Idi gavrane prati svoje pitare , ko može čitat svaki dan da mu neko psuje sve od do. Idi liječi se!MukiBek je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:35Jel moguce da ovo zdrav razum napise?NoDi80 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:32Ako ce nastaviti namjestati i ako ce nam maksimalno dopustiti trece mjesto, onda ne treba nam ni neki skup trener, vec borba i rat protiv savezaWeekendOffender je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:29Kako bi bilo dobro da imamo trenera u fudbalskom klubu…
Bacamo pare da slozimo ekipu, strucni stab i opljackaju nas, jer ne daju nam da budemo prvi
Bolje uoziti te pare u infrasturkturu i u tuzbe, borbu protiv saveza i politike
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zamisliš dodjes ko investitor u klub da ulažeš pare u borbu protiv saveza. Sunce ti poljubim strasno
-
MisterBlue
- Kontakt:
Šta predlažeš gavrane? U šta pare da ulaže investitor? Imaš li neku ideju, neki projekat, nešto šta bilo? Da čujemo tvoje mišljenje!?
Kakve su ovdje halucinacije sta je ovo neke ptice, gavrani, pitari. De se budale dogovorite izmedju sebe
Pa zato sto kretena poput tebe na društvenim mrežama mali milion. Niti koga vrijeđam, niti kome sta psujem, al zbog takvih idiota poput tebe moram ovo napisati.
Vidis da bolesnik nastrani uziva u tome. Devijant.
Jedini bolesnici na ovoj temi ste vi. Te nekakva ptica, neki gavran, neka hulahopka, pa neki pitar. Kretena poput vas na društvenim mrežama, forumima mali milion. Moras biti dobar kreten da se baviš forumima, da izmišljas ko je ko, i pises jedno te isto. Dobar kreten moras biti za to, a ovdje ih ima na pretek.
Kreten ni ne navija za Zelju, a kad ga pita momak iznad za ideje, odmah spinuje i izvrce pricu
Njemu je cilj ovdje samo ponizavati Zeljeznicar i navijace
Svaki post mu je kontra neka i nista konkretno nije napisao
Haj reci muki u sta klub da ulaze, koje su tvoje ideje, kojim putem da idemo?
Njemu je cilj ovdje samo ponizavati Zeljeznicar i navijace
Svaki post mu je kontra neka i nista konkretno nije napisao
Haj reci muki u sta klub da ulaze, koje su tvoje ideje, kojim putem da idemo?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Al sto je fazon ni ne postoji trunka sumnje da se ljudi varaju, pa ne mozes cak ni pokusati zajebati nekog…MukiBek je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:21Jedini bolesnici na ovoj temi ste vi. Te nekakva ptica, neki gavran, neka hulahopka, pa neki pitar. Kretena poput vas na društvenim mrežama, forumima mali milion. Moras biti dobar kreten da se baviš forumima, da izmišljas ko je ko, i pises jedno te isto. Dobar kreten moras biti za to, a ovdje ih ima na pretek.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Da li cemo do kraja ljeta vidjeti Troupee-a, Seedorfa i Koningsa prekrizene crvenom bojom
Curva Sud
Evo Driton Camaj pojeo cevape sad ce na grbavicu da potpise kaze... hahaha Marokanac **** ti sebi sebe u supak
Znas koliko ja imam potrebu da zajebem tebe, neki kvazimodo, šonjo s cvikama, u prevodu bogalj. Ja ti pisem da nikoga ne vrijeđam, a mogu, tebi npr sad od do, sta sam dobio s tim? I kontam da se ja sad jednom bogalju poput tebe nesto objašnjavam dzaba al onako usput da se obratim tebi i takvim poput tebe. Zaboli me donja mosnja sta ces ti da mislis ukratko.Anpa je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:31Al sto je fazon ni ne postoji trunka sumnje da se ljudi varaju, pa ne mozes cak ni pokusati zajebati nekog…MukiBek je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:21Jedini bolesnici na ovoj temi ste vi. Te nekakva ptica, neki gavran, neka hulahopka, pa neki pitar. Kretena poput vas na društvenim mrežama, forumima mali milion. Moras biti dobar kreten da se baviš forumima, da izmišljas ko je ko, i pises jedno te isto. Dobar kreten moras biti za to, a ovdje ih ima na pretek.
Amin i pored njih barem 5 igracaWeekendOffender je napisao/la: ↑08 jun 2026, 16:48Da li cemo do kraja ljeta vidjeti Troupee-a, Seedorfa i Koningsa prekrizene crvenom bojom![]()
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
Helemnejse
- Kontakt:
Teško, trupe ispija kafe u portofinu i ne pomišlja oticiWeekendOffender je napisao/la: ↑08 jun 2026, 16:48Da li cemo do kraja ljeta vidjeti Troupee-a, Seedorfa i Koningsa prekrizene crvenom bojom![]()
Sabic next ??
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.