Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nije neka nauka što ću napisati, ali ovo dobija igrač sa većim mudima.
Cobolli je počeo fantastično returnirati od početka drugog seta.
Cobolli je počeo fantastično returnirati od početka drugog seta.
Oi ako i Cobolli derne Zvereva u finalu Slama onda mu je bolje da se odmah povuce.Ovakvu priliku vise nece imat sigurno.
Zverev se usrao prije vremena. Hajde bolan uzimaj ovo, inače ide suicidalna atmosfera
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Vrati se Zvereva na 5:5, ali ima neke bolove
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kod njega su uglavnom neki bolovi u glavi.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bit će sada nezgodno za Cobolija, servira za ostanak u meču
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sta promasi Cobolli a onda sta pogodi
Volio bih da uzme talijan, odlican tenis tokom cijelog turnira 
Jbg Sasa sve ide na to da ces i ovo uspjeti syebati 
Zaplatit će koja žena nakon ovoga. 
Bravo Zveronja,retardiran zdrijeb al samo se tako moglo desit
Zasluzeno prije svega zbog onog meca sa Nadalom prije par godina kad ga je udarao ovdje prije one povrede.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Tužan dan za tenis. Smlata uze slem.
Sinner, Alcaraz ili Novak bi ga satrali u ovom finalu.
Sinner, Alcaraz ili Novak bi ga satrali u ovom finalu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Šteta bi bila da karijeru završi bez slema. 
Zverev konačno i zasluženo. Jedini od ovih top igrača koji se i bori sa zdravstvenim problemima. Šta mu se sve dešavalo, poput one situacije u meču s Nadalom, neko bi davno pukao, zato je sada ipak pokazao mentalnu snagu. Iako par puta u svojoj karijeri je imao i bitnih mečeva gdje je psihološki padao, ipak na to utiče i borba s dijabetesom.
Zbog svega toga respekt. A odličan meč danas i Flavio ne samo da je dobar igrač nego mu je i fair play na visokom nivou.
Zbog svega toga respekt. A odličan meč danas i Flavio ne samo da je dobar igrač nego mu je i fair play na visokom nivou.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
De mi samo reci u kojem filmu je udarao Nadala zivota ti? Jesi ti svjestan kakav je bio rezultat prije povrede Zvereva? Je.bao te Noklo tvoj raspadnuti.
Za razliku od tebe ja sam gledao taj mec i Zveronja ga je dobro mlatio bez obzira sto je Rafaelo spamovao taj brejk na osnovu Zveronjine glave .Da covjek ne izvrnu zglob tad Rafaelo bi imao mec od 5+ sati pa me bas interesuje kako bi izgledao finale dalje bez obzira sto ga je tamo cekao Casper Ruud
- superFrankie
- Kontakt:
Bilo je i vrijeme da uzme GS, zasluzeno. Zanima me samo da li ce ga sad nakon titule popustiti grc i trema u odlucujucim momentima, ili ce opet po starom
Samo si ga ti gledao, oprosti. Poslije onog famoznog TB (vjerovatno najboljeg comebacka ikad) ste kosu cupali Nolovci.darker10 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:14Za razliku od tebe ja sam gledao taj mec i Zveronja ga je dobro mlatio bez obzira sto je Rafaelo spamovao taj brejk na osnovu Zveronjine glave .Da covjek ne izvrnu zglob tad Rafaelo bi imao mec od 5+ sati pa me bas interesuje kako bi izgledao finale dalje bez obzira sto ga je tamo cekao Casper Ruud![]()
Ja uopste nisam Nolin fan .Ne quotaj me drug moj,jer pred trgovinom s dvoguzom u ruci ljudi pricaju kulturnije od tebePSV je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:37
Samo si ga ti gledao, oprosti. Poslije onog famoznog TB (vjerovatno najboljeg comebacka ikad) ste kosu cupali Nolovci.Ti ako mislis da bi Zveki one sezone ista mogao Rafaelu na RG na 3 dobijena - razumijes se u tenis kao Marica u krivi qrac. Covjek i da nije izvrnuo zglob izgubio bi jos jedan TB a i treci set vjerovatno. A da, vas boli kitovanje Novaka u 1/4.
![]()
Samaranje uspjesno, u misiju rupu neznalico.darker10 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:50Ja uopste nisam Nolin fan .Ne quotaj me drug moj,jer pred trgovinom s dvoguzom u ruci ljudi pricaju kulturnije od tebePSV je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:37
Samo si ga ti gledao, oprosti. Poslije onog famoznog TB (vjerovatno najboljeg comebacka ikad) ste kosu cupali Nolovci.Ti ako mislis da bi Zveki one sezone ista mogao Rafaelu na RG na 3 dobijena - razumijes se u tenis kao Marica u krivi qrac. Covjek i da nije izvrnuo zglob izgubio bi jos jedan TB a i treci set vjerovatno. A da, vas boli kitovanje Novaka u 1/4.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.