Sasvim suprotno smijem se i uživam u svakom cirkusu kod vas. Zamisli trener objavljuje statuse na facebooku posvećene glavnom čovjeku u klubu. Isto kao da je nekog Jozu iz Uzarića ostavila Ankica iz Pologa pa otvorio dušu na virtualnom općilištuLedara je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:44Gorak topli napitak jutros.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:45Kako ga doktorski naguzišeDoveli ga da izigrava nazi klauna jer se znalo da će Borac biti šampion. Sada kada je došao red na njih za titulu nabiše ga nogom kao zadnjeg kera
Stvarno su ovi škutori namazani svim bojama, a tako se Šticko trudio da se na kraju i bajrama dotakao
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakvi ste vi levati, pa mene bi stid bilo ovako da osvajamo
Hej namjesta vam klubove koji ce uci u ligu da vam se naguze i vi opet bez imalo obraza pisete gluposti
Nicija nije do zore gorila, dodik je dobio zabranu i niko ne garantuje vici da nece ni on dobiti
Samo kad mu skinemo bota dzemidzica 50% moci gubi!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 jun 2026, 13:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bez zajebancije, mislim da je Drvo u pravu. Meni ovo izgleda kao da je malo cugnuo i ulogovao se u Facebook. Gdje ces javno ovo pisati, kolika god budala bio...
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
Niste prvaci, niti će te biti dok postoji država jer ste ekstremno netalentirana nacija, možete se samo tješiti teorijama zavjera.
Štimcu dati mjesto ravnatelja odjela za odnose s javnošću, sviđa mi se kako trolla krezubice.
On mora shvatiti kako nije uspjeh razguziti pijačare pet-šest puta u sezoni, to može i Radnik, titula je jedino mjerilo uspjeha.
Štimcu dati mjesto ravnatelja odjela za odnose s javnošću, sviđa mi se kako trolla krezubice.
On mora shvatiti kako nije uspjeh razguziti pijačare pet-šest puta u sezoni, to može i Radnik, titula je jedino mjerilo uspjeha.
Jah, škutori, ljubavni jadi sa Mostarskog blata…Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:50Sasvim suprotno smijem se i uživam u svakom cirkusu kod vas. Zamisli trener objavljuje statuse na facebooku posvećene glavnom čovjeku u klubu. Isto kao da je nekog Jozu iz Uzarića ostavila Ankica iz Pologa pa otvorio dušu na virtualnom općilištuLedara je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:44Gorak topli napitak jutros.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jun 2026, 12:45Kako ga doktorski naguzišeDoveli ga da izigrava nazi klauna jer se znalo da će Borac biti šampion. Sada kada je došao red na njih za titulu nabiše ga nogom kao zadnjeg kera
Stvarno su ovi škutori namazani svim bojama, a tako se Šticko trudio da se na kraju i bajrama dotakao
![]()
![]()
Jel sve u redu kolega, sparina je vani ipak, na Igija sam se referiro, ne na te
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
NA DANAŠNJI DAN
Prije tačno dvije sedmice igrači i navijači NK Željezničar proslavili su minimalan poraz (0-1) od FK Sarajevo. (video)
Prije tačno dvije sedmice igrači i navijači NK Željezničar proslavili su minimalan poraz (0-1) od FK Sarajevo. (video)
-
rimljanin90
- Kontakt:
Sto mi ovaj pseudointelektualac zvani Igor uljepsa dan ovom izjavom. Dugo se ovakav balvan nije pojavio u ligi
- Threeplanetrees
Ma ujedamo se malo kolega da skratimo radni dan. Ti si mi nedefinisan jer se nikada nisi izjasnio za koga navijaš, a po nicku si između
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Datum ce ostati upisan u historiji kao dan kada su 'zamalo' uzeli bod Sarajevu.Na njihovu zalost AGONija se nastavlja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Combattente87
- Kontakt:
https://maps.app.goo.gl/6exhxapFSE8t7e67ANoDi80 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:51Kakvi ste vi levati, pa mene bi stid bilo ovako da osvajamo
Hej namjesta vam klubove koji ce uci u ligu da vam se naguze i vi opet bez imalo obraza pisete gluposti
Nicija nije do zore gorila, dodik je dobio zabranu i niko ne garantuje vici da nece ni on dobiti
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Dao bi ti i dupeta, samo da Zeljo osvoji, makar nesto, bar kup kantona ili tako nestoNoDi80 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:51Kakvi ste vi levati, pa mene bi stid bilo ovako da osvajamo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Eto ga kod vas kolega ide, to je vas rangsvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:11
Fala k.urcu i Vehaboviću da vidim leđa.
Hvala Edo na doprinosu, sretno dalje
P.S.
Ode ovaj debil
Samo idi van granica voljene BiH
Pa tamo po tunelima zavaljuj svoje kolege
Al kako ga iskoristiše Rođeni za prljave poslove za izboriti Europu i onda noga u zicagu

To ti mislis papak, nismo svi dodikovci
Papak trofejni smo od vas, mozete biti prvaci samo dok vas hdz guraArmandoMarenzi je napisao/la: ↑08 jun 2026, 13:54Niste prvaci, niti će te biti dok postoji država jer ste ekstremno netalentirana nacija, možete se samo tješiti teorijama zavjera.
Kad ne bude hdz necete ni postojati, kao sto niste ni postojali do 1996
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Tacno. Kao sto skretnicara nema nigdje bez Amawa i aktovke.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Kako Štimac lagano najavi titulu Zrinjskog naredne sezone u režiji saveza.
Štimcu samo smeta ovaj papir pa se zbog toga osjeća ugroženo i kao bori se za Hrvate i napada Bošnjake
Nikad se nece moci pomirit s cinjenicom da se kćer šerijatski vjenčala..

Nikad se nece moci pomirit s cinjenicom da se kćer šerijatski vjenčala..

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ovo je glupan godine klub iz vrapčića mu se raspada on postavlja dokumente iz islamske zajednice.
Zato i jeste donji 30 godina u svakom pogledu.
Zavist a možda i mrvica ali samo mrvica mržnje....
Zato i jeste donji 30 godina u svakom pogledu.
Zavist a možda i mrvica ali samo mrvica mržnje....