Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Ne mogu da vjerujem koliko ljudi pljuju Esmira po društvenim mrežama, pa jel moguće ovo. Odjednom je postao invalid koji ne zna hodat.
Pa ljudi dragi mi smo retardirana nacija, za nas nije ništa.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Smijesno, jos je rekao Barbarezu da mu je previse svega oko hypea, znaci momak mozda nije najjaci mentalno a ovi likovi ga napadaju jer nije Messi protiv Paname i Makedonije, momak iskreno zadnje cetiri tekme u ciklusu super odigrao.RollingPaper je napisao/la: ↑08 jun 2026, 11:19Ne mogu da vjerujem koliko ljudi pljuju Esmira po društvenim mrežama, pa jel moguće ovo. Odjednom je postao invalid koji ne zna hodat.
Da nije Esmir tu, gledali bi kako se Gojak petlja na toj strani, mi iz nase mrtve lige nikad necemo igraca napraviti kao sto su Esmir/Kerim i zato trebamo postovati ove momke sto su dosli da igraju.
Ne mogu da vjerujem kakve gluposti pišete.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma mi smo glup narod opcenito. Jedan dan se dize do zvijezda, a odmah navece se yebe sva familija. Ne moze svaku odigrati za 10, mlad je, treba mu podrska i kad lose odigra
Ljudi nisu normalni.
Za nas je samo kamera s ramena I bacanje koplja.
Nismo ni za sta drugo.
Ljudi ocekuju da u prijateljskoj tekmi izgines I potencijalno sjebes prvenstvo sebi.
Ovo samo kod nas ima ….
Za nas je samo kamera s ramena I bacanje koplja.
Nismo ni za sta drugo.
Ljudi ocekuju da u prijateljskoj tekmi izgines I potencijalno sjebes prvenstvo sebi.
Ovo samo kod nas ima ….
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Problem je sto mi svakog igraca koji pokaze malo potencijala dizemo namah u zvijezde, ocekivanja su prevelika i kad igraci nemogu ispuniti ta ocekivanja od raje onda slijedi pljuvanje. Mi volimo previse ove nase igrace i repku, zato se brzo razocaramo i naljutimo, zbog toga to sve dolazi.
To svakako
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nama je extremno potreban igrac tipa Bajraktarevic koji ima slifa za dribling, kada vidim igraca koji se pogubi cim ga pritisne protivnicki igrac i ne zna preci, odmah me svrabez uhvati po tijelu
Ljudi koji imaju slifa za preci igraca to su igraci koji prave visak, koji jedni potezommoze izbaciti 2-3 igraca iz stroja...sto li je Ronaldinho najbolji, Ronaldo, Ibrahimovic, zato su su znali napraviti visak, to ne moze svako, toje raritet i kvalitet.
Bajrak samo treba da nauci kada procijeniti da moze preci a kada ne.
Alajbegovic i Bajrak su nase navjece buduce zvijezde zato sto imaju smisla za dribling i pravljenje viska....a d ane pricam o tome koliko raja voli kada se neki atraktivan potez uradi pa tim cak potezom dadnes pobjedu repci.
Osoba koaj ne znha driblati je u stresu cim jaci pressing bude, gleda da se sto prije rijeci lopte, dok dribler moze da krene na cijeli protivnicki tim sam....njemu dodje protivnicko napdanje kao sala, izazov a ne stresana situacija gdje se rjesavas lopte sto prije ko vruceg krompira.
Ljudi koji imaju slifa za preci igraca to su igraci koji prave visak, koji jedni potezommoze izbaciti 2-3 igraca iz stroja...sto li je Ronaldinho najbolji, Ronaldo, Ibrahimovic, zato su su znali napraviti visak, to ne moze svako, toje raritet i kvalitet.
Bajrak samo treba da nauci kada procijeniti da moze preci a kada ne.
Alajbegovic i Bajrak su nase navjece buduce zvijezde zato sto imaju smisla za dribling i pravljenje viska....a d ane pricam o tome koliko raja voli kada se neki atraktivan potez uradi pa tim cak potezom dadnes pobjedu repci.
Osoba koaj ne znha driblati je u stresu cim jaci pressing bude, gleda da se sto prije rijeci lopte, dok dribler moze da krene na cijeli protivnicki tim sam....njemu dodje protivnicko napdanje kao sala, izazov a ne stresana situacija gdje se rjesavas lopte sto prije ko vruceg krompira.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, HariTz, Rio12345 i 28 gostiju.