Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)

We are 26
BenjooJutub
Kontakt:

Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)

Post Postao/la BenjooJutub » 08 jun 2026, 09:41

Da li neko od vas ko kritikuje, razmišlja o tome da se možda kriju neke karte što se tiče postavke i taktike?

U današnjem svijetu gdje protivnici snimaju i prate svaki korak protivnika, ja sam siguran da ove pripremne utakmice nisu kao prije i jednostavno sluće da se održi takmičarski ritam, a ostalo se uigrava iza zatvorenih vrata.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 08 jun 2026, 09:49

Ma loša Hrvatska, loš Brazil, loša Francuska, mi loši preloši, Senegal loš također, Meksiko ništa posebno.. ne treba ni gledati svjetsko na osnovu ovih zadnjih prijateljskih utakmica. To su zaključci nogometno hendikepiranih osoba.

Godron dvije godine teroriše lijevu stranu Premier Lige, pređe u Barcelonu (slovima: BARCELONU), i onda debili pišu kako ne zna igrati nakon prve pripremne utakmice, s naglaskom na pripremu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 jun 2026, 10:55

BenjooJutub je napisao/la:
08 jun 2026, 09:41
Da li neko od vas ko kritikuje, razmišlja o tome da se možda kriju neke karte što se tiče postavke i taktike?

U današnjem svijetu gdje protivnici snimaju i prate svaki korak protivnika, ja sam siguran da ove pripremne utakmice nisu kao prije i jednostavno sluće da se održi takmičarski ritam, a ostalo se uigrava iza zatvorenih vrata.
Meni je isto najgora raja koja je na temi za meč Panama - BiH počela nakon utakmice pricat kao "ma vidiš na treningu da ovi naši ništa ne rade, nesto trckaraju lagano, nikakve prave pripreme, da vidiš njemce šta rade"... Na osnovu max. 10-minutnih klipova ZAGRIJAVANJA koje je novinarima dozvoljeno snimat, odnosno onog javnog treninga na grbavici koji i jeste bio rekreativan

Jbt ne mozes povjerovat s kakvim ljudima dijeliš zrak, znači to ozbiljno misli da bi jedna profesionalna fudbalska ekipa u 2026. godini pred svjetsko prvenstvo svoj cijeli trening i uigravanje akcija samo snimila javnosti da vide.

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 08 jun 2026, 14:47

Da li je Embolu pusteno ulazak u SAD?

stanjejepsihoticno
Kontakt:

Post Postao/la stanjejepsihoticno » 08 jun 2026, 14:50

Mostarska je napisao/la:
08 jun 2026, 14:47
Da li je Embolu pusteno ulazak u SAD?
da

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, DzaniMehmet, invincible1921, KockarVicin007, Proximic, Sheyi, Taree, TofiTofita, Toxin, Wilshere10 i 75 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []