Da bi se ovo finaliziralo, ZZ mora da dodje u Sarajevo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jun 2026, 11:11Uvjek idemo iz krajnosti u krajnost, jeb.ote sezona završila prije 15 dana kod nas odmah daj nešto da se dešava. Pa šta sad ako su ovi iz kluba na godišnjem ili imaju slobodno, ko što kažeš ko da bi se nešto promjenilo. Polako bit će sve na vrijeme, moramo li na sve sra.ti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑07 jun 2026, 23:53Ma sto posto. Bitno da je gotovo, a kad će zvanično, najmanje bitno. Moraju ljufi srrati vazda. Koja je razlika objavili to prije pet dana ili za pet dana?DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 jun 2026, 23:10Šta sad treba čovjek doći 7-10 prije priprema samo da bi se uslikao i zadovoljio objketivnu sarajevsku publiku i onda lelemudo po Sarajevu
Možda čovjek ima obaveza, ko zna i sa onom televizijom što je radio kakav je imao ugovor, možda i to treba sve administrativno riješiti ima tu i pripreme valja se ponovo seljakati a možda se i ispalio na neki odmor sa porodicom jer počinju propreme nema više lufta pa i ove pomoćnike mora organizovati... jbg nama daj sve i odmah.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Adem Ljajic nema sta da radi u igri ZekicaGalileoGalilei je napisao/la: ↑08 jun 2026, 11:51Nadam se da hoće. Nema on šta da radi u ovoj igri Zekića, igrač manje po pitanju trke. Bezveze samo mjestu Eleziju zauzima.
Dobro jutro Bosno i Hercegovino
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ma nema, bez Ljajića, u Zekićevih 3-5-2, ima da puštamo magiju, to ce biti fudbal za sladokusce.GalileoGalilei je napisao/la: ↑08 jun 2026, 11:51Nadam se da hoće. Nema on šta da radi u ovoj igri Zekića, igrač manje po pitanju trke. Bezveze samo mjestu Eleziju zauzima.
Ako si gledao onaj Mamicev intervju, iz njega se moglo zakljuciti da ce ostati i Adem i Ristivski i Gojkovic. Rekao je da u njegivoj viziji ekipe, ekipa mora imati par iskusnih igraca ali dobrih i onda oko njih sklapati ostale mladje i kvalitetne.
-
propoklopac
- Kontakt:
Informacije kazu danas stiže 
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Čovjek bio oduševljen Ademovom igrom prije manje od godinu, rekao sve ono što Adem i radi kod nas, lider, znalac na terenu koji preuzima odgovornost.plisek je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:19Adem Ljajic nema sta da radi u igri ZekicaGalileoGalilei je napisao/la: ↑08 jun 2026, 11:51Nadam se da hoće. Nema on šta da radi u ovoj igri Zekića, igrač manje po pitanju trke. Bezveze samo mjestu Eleziju zauzima.![]()
![]()
![]()
Druga stvar, koju je to rolu imao Pavičić pa je bio ključni igrač a da je sad Adem nema, plus ni Pavke se nije ubijao trkom a i ovo što je Mamić govorio, zna čovjek šta radi, narodski "zna znanje".
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja i šta je problem? Ti ako si pristalica njegove igre, onda okej, ja nisam. Drrkaju ga ljudi na njega jer mu stoji "Ljajić" na leđima i jer je igrao u Romi, a da mu stoji na dresu neko drugo prezime rekli bi "ma goni ga". Nemam ništa protiv ni da ostane, neka sebi Zekić bira šta hoće i koga hoće. Kažem samo da za ove pare njegove igre i nisu nešto, čak je u dosta utakmica bio kao Kasper. Nivo trke katastrofa, dvojica moraju trčati za njega, u presingu ispaštaš, a i djeluje kao boliqurac. Draže mi je da jedan Elezi ostane i dobije slobodu na toj poziciji.plisek je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:19Adem Ljajic nema sta da radi u igri ZekicaGalileoGalilei je napisao/la: ↑08 jun 2026, 11:51Nadam se da hoće. Nema on šta da radi u ovoj igri Zekića, igrač manje po pitanju trke. Bezveze samo mjestu Eleziju zauzima.![]()
![]()
![]()
Meni je svejedno, šta Zekić misli da je najbolje neka tako i radi. Ebe mi se za imena, želim samo da taj igrač pokaže da na terenu da je za nas.
-
propoklopac
- Kontakt:
sta ce letiti, vozi lagano
krenuh ti odgovorit konstruktivno al onda skontam da raspravljam sa osobom koja poredi elezija i adema, koji su dva elementarno razlicita igraca.GalileoGalilei je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:53Ja i šta je problem? Ti ako si pristalica njegove igre, onda okej, ja nisam. Drrkaju ga ljudi na njega jer mu stoji "Ljajić" na leđima i jer je igrao u Romi, a da mu stoji na dresu neko drugo prezime rekli bi "ma goni ga". Nemam ništa protiv ni da ostane, neka sebi Zekić bira šta hoće i koga hoće. Kažem samo da za ove pare njegove igre i nisu nešto, čak je u dosta utakmica bio kao Kasper. Nivo trke katastrofa, dvojica moraju trčati za njega, u presingu ispaštaš, a i djeluje kao boliqurac. Draže mi je da jedan Elezi ostane i dobije slobodu na toj poziciji.plisek je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:19Adem Ljajic nema sta da radi u igri ZekicaGalileoGalilei je napisao/la: ↑08 jun 2026, 11:51
Nadam se da hoće. Nema on šta da radi u ovoj igri Zekića, igrač manje po pitanju trke. Bezveze samo mjestu Eleziju zauzima.![]()
![]()
![]()
Meni je svejedno, šta Zekić misli da je najbolje neka tako i radi. Ebe mi se za imena, želim samo da taj igrač pokaže da na terenu da je za nas.
Uzivaj pasa
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Okej konstruktivniplisek je napisao/la: ↑08 jun 2026, 14:34krenuh ti odgovorit konstruktivno al onda skontam da raspravljam sa osobom koja poredi elezija i adema, koji su dva elementarno razlicita igraca.GalileoGalilei je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:53Ja i šta je problem? Ti ako si pristalica njegove igre, onda okej, ja nisam. Drrkaju ga ljudi na njega jer mu stoji "Ljajić" na leđima i jer je igrao u Romi, a da mu stoji na dresu neko drugo prezime rekli bi "ma goni ga". Nemam ništa protiv ni da ostane, neka sebi Zekić bira šta hoće i koga hoće. Kažem samo da za ove pare njegove igre i nisu nešto, čak je u dosta utakmica bio kao Kasper. Nivo trke katastrofa, dvojica moraju trčati za njega, u presingu ispaštaš, a i djeluje kao boliqurac. Draže mi je da jedan Elezi ostane i dobije slobodu na toj poziciji.
Uzivaj pasa![]()
Dok ovi nasi ne rade nista Zeljo lagano salje ponude nasim igracima
- belosevic23
- Kontakt:
Ako je MAMIC dogovorio sve sa Zekicem,
Nevidim razlog zasto bi zekic dosao 5 dana ranije da se prestavi i onda da ide nazad pa da inda opet za 5 dana dolazi nazad na prozivku.
Krsto i ova ispod njega administracija, ako imaju odmor trebaju to da iskoriste cim se zavrsi sezona, a Mamic 7 micu posle njih (da zavrsi trenera sto je uradjeno) i samim tim da bi svi iskoristili odmor napunuli baterije i krenuli sa radom kad pripreme krenu, dovodjenja odvodjenje produzivanje skracivanje ugovora itd itd.
E sad je druga prica AKO je haus u klubu, igracima se duzno trener se nije dogovorio, produzili dogovorili sponzori nisu dogovoreni planovi za pripreme itd itd, onda nema odmora nikako ove godine, oduzet godisnje svima cak i istjerat direktno odgovorne.
Nebi me cudilo da je ovo sve slow radi ISMIROVE siromastinje,NEKAKO DOK JE KINEZ BIO ISLO JE SVE BRZE
Evo pogledajte usvojenog Mirvica covjek bez trenera 4 mjeseca jos nikog nije doveo, kapacitet mozga ko u bika, a hoces klub da vidis u dzepu imas 500 maraka. Izgleda i kod ismira je ista stvar samo sto je pored bikove glave bio kinez cije je novac trosio on.
Nevidim razlog zasto bi zekic dosao 5 dana ranije da se prestavi i onda da ide nazad pa da inda opet za 5 dana dolazi nazad na prozivku.
Krsto i ova ispod njega administracija, ako imaju odmor trebaju to da iskoriste cim se zavrsi sezona, a Mamic 7 micu posle njih (da zavrsi trenera sto je uradjeno) i samim tim da bi svi iskoristili odmor napunuli baterije i krenuli sa radom kad pripreme krenu, dovodjenja odvodjenje produzivanje skracivanje ugovora itd itd.
E sad je druga prica AKO je haus u klubu, igracima se duzno trener se nije dogovorio, produzili dogovorili sponzori nisu dogovoreni planovi za pripreme itd itd, onda nema odmora nikako ove godine, oduzet godisnje svima cak i istjerat direktno odgovorne.
Nebi me cudilo da je ovo sve slow radi ISMIROVE siromastinje,NEKAKO DOK JE KINEZ BIO ISLO JE SVE BRZE
Evo pogledajte usvojenog Mirvica covjek bez trenera 4 mjeseca jos nikog nije doveo, kapacitet mozga ko u bika, a hoces klub da vidis u dzepu imas 500 maraka. Izgleda i kod ismira je ista stvar samo sto je pored bikove glave bio kinez cije je novac trosio on.
-
propoklopac
- Kontakt:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Forum i postoji za razmjenu misljenja i stavova a ne za nametanje necega. Postavio covjek pitanje oko Ljajica, Galileo rekao svoje i sta ima veze? Nisam ni ja za Ljajica pa sta, trebao bih se uvrijediti zato sto neko nece da udje u diskusiju jer sam drugog razmisljanja 
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Pitar6785 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:15Ako je MAMIC dogovorio sve sa Zekicem,
Ljaljicu nisu isplatili ni jednu jedinu platu otkako je dosao samo njemu imaju i plate i premije duzni preko milion za ovo otkako je dosao, a gdje su plate drugim igracima niko nema malu platu koje kasne po par mjeseci evo jos od januara, gdje su drugi uposlenici treneri niko plate ne dobija imaju duga milione samo tu

.png)