarik, Amar..svi su oni igraci BiH, bez razlike
Kao prvo sta treba da igraju preko qrca i da ne drze ruku dok svi ostali ukljucjuci i SŠ drze ruku na srcu? Da ne vole drzavu a kao igraju za nju?
Kao drugo malo se takvim cinomnipodastavaju svi Bosnjaci ..jer ispade sad vrijedniji jedan Jovo nego 100 Esmira,Kerima, Amara, Edina....
Valjda su ovo stvari koje se podrazumijevaju od svih ljudi i igraca koji vole ovu drzavu...cak sta vise ovakvim narativom samo pravite dodatne podjele, a ako se ne varam
=\_1921_/=
Ko to piše o tome? Ne vidim da je iko na forumu ista o tome pisaoinvincible1921 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 14:39Ne kontam stvarno cemu toliko eksponiranje i podcrtavanje dvojice Nikola i Jove kako drze ruku za vrijeme himne i kako vole BiH....
- invincible1921
- Kontakt:
Ma jok forum, mediji i raja...vidio sam bar 10 clanaka i videa oko hime sinoc i u svakom je spotlight na Jovi i Katicu...viKK je napisao/la: ↑07 jun 2026, 14:41Ko to piše o tome? Ne vidim da je iko na forumu ista o tome pisaoinvincible1921 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 14:39Ne kontam stvarno cemu toliko eksponiranje i podcrtavanje dvojice Nikola i Jove kako drze ruku za vrijeme himne i kako vole BiH....
=\_1921_/=
Ma nema potrebe o tome pricat, tabloidski mediji traže uvijek teme i tačke koje vuku najviše klikova i komentara, znaju da čim spomenu naciju će raja krenut u raspravu.invincible1921 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 14:42Ma jok forum, mediji i raja...vidio sam bar 10 clanaka i videa oko hime sinoc i u svakom je spotlight na Jovi i Katicu...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najjača Lejla, otišla da snima atmosferu za SP i oko repke, ali u realnosti snima 60% sebe kako puči usne, 30% kako obilazi neke lokale i 10% zaista ima oko SP. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
jesu li krenuli za toronto?
Pa zato su je i poslali. Nisu je poslali da nam nešto ona kaže o fudbalu. Misli da je neka riba, a da je vidiš uživo tuga.Unofficialpage je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:21Najjača Lejla, otišla da snima atmosferu za SP i oko repke, ali u realnosti snima 60% sebe kako puči usne, 30% kako obilazi neke lokale i 10% zaista ima oko SP.![]()
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Yebemti zivot mislim da je ponovo eriksen dobijo srcani evo gledam unrainu - dansku nesto se bas gadno desava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.